dieta 3+3 (irina reisler)
Raspunsuri - Pagina 6
Viovio spune:
Am trecut si eu cu bine peste a doua zi de proteine si ma straduiesc din rasputeri sa nu "trisez"
Ceilalti din casa "ma ajuta" enorm...aseara au comandat pizza.Si doamne ce bine mai mirosea.I-am lasat in bucatarie si am plecat sa spal niste rufe
Azi am in meniu pui si iaurt.Si bineinteles lapte ca am ajuns sa beau un litru pe zi.
La capitolul miscare nu am cu ce sa ma laud.Cu bebelusul nu ma pot duce la sala iar acasa tot timpul gasesc ceva mai important de facut.
Stiu ca nu se recomanda cantaritul prea des dar eu miine ma cantaresc si sper sa vad macar 2-300g minus...ca sa prind curaj
lulu77 spune:
Salutare, cum stati?
Azi am tot proteine, dimineatza am mancat 2 oua de prepelita si o cana de kefir, la pranz am gratar piept pui cu branza si iaurt...sa alunnece pe gat gratarul....diseara...cred ca doar iaurt la greu.
Abia astept ziua de maine...salivez la fructele copilului de 3 zile , ca sa nu mai zic de o salata de varza cu morcov, marar si lamaie multa.Azi fac o ciorba de legume si o varza calita la cuptor sa am prozivii ptr 3 zile.
Raportez -1.5 kg de martea trecuta de cand m-am apucat de ZUMBA si de luni de dieta.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
Laura25 spune:
Felicitari, lulu!!
Off, vreau si eu vointza sa fac miscare . Din pacate, ieri am sclantit-o glorios la ceas de seara. Am fost la o prietena sa se joace copiii cu fetita ei si avea gogosi . Am mancat 3 si cam un sfert de pahar de vin. Ca sa fie bine!
Ma gandeam ieri sa o trec de azi pe legume si fructe, dar pt ce am facut aseara merit cu varf si indesat sa ma mai chinui o zi, sa imi iasa pe nas gogosile.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Karis spune:
Eu pana acum n-am calcat pe bec , mai beau si cate o cana mare de ceai de musetel cu lamaie seara si una dimineata. Am citit pe net ca ajuta. Sper ca din combinatia asta sa iasa ceva, adica sa ies eu cu kg in minus.
Deocamdata nu m-am cantarit, mi-e si frica sa ma urc pe cantar. Mai stau cateva zile, poate ma cantaresc vineri. Un lucru e cert, nu incap in haine si asta inseamna ca am de dat jos minim 10 kg.
xandra28 spune:
salut fetelor!
scuze adinutza, n-am mai intrat la subiect, am fost plecata intr-un w/e prelungit (evident, am stricat si regim si tot). de azi am reinceput cu fructe+legume. nu-mi pot imagina de ce te-ai apucat de regim, cand te-am cunoscut erai o slabatura. stiu ca nu ne-am mai vazut de ceva vreme (cred ca-s vreo 5 ani). ce fac copiii?
m-am apucat sa fac si ceva sport (am acasa stepper) dar inca nu am reusit sa fac constant. abia de-acum incolo sper sa-mi intru in ritm, au trecut si sarbatorile, si w/e-urile petrecute departe de casa, gata!
am de dat jos minim 10 kile, eu as vrea 15, asa ca rebuie sa tin regimul macar pana in vara!
sa avem spor!
lulu77 spune:
Mneatza,
Raportez 2 kg minus....cand am vazut de dimineatza cantarul ca arata cifra 6 la inceput desi aseara am trisat putin, am facut pizza la copil, si am poftit la o feliuta.
De azi am 3 zile de vegetale, sunt happy
Dimineatza am mancat o banana, acum la cafea alaturi am avut si un pahar de suc de portocale proaspat facut de mine, la pranz am ciorba de legume si varza calita la cuptor(fara carne evident), deseara cred ca dupa sedinta de Zumba de azi voi manca o salata.
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
Viovio spune:
Desi nu-mi vine sa cred si cantarul meu arata -2kg.Inca nu ma bucur ca nu mi se pare posibil asa ceva.
Dar ma bucur din plin de legume si fructe...ca le-am dus dorul.Si nu credeam ca o sa ajung sa-mi doresc o cana de ceai.Azi ma rasfat cu toate salatele posibile si mult ceai cu lamaie.
In continuare sotul meu ma "sprjina".Aseara a luat cola si mi-a lasat-o la vedere in sufragerie.
Pentru mine,dependenta pana mai ieri de 4l cola/zi nu exista ispita mai mare.Inca rezist...
Laura25 spune:
'Neata!
Daaa, si eu ma rasfatz cu fructe si sunt fericita. Am bobinat pomelo si portocala de dimineata, apoi mi-am facut o gustarica la care visam de cateva zile: guacalmole cu 2 felii de paine prajita (da, stiu ca nu am voie paine). O ciorba de legume am si eu in meniu si ciuperci (pe care inca nu stiu cum o sa le gatesc, probabil pe gratar).
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
lulu77 spune:
vio, si sotul meu "ma sustine"..aseara rontaia langa mine nsite ciocoata si placinta cu mere evident ca l-am gonit
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
Viovio spune:
Lulu ,eu nu-l pot gonii pe sot dar ii dau baiatul in brate si ...imi gasesc de lucru(2 vase de spalat/3 rufe/ceva de curatat).
Eu poftesc la varza ta..(varza calita fara carne e mancarea mea favoita),dar nu cred ca lui bebe ii va placea lapticul cu gust de varza.Si abia de 3 nopti ma lasa sa dorm si eu.Nu vreau sa stric "programul"