Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, la inc lui nov am pus si eu dosarul.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Iuliana, umflatura la dintii de sus e sus de tot, deasupra gingiei, cumva... adica e mai ciudat. si io ma asteptam, sa fie umflata gingia exact unde ies dintii. Dar nu... e deasupra- tre sa il faci sa rada, sau sa ii ridici buza ca sa vezi. Si dintii cumva de acolo ies.. ca la un castor...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Aseara l-am luat in pat si a adormit pe burta apoi l-am transportat cu tati la el in patut...eu de cap si maini si el de picioare

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

stiu ca nu e de ras...dar mi-am imaginat cum l-ati transportat in patut

si eu am o miscare de il pun de pe umar direct pe burta

am cautat hartiile de la pediatru..zice ca in 2 saptamani sa inlocuim masa nr.2 cu pireu de legume

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Multumim mult pentru urari! Ne-ai inseninat ziua, dupa o noapte maraita. Nu-mi vine sa cred ca Berti are 5 luni, e baiat mareee. Draga Bamboletta, multa sanatate lui David si tie putere multa! Daca baietii ma lasa, promit sa fac un tortulet si sa va fac cinste. Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Nu aveau gluten...pe cutie scrie fara gluten...fara zahar sunt de la 4 luni in sus mai scrie si pe cutie "primele mele cereale" cred ca vor fi primele si ultimele probabil buba a fost ca aveau si lapte in ele

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

offf Doamne nici nu stiu ce sa zic....multa putere mami
ce cereale erau? Nestle?

macar sa le evitam...

EDIT: cred ca m-am prins...Milupa

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mousel

scurt si la obiect ca plange printesa

branza de vaci se da zilnic sau la cat timp?

fetita cu fundita IULIA (19.08.2010)
http://www.facebook.com/album.php?aid=47317&id=100000486203393

la 1-2 zile

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Da Milupa erau  
Antoniei ii dadeam doar Humana sau Hipp de la tipa din germania si lapte praf Humana tot de la ea babypoint.ro

acum m-a mancat undeva sa iau Milupa cereale ....de acum o sa pape tzatza pana la 18 ani...offf

David doarme de 2 ore aproape recupereaza saracutul...e o galagie aici ma mir cum doarme...unu tipa altul plange... 

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

off, si eu in pragul depresiei, azi am tras o portie de plans cu Andrei in brate, ba m-am si rastit la el sa taca

se maraie, e rasfatat, vrea in brate, il iau in brate rade, il las jos maraie, il las mai mult jos, rade pana la urma, apoi isi aduce aminte ca nu e bine, si iar mmmmm, mmmmm, mmmmmm

la masa urlete de ajung sa ii dau sa manance in brate

sunt si super obosita, ma doare si operatia acum , bucataria e ca dupa razboi

l-am luat apoi, ba in brate, ba l-am dezbracat, apoi am vrut sa il pun in carut..si atunci a inceput criza cea mare de m-am dezbracat si eu sa il lipesc de mine ca sa se linisteasca, a adormit in suspine bietul de el

offf....nu e mereu asa, dar are cateva zile cand reuseste sa ma exaspereze, mai ales cand eu sunt super obosita si nu am timp nici sa beau si sa mananc

sper din suflet sa se obisnuiasca cu bona , ca in februarie sa stea mai mult cu ea, ca altfel o iau pe aratura. plus ca in starea asta nu ma pot intoarce la serviciu, ca sigur ma imbolnavesc, ca iar nu mananc, ma stresez.......offff......

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Rody, ce faceti, cum mai e Isa? Da si tu un semn, ca vad ca nu ai mai intrat. Auzi, tot uit sa iti zic, daca cumva ai nevoie de ceva de aici, poti sa imi spui ca iti aduc cu mare placere.

, multumesc mult, deocamdata nu vreau nimic...

eu vad mesajele mai tarziu decat ma conectez, ca o iau metodic ca ooana si raspund pe rand... mai tineti minte cum asteptam sa ajunga si ea la zi cu raspunsurile?

si eu am tot vrut sa-ti spun sa iei nș meu de tel din lista sa ma suni daca ai nevoie si chiar daca nu ai , sau trimite un sms si te sun eu, poate reusim cumva sa ne intalnim in vreo seara macar...

si sa stii ca te-am visat azi-noapte intre ora 2-2.05 (ca m-am uitat la ceas si atata am dormit. erai cu victo intr-o sera de flori, o imensitate plina de ghivece superbe, si in fiecare ghiveci era cate-o eticheta pe care scria un nume (in mod real, scrie specia, culoarea, tara unde va fi trimisa si pretul). ei pe alea scris "ochidut" si ·"victo" si erau niste coduri care le-am introdus in calculator si mi-a deschis un tabel cu intalnirile mamicilor de delfinasi. voi aveati programare luni , asa ca ma gandeam eu ca sambata puteam sa ma trec si eu . asta vis e in parte ca ma gandeam la tine, cum as putea face sa ma organizez sa ne vedem macar la o cafea, si parte ca ieri m-am intalnit in oras cu cateva colege care ma intrebau daca nu-mi e dor sa ma intorc la munca...

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

ce ma mai distreaza visele astea pe care le mai avem noi

uite intru acum, sa nu uit sa iau numarul si daca planuim sa ajungem in zona, iti dau un sms
noi o sa facem un tur malaga-granada-cordoba-sevilla-cadiz-gibraltar-costa del sol-malaga; cred eu ca trecem pe langa voi in ziua in care mergem spre granada, adica pe 15, ca as vrea sa merg pe coasta, pe la nerja.....; atunci ar fi singura posibilitate

pe tine ca pe tine , dar ar fi tare fain sa o vad pe Isa scumpica; pe de alta parte daca o vad cred ca ma apuca plansul ca mie dor de Larisa mea

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Iuliana, umflatura la dintii de sus e sus de tot, deasupra gingiei, cumva... adica e mai ciudat. si io ma asteptam, sa fie umflata gingia exact unde ies dintii. Dar nu... e deasupra- tre sa il faci sa rada, sau sa ii ridici buza ca sa vezi. Si dintii cumva de acolo ies.. ca la un castor...

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Aseara l-am luat in pat si a adormit pe burta apoi l-am transportat cu tati la el in patut...eu de cap si maini si el de picioare

stiu ca nu e de ras...dar mi-am imaginat cum l-ati transportat in patut

si eu am o miscare de il pun de pe umar direct pe burta

am cautat hartiile de la pediatru..zice ca in 2 saptamani sa inlocuim masa nr.2 cu pireu de legume

Noi 2

pai...e de ras...ca aseara dupa ce am efectuat "transportul" ne-a bufnit rasul pe amandoi......

Cate mai facem pentru delfinasii astia fitosi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bambo, nu cred ca e de vina marca, ci poate are intoleranta la lactoza (sau cum ii zice..) Io ii dau Lp Milupa, e super. Cereale tot asa i-as fi luat dar nu am gasit, si am luat Nestle.

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput