dieta 3+3 (irina reisler)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

offffffffff ce usor vorbiti voi fetelor despre ce va motiveaza! aproape ca va invidiez vointa si taria de caracter! bravo voua!!!
laura, draga mea, tu esti pe sufletul meu!!! la fel ma simt si eu... ma simt grasa si urata, ma simt neputincioasa si slaba (ma refer la vointa) si nu am chef de nimic! parca m-a cuprins astenia de primavara si nimic nu imi iese cum mi-ar dori. imi lipseste acel impuls de a nu renunta, simt ca clachez orice as face sau mi-as propune. as vrea o schimbare dar nu gasesc calea cea mai eficienta si mai comoda de abordat incat sa nu esuez...

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mirela, si eu am avut luni de zile aceeasi stare ca tine, ca Laura.
Incet, cu pasi siguri am depasit starea, am inceput intai cu miscare (Zumba) si imi da o stare excelenta, un tonus super, apoi am adaugat aceasta dieta si rezultatele nu au intarziat.Ma simt mult mai bine, mult mai increzatoare si mai plina de viata.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mirela - sigur ca acum, cind stiu ca am dat jos o parte din kg pare ca imi este usor sa vorbesc despre asta. Dar cuvintul cheie este "pare" - numai eu stiu ce efort de vointa a insemnat pentru mine sa pun punct la mincatul haotic si asa cum imi venea, sa arunc ciocolata (si sa nu mai cumpar alta), sa nu mai cumparam sucuri de niciun fel in casa sau sa imi conving soacra ca macar in prima faza sa nu imi mai aduca prajituri pentru cei mici samd... Ce vroiam eu sa spun este ca vointa este in fiecare dintre noi si dorinta de a face ceva sau altceva tot in noi. Totul este sa te simti bine in corpul tau si sa fii tu multumita de tine - nu ceilalti trebuie sa judece ce vezi in oglinda, ci tu insati - asta am vrut sa spun si eu la concluzia asta am ajuns. Eu personal nu eram multumita cu ceea ce vedeam in oglinda, cu corpul meu si in ultima instanta cu sanatatea mea. Si eu am hotarit sa fac ceva pentru mine, alegind aceasta dieta, dar asta nu inseamna ca este o reteta universala. pentru mine a functionat, pentru alte persoane altceva functioneaza, totul e sa gasesti acel ceva!
Laura -

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_deea spune:

Buna ziua!

Am citit si eu citeva mesaje,cei drept nu am reusit sa citesc tot ce s-a scris.Am inceput si eu de ieri aceasta dieta,sper sa o pot tine , anul trecut in primavara am tinut o dieta mai greuta, dar am reusit sa dau jos acele 6 kg care mi le-am dorit.Acum nu vreau sa dau jos decit undeva la 3-4 kg care le-am acumulat de sarbatori si in lunile de dupa.
A folisit cineva uleiul anticelulitic cu paprika si acel film osmotic?a dat roade?
Multumesc mult!

Mergi la inceput

A..am uitat sa va intreb,azi in zA am baut un ceai de urzicain zilele A nu este voie,asa-i?ca eu sint consumatoare de ceaiuri si apa plata o beau de obicei cu zeama de lamiie ,nici asta nu e voie?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_deea

A..am uitat sa va intreb,azi in zA am baut un ceai de urzicain zilele A nu este voie,asa-i?ca eu sint consumatoare de ceaiuri si apa plata o beau de obicei cu zeama de lamiie ,nici asta nu e voie?
Multumesc!

Daca nu ai indicatii terapeutice, de la medic, atunci ceaiuri nu ai voie decit in zilele de V. La fel si apa in combinatie cu lamaie, tot in zilele de V.

Eu am folosit doar tratamentul cu frio, pe cel cu paprika inca nu. Pe mine m-a ajutat la scaderea in centimetri, dar si la tonusul pielii, mai ales ca nu am cum ajunge la cabinete de cosmetica, tratamentele astea efectuate acasa mie mi s-au parut foaret comode. Si da, am folosit film (adica folie din aia transparenta) la fiecare tratament - ajuta ca produsele sa intre mai bine in piele si in acelasi timp favorizeaza si transpiratia la nivelul zonelor cu tratament - deci si scaderea in centimetri.

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

leeloo,multumesc din suflet pt. raspuns.
Nu, nu am indicatii terapeutice pt ceai,asa ca voi renunta la el in zilele de A .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

buna!!! E a treia zi de dieta si termin cu vegetalele...Sunt mandra ca am reusit si chiar nu e foarte greu de tinut acest regim.
Voi cam ce cantitati mancati ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mariana, eu nu am portii fixe/cantarite, mananc destul , sunt gurmanda de fel, si nu cred ca as rezista cu 100 gr de legume..dar nici 500 gr.Nu stiu. mananc in fct de cat imi este foame.Normal zic eu.
Si la mine azi e ultima zi de vegetale.
Am baut un pahar mare de portocale + grefe langa cafea si o banana, acum am mancat un mar, la pranz legume la cuptor, pe seara imi fac o salata mareee din rosii, castravete, ardei kapia, ceapa, salata verde, masline, etc.si mai rontai migdale si niste fructe.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello!

eu am alta problema, chiar daca mananc alimentele potrivite nu tin cont de una din regulile f importante, si-anume: 3 mese si 2 gustari. mai ales in zilele de fructe si legume mananc destul de haotic, mai un mar, mai 2 portocale, adica aproape non stop si fara vreo regula

Mergi la inceput