Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 12
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 Neata fetele!!! Va multumim de urarile de la multi ani de acu 2 zile!!Noi suntem tare preocupati cu durerile de gingiute ..e umflat sarscutul si se freaca , incepe sa tipe de durere...acu 2 zile i-am dat pana la urma nurofen ca nu mai stiam ce sa-i fac,,,tipa de aproape o ora..s-a calmat si a aormit. Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010 |
Laura si al meu urla de nu il pot potoli nici in brate nici la san...e groaznic...Dar parca nu vad gingia umflata. Se vede ceva mai proeminent in partea de sus a gingiei daca ii ridic buza superioara...Oare asta inseamna ca ies dintii?..La strumful tau unde ai vazut umflatura?
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
mousel spune:
scurt si la obiect ca plange printesa
branza de vaci se da zilnic sau la cat timp?
fetita cu fundita IULIA (19.08.2010)
http://www.facebook.com/album.php?aid=47317&id=100000486203393
mousel spune:
mamici din Is, unde as putea sa-i fac printesei o ecografie de sold (are 2 pliuri pe un picior si pe celalat 1 pliu dar cu mai multa slaniuta - pt linistea mea vreau sa mergem la ecografie)
fetita cu fundita IULIA (19.08.2010)
http://www.facebook.com/album.php?aid=47317&id=100000486203393
Victo spune:
am culcat ingerasul mic
sa vedeti snapanu de postas..eu am pe buleitn tot adresa de la socri- ilinca, ei stau acolo, in zorilor.
s-a dus azi cu indemnizatia mea la ei..bine, n-a vrut sa o lase..inteleg..da cica..sa vin eu sa ii iau, ca-s bani multi si nu-i lasa la posta..
socra, mi-a facut program. diseara la 5 jumate ma intalnesc la ea cu postasul..
ma, unde o fi scriind regula asta? de cd nu mai pot eu sa ma duc la posta sa ii ridic??????
asta asa ca sa ii las si lui ceva...ioiiii
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
Victo, pai de ce nu ceri sa iti vina pe card?
Mousel, branza cica zilnic sau la 2 zile.
Iuliana, umflatura la dintii de sus e sus de tot, deasupra gingiei, cumva... adica e mai ciudat. si io ma asteptam, sa fie umflata gingia exact unde ies dintii. Dar nu... e deasupra- tre sa il faci sa rada, sau sa ii ridici buza ca sa vezi. Si dintii cumva de acolo ies.. ca la un castor...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Victo, pai de ce nu ceri sa iti vina pe card? Mousel, branza cica zilnic sau la 2 zile. Iuliana, umflatura la dintii de sus e sus de tot, deasupra gingiei, cumva... adica e mai ciudat. si io ma asteptam, sa fie umflata gingia exact unde ies dintii. Dar nu... e deasupra- tre sa il faci sa rada, sau sa ii ridici buza ca sa vezi. Si dintii cumva de acolo ies.. ca la un castor... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Da Cristina...asa este. Trebuie sa ii ridic toata buza sa vad cele doua umflaturi albe..de parca ar fi nidte dinti sub piele (sper ca am explicat bine). Dar mi se pare ciudat ca el are sus si nu jos. Din ce am vazut pe la delfinasi mai intai au aparut cei de jos si apoi cei de sus.....
L-am dat cu un gel de la plafar dar nu prea are leac...Urla mai rau ca atunci cand avea colici de imi pune parul pe bigudiuri.
Partea buna e ca aseara a dormit mai bine...s-a foit de cateva ori si tati sarea la el cu suzeta si adormea la loc iar pe la ora 6 l-am luat cu noi in pat si l-am pus la san unde a dormit linistit pana la 10.
Ieri seara nici macar sanul nu il potolea...de aceea eram disperata
Oricum e din ce in ce mai greu sa il adorm seara...Cu urlete in brate si apoi dupa 30-45 min se trezeste urland.
Aseara l-am luat in pat si a adormit pe burta apoi l-am transportat cu tati la el in patut...eu de cap si maini si el de picioare
baby78 spune:
Cristina, imi poti spune la strumful tau cat a durat etapa asta de la gingie alba si umflata pana i-a iesit dintele?..Asta ca sa imi fac si eu o idee cate nopti nedormite voi avea ca eu tare rea de somn sunt.....
michelle1981 spune:
mousel noi am fost la dr Botez la Pedilife, e 120 ron ecografia. Poti incerca si la arcadia, suni la support si intrebi. Unii doctori consulta gratuit cu trimitere de la med de fam.
Kata nu am si cea de-a doua carte.
Asa e, Victp, TREI e editura.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Victo spune:
cris, pai cica nu poate sa ii vireze pe card pt ca noi avem cont comun, cum avem acelasi angajator, nu am facut conturi separate, ca si-asa 3/4 din bani se duc la banca..n-am vazut rostul...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
michelle1981 spune:
baby, si a mea plange tare tare de la dinti. Stiu ca e de la dintri ca isi baga degetele in gura si trage tare de gingii. Insa ii dau cu Osanit, e pe baza de Chamomilla, homeopat si se linisteste instant. Incearca si tu Chamomilla, nu are ce sa fie rau.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)