Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mousel spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

mousel noi am fost la dr Botez la Pedilife, e 120 ron ecografia. Poti incerca si la arcadia, suni la support si intrebi. Unii doctori consulta gratuit cu trimitere de la med de fam.

Kata nu am si cea de-a doua carte.
Asa e, Victp, TREI e editura.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

trebuie sa merg intai la ortoped si sa imi dea el trimitere la ecografie?
noi am mers aici in Bt la kinetoterapie,de acolo la ortopedie de unde m-a trimis la radiografie (cea mai mare prosie pe care am facut-o , am si iradiat printesa si nici nu s-a vazut nimic ca s-a miscat - doar am chinuit-o groaznic ) La 6 luni cica sa ii facem alta radiografie sa vedem daca mugurii s-au format bine - prefer samerg pana la Is sa ii fac radigrafie si sa merg la un dr bun daca o sa fie nevoie ,darnici radiografie nu o sa ii mai fac pana nu inelege sa tre sa stea nemiscata.

fetita cu fundita IULIA (19.08.2010)
http://www.facebook.com/album.php?aid=47317&id=100000486203393

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Ia uite ce mi-au trimis pe mail astia de la babycenter.com ,parca au stiut: www.babycenter.com/0_your-post-baby-belly-why-its-changed-and-how-to-tone-it_1152349.bc?scid=momsbaby_20110111:2&pe=MlV4S21yRXwyMDExMDExMQ.." target="_blank">Why do I still look pregnant?

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

baby, si a mea plange tare tare de la dinti. Stiu ca e de la dintri ca isi baga degetele in gura si trage tare de gingii. Insa ii dau cu Osanit, e pe baza de Chamomilla, homeopat si se linisteste instant. Incearca si tu Chamomilla, nu are ce sa fie rau.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

osanit gasesc la plafar? Eu am un gel 4baby care are si chamomilla dar nu am vazut nici o imbunatatire...Oare nu i-am dat cum trebuie? Masez gingia si prin interior?

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Rody, ce faceti, cum mai e Isa? Da si tu un semn, ca vad ca nu ai mai intrat. Auzi, tot uit sa iti zic, daca cumva ai nevoie de ceva de aici, poti sa imi spui ca iti aduc cu mare placere.

, multumesc mult, deocamdata nu vreau nimic...

eu vad mesajele mai tarziu decat ma conectez, ca o iau metodic ca ooana si raspund pe rand... mai tineti minte cum asteptam sa ajunga si ea la zi cu raspunsurile?

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

si acum tot asa fac

cred ca nu am leac - merg pe ideea ca sistematic nu pierd nimic

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dupa o tura de plans sunt mai bine...am plans pt ca nu m-au lasat sa stau langa el la analizeam stat la usa ca un caine...asta e romania in care traim...e vanat pe manute...

Maine e posibil sa ne dea drumul si venim noi la tratament...face dexametazona,Ca si inca ceva dar am uitat cum se cheama...cica nu sunt saloane...rezerve libere e plin spitalul de copii..
Am vb cu medicul..de la cereale e alergia...am facut si o analiza sa vedem la ce...mi-a zis ca mai bine ii dadeam banana decat cereale eu de unde sa stiu ca cerealele pot face asa rau si Antonia a avut de micuta DA si a mancat de la 4 luni tot felul de cereale...offf sunt asa suparata pe mine...

acum doarme merg sa pap si eu ceva azi nu am mancat nimic si trebuie sa am laptic

multumi ca sunteti alaturi de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Asta o am si eu...bine ca am dat banii pe ea.
Cred ca trei e editura, si pe min em-a pus pe ganduri, dar dupa ce m-am uitat mai bine, am ajuns la concluzia ca e editura
Mie chiar mi-a placut cartea, dar o sa ma ajute mai mult peste 2, 3 ani...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

si eu tot asta o am...editura e 3
...mie imi plac cartile...si vorba lui Racusoru cand ai nevoie pui mana si citesti nu te apuci sa cauti pe net si prin fisierele calculatorul

azi am papat 20 gr pireu...dublu decat ieri
maine sa ii dau 30...sau sa il las sa pape cat vrea el?
in cat timp scoatem laptele de la masa la care ii dau legume?

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

am culcat ingerasul mic

sa vedeti snapanu de postas..eu am pe buleitn tot adresa de la socri- ilinca, ei stau acolo, in zorilor.

s-a dus azi cu indemnizatia mea la ei..bine, n-a vrut sa o lase..inteleg..da cica..sa vin eu sa ii iau, ca-s bani multi si nu-i lasa la posta..
socra, mi-a facut program. diseara la 5 jumate ma intalnesc la ea cu postasul..
ma, unde o fi scriind regula asta? de cd nu mai pot eu sa ma duc la posta sa ii ridic??????
asta asa ca sa ii las si lui ceva...ioiiii

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

pai ia intreaba-l daca e asa o suma mare lui nu ii e frica sa umble pe strada cu atatia bani
cand ai depus dosarul?
eu la inceputul lui noiembrie si inca..nimic

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Iuliana, io il dau cu Gengigel. iar umflaturile alea au durat o luna jumate... abia acum i-au iesit dintii de sus... dar al meu nu a facut foarte urat.. acum dupa ce i-au iesit e mai marait...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

mousel nu tb trimitere la pedilife.

iuliana zicea racusoru ca unele farmacii au si homeopate. Eu nu am dat-o cu gel, dar pp ca tb masat.

bamboletta eu ma gandeam sa iti zic ca poate de la cereale e alergic, aveau gluten?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Nu aveau gluten...pe cutie scrie fara gluten...fara zahar sunt de la 4 luni in sus mai scrie si pe cutie "primele mele cereale" cred ca vor fi primele si ultimele probabil buba a fost ca aveau si lapte in ele

Mergi la inceput