Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Mi-am gasit bona!!!!Adica m-a sunat fina parintilor mei, ca mi-a gasit pe cineva...dar e unguroaica. Inca nu m-am intalnit cu ea, dar pe mine nu ma deranjeaza ca e unguroaica, chiar as vrea ca Raul sa stie si lb asta, tinand cont de jud in care locuim...Daca vb corect romaneste , ca sa nu invete Raul lb romana stalcita o iau, si scap de stresul cu bona...
Victo, nici mie nu mi se pare normal sa dai cadouri, mai ales ca platesti pe luna o caruta de bani...eu la spital nu am dat la nimeni nimic, ca de aceea m-am dus la privat, sa scap de dat plicuri si cadouri...
Cat despre postas, asta e munca lui pt care ia bani. Mie nu-mi place sa las bacsisuri nicaieri.Dar las, la restaurant, la coafor, etc...nu stiu de ce. Ca mie nu-mi lasa nimeni bacsis.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Paula e ok ca e unguroaica ,poate chiar mai bine,nu sunt asa perverse ca unele bone romance.Eu caut una unguroaica de exemplu.Eu nu stiu nici 1 strop maghiara dar as vrea sa invete picii.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Multumesc Paula,Arissa,Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Denisa, nici eu nu stiu nici o boaba ungureste, am incercat sa invat, dar mi se pare o lb imposibila...
Oana, daca nu ne intelegem , cautam alta...sper sa nu vrea Raul bona tanara si frumoasa, ca nu i-o iau
Giorgia, cum sa nu votam asa frumusete de fata? In fiecare zi putem vota? Ce castigati?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Fetelor am o rugaminte pt voi...VOTATI/O VA ROG PE ANTONIA aici o gasiti...gio.jpg http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

eu nu pot vota ..cica clasificare incorect..am vrut sa dau 5 puncte..nu asa se face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Hai sa mai scriu si io- culcat puiul, pus un pahar de Garone- dar nu il pot bea ca e prea tare, il arunc...

Mai, da ce au patit toti delfinasii de is asa maraiti??????????? Am avut o zi.... si maine e alta..

Votat Arissa si Antonia.

Rodi, multu pt like-ul sotului!!! am vazut like-ul pe facebook, dar nu e la povestea mea... dar nu-i bai..

Crissy, tu esti foarte puternica. Fii optimista! Sanatate multa mamei tale!

Bambo, cum mai sunteti?

Rodi, Isa cum e?? tot maraita?

Nu mai stiu nimic... is obosita... Aaa, Racusor, te inteleg ca uneori te simti la capatul puterilor... hai ca deja Andrei e mare, are 7 luni, mai ai vreo 5 si va fi un pic mai usor...si io simt ca nu mai pot uneori.. abia astept primavara...Ma gandeam sa mergem duminica in Cluj cu bebelu, dar la gandul ca tre sa iau supica cu mine, sa o incalzesc, sa vad daca o mananca, apoi sa ii incalzesc laptele, apoi peste 3 ore alta masa de lapte, plus schimbat scutec de minim 3 ori (cu dat papucii jos, dat ciorapii si alte haine in baia din mall)... mai bine nu... ca voi fi tot un stres.. si mai ales ca nici nu am motiv serios de mers la Cluj.. adica am carduri cadou in valoare de 150 lei la C&A... Dar nu stiu cand ajung...

Ok, am trecut la o berula...e mai bine asa...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-mada spune:

seara buna,

multumim mult pentru urarile de bun venit

adrianabuc, te stiu de la parinti!!!
incantata de re-intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

votat frumoasa Antonia

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-mada spune:

oare pentru ce avem nevoie ptr a ne inscrie pe listuta delfinasilor?
multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Alina,Cris,Baby,Catalina multumim

Paula nu stiu daca se poate vota zilnic...aflam maine daca da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Pt Antonia, 5 puncte.
ce vot pt Arissa?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!