FIV Dr. ALBU DRAGOS 20

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Didi, mai bine stai cumintica!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Corry, multumim de incurajari Ne mai creste si noua moralul cand vedem rezultate!
Fetelor voi ce valori ati avut la primele analize - cele de la prima monitorizare? Acum stau si ma gandesc daca o fi bine sau nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Of, am niste probleme cu traficul intestinal si de-asta luasem ceaiul. Acum trebuie sa caut altceva. Ma gandeam ca pot sa-l beau macar pana-mi vine ciclul si incep productia. Nu pot nici asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

toate fetele.

corry nici eu nu stiu cum ma simt am niste stari de nervi de imi vine sa bat pe cineva mi se pare ca mai sunt asa de multe zile pana la beta offf.

in rest sanii ma dor cumplit cu sfarcuri cu tot ,dar oricum ma dureau si inainte de procedura cu 2 zile,am niste amteli cumplite care cred ca sunt de la stimulare ,m-a intepat ieri pe sub burta si azi dimi m-a intepat si inima cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Corry noi tb sa fim la receptie luni cel tarziu la 7:15am.
Tu la ce ora ai programarea? De Arabella mai stii ceva? Nu mi-ai spus cum ai procedat dupa ET!

_
Asteptand un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

pentru toate fetele!
Rica, ai dreptate, am uitat sa-ti raspund
Eu trebuie sa fiu pe la 15.30.De Arabella nu stiu nimic, dar cred ca nu-i a buna lipsa asta.
Referitor la perioada de dupa ET...ehe...este un pic mai mult de povestit.
La primul FIV, am avut concediu, dar cateva zile.In aceste zile nu am stat prea mult in pat, dar nici efort nu am facut.Am mai tras si cate o tigare...in fine.
De data aceasta, am zis sa fac totul ca la carte, sa nu mai am ce sa-mi reprosez in caz de esec.Am inceput prin a nu mai ma vopsi ci vre-o 2 luni inainte.Mi-am luat si de aceasta data concediu, vre-o opt zile, in care am stat in pat sau in fotoliu.Venea soacra mea sa gateasca, deci fara cel mai mic efort.Tinand cont ca in ziua ET ne-a spus sa venim neparfumati, am zis sa respect si chestia asta.Nu am folosit creme si mi-am cumparat si un sapun fara parfum.Destul de scumput pentru un sapun si mi-a cam uscat si pielea, dar rezultat final a contat.M-am lasat de fumat si de baut alcool, cu vre-o doua saptamani inaintea punctiei.Nu am stat si nici nu stau asezata in cada, in timpul dusului si nici nu fac bai.Deci am facut totul ca la carte.Eu cred ca stiu si cand s-au prin astia mici.Eram in ziua 3 de la ET si am simtit niste intepaturi in zona ovarului drept.Cam toata ziua.Erau scurte, dar reveneau.Ziua 4, aceleasi intepaturi pe partea stanga...deci Altesa, intepaturile sunt de bine.Eu nu am simtit durerea de venire a menstruatiei, decat foarte rar.Era un altfel de durere, ascutita...
Cam asta am facut eu, dar nu inseamna ca este cheia succesului!
Iti tin pumnii luni, si stai linistita, o sa ai productie frumoasa!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole1981 spune:

nico sunt
la ce ora ai luni? eu am punctia la 12.30 si poate ne vedem acolo; cam am emotii :) , nu stiu cum o sa fie

Mergi la inceput

Nico,
In sfarsit ti-a aparut mesajul.
Eu tb sa fac pregnyl in seara asta la 9pm, mi-a crescut progesteronul si atunci dr a spus ca punctia va fi luni in loc de marti.
Iti dai seama ca si eu am emotii.

_

Mergi la inceput

Corry merci ptr sfaturi, de fapt asa am procedat si eu la fiv-ul trecut si a fost prima data cand s-a prins sarcina, ca la celelalte transferuri am fost mai activa. Eu de fumat nu am fumat niciodata, iar cafea beam una pe zi, dar m-am lasat si de ea.

Pup pe burtica.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Didi,iti v-a scadea progesteronul de la 3,5.(rica este vorba de progesteron,nu de fsh).Au mai fost fete care l-au avut asa mare,iar la punctie a fost sub 1.Succes.

Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput