dieta 3+3 (irina reisler)
Raspunsuri - Pagina 8
camelia_daniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 mneatza, Laura chiar e voie orez? E super..ca am de gand sa fac orez cu spanac. Eu azi sunt tot la vegetale, tot 3 cu 3 otin, vad ca da rezultate.hainele efectiv cad de pe mine.Am o pereche de blugi cumparata acum 2 saptamani.Am ajuns sa ii dau jos de pe mine fara sa ii mai deshid la nasture sau fermoar si am simtit si la camasi diferenta. Ce serviti la micul dejun, la ziua de vegetale? Pe mine asta ma innebuneste, eu sunt invatata sa mananc bine de dimineatza, si acum nu pot manca de cat banane(alte fructe dimineatza...)In rest e super bine. ..... va doresc o zi frumoasa. Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare. Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul. Daca va fi sa plangi, plange de bucurie. Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale. Daca va fi sa furi, fura o sarutare. Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica. Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire. Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi... Pablo Neruda. Poze Mos Craciun DC bazar umanitar |
Lulu, si eu am problema micului dejun in zilele de vegetale!!
Ieri am facut o "mega" salata de fructe.
Nu prea stiu ce altceva ar merge. Poate niste legume fripte, rosii, dovlecei, vinete... sunt in pana de idei!
Edit - felicitari pentru rezultatele frumoase!!! Tine-o tot asa!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him. (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Dorsilia spune:
In zilele de vegetale nu merge o salata de legume fierte si dimineata (cartofi, masline, gogosar murat)sau salata de rosii cu ardei, castraveti cruzi, masline verzi, ceapa si niste cubulete de branza telemea de vaca slaba printre ? sau salata de vinete fara maioneza+ niste telemea....stiu ca branza nu e vegetala:) dar...
altfel ar mai fi optiunea cu seminte de dovleac, migdale, nuci, sau pur si simplu banane, mere, portocale la mic dejun
eu beau cafea cu lapte zilnic, in orice zi, cat de nasol poate fi ? din partea mea nu am f mari pretentii, la mine micul dejun, pranzul si cina pot sa fie identice, adica salate de legume toata ziua daca s-ar putea as manca
lulu77 spune:
dorsilia, nu cred ca putinul lapte din cafea face atat de rau.e cantitate ff mica.eu folosesc numai miere de albine, la ceai, cafea.
deci in ziua de vegetale zic ca e de bine, si in aia de proteine tot la fel zic..vine mierea de la un animal , deci nu gresesc
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
camelia_daniela spune:
citat din mesajul lui lulu77 dorsilia, nu cred ca putinul lapte din cafea face atat de rau.e cantitate ff mica.eu folosesc numai miere de albine, la ceai, cafea. deci in ziua de vegetale zic ca e de bine, si in aia de proteine tot la fel zic..vine mierea de la un animal , deci nu gresesc Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare. Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul. Daca va fi sa plangi, plange de bucurie. Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale. Daca va fi sa furi, fura o sarutare. Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica. Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire. Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi... Pablo Neruda. Poze Mos Craciun DC bazar umanitar |
da, corect!
Cresc si iar cresc ... !
The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him. (Pablo Casals)
Dorsilia spune:
da, laptele e muls de la vaca, mierea donata de albina...e perfect....m-am obisnuit fara miere si zahar, dar fara lapte nu pot bea cafeaua nicidecum, imi sta in gat...
mi-e cam dor de painea calda facuta la masina...una am scos acum de la copt si imi caraie stomacul, am mancat un activia
lulu77 spune:
Mneatza,
Va doresc o saptamana cu spor la kg in minus, fara pofte la ce nu aveti voie, si usoara.
Cum stati?
Am zi de proteine.
Dimineatza am mancat iaurt, la pranz am supa de vita, doar zeama si carnea si un bulan de pui la cuptor, pe seara cred ca servesc niste branza cu iaurt.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
Laura25 spune:
'Neata!
Eu stau prost pt ca asa imi trebuie! Am dat jos jumate de kila, cica (desi pe la jumatatea saptamanii trecute aveam 1 kg mai putin). Problema e ca am calcat in strachini. Pe langa ca am mancat paine cam in fiecare zi (integrala, dar cam 2-3 felii), am bagat si alte chestii de care chair nu aveam voie (si nici nevoie). Asta e ... o sa am grija mai multa saptamana asta. Am reusit si eu aseara sa fac 30 min. de Zumba, plus urcat un deal la saniush de muuulte ori ieri pe la pranz.
O saptamana frumoasa, cu kg date jos!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
camelia_daniela spune:
Am si eu zi de legume-fructe azi.
Am mancat tot fructe de dimineata, la pranz am cartofi fierti cu cateva masline si o rosie, aaa si o portie mica de ciorba de loboda.
Diseara nu stiu, voi vedea...
Cresc si iar cresc ... !
rivali spune:
citat din mesajul lui lulu77 Ce serviti la micul dejun, la ziua de vegetale? Pe mine asta ma innebuneste, eu sunt invatata sa mananc bine de dimineatza, si acum nu pot manca de cat banane(alte fructe dimineatza...)In rest e super bine. Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare. Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul. Daca va fi sa plangi, plange de bucurie. Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale. Daca va fi sa furi, fura o sarutare. Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica. Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire. Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi... Pablo Neruda. Poze Mos Craciun DC bazar umanitar |
cui ii place ar putea sa manance tofu,lapte de soia,salata vinete,zacusca....
Viovio spune:
In we am trisat si eu.
Si nu doar cu piine...ca Laura ci cu jumatate de prajitura.
A fost draguta fata mea si mi-a lasat-o pe birou sa mananc si eu.Sper saptamana asta sa rezist ispitei.
Azi am zi de proteine si pana acum doar niste iaurt dietetic...drept pedeapsa pentru we.
Mai tarziu,mai vedem.
Apa multa:))