FIV Dr. ALBU DRAGOS 20
Raspunsuri - Pagina 8
didi32 spune:
Hai ca daca nu intram pe forum uitam de analize de cascata ce sunt. Deci eu am estradiol 73 si progesteron 3,5 la prima monitorizare. E bine sau rau? V-am zis ca habar n-am. Altesa, m-am inscris de ceva vreme, pe 31 am si eu punctia. Trebuie s-o am pe 6 decembrie, dar s-a pricopsit sotul cu e.coli
. Asta e. A vrut bebe sa fie de 2011, ce sa-i fac...
rica69 spune:
Da, Didi trimite-le cat mai repede ca sa-ti si raspunda.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra 
camemar spune:
Didi sunt un pic nelamurita de analizele tale...Ai facut inhibare, sau ce protocol faci tu??Nu inteleg de ce progesteronul e asa de mare, poate e fsh?Progesteronul tb sa fie pana in 1 pana la punctie, de aia zic...
didi32 spune:
Pai da, sunt la inhibare, abia miercuri incep stimularea. Azi am avut prima monitorizare. La voi n-a fost la fel? 

didi32 spune:
Tocmai i-am dat e-mail. Daca vad ca nu raspunde o sa-i dau si sms. Auziti, daca pe un ceai scrie ca nu e recomndat in sarcina, pot sa-l beau pana atunci? sau mai bine nu...
corry_28 spune:
Buna seara, dragele mele.
Altesa, tu cum te simti?Stai cumintica?
Rica, si eu sunt de aceeasi parere cu babyblue.Ai o val fooooarte buna la estradiol
.Am un feeling bun
La ce ora ai punctia, si eu vin la clinica luni![]()
Mirela, mai pune niste poze, te rugam.Cum te simti?Cum merge recuperarea?
Speranta, Camemar 
Didi, de abia astept sa citesc ce productie ai facut si tu.Iti tin pumnii
Babyblue, pup graviduta.Hai sa-ti raspund pe rand: m-am hotarat sa nasc la Giulesti, cu dr Ion Ionut ( apropo Alexa
)!
Nu prea am stari de voma, nici sanii nu mai sunt asa tensionati.Decat burtica un pic marita.Suntem bine!
Va doresc un weekend minunat!
8+