FIV Dr. ALBU DRAGOS 20

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Inna dar care este tb cu progesteronul asta? Ca si mie mi-a taiat o zi de tratament, zi in care ar fi contat la stimulare din cauza progesteronului de 0.7.

_
Asteptand un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Rica,tie nu ti-a taiat o zi de stimulare ci pur si simplu ai rapuns bine la stimulare si nu ai mai avut nevoie de zile in plus pentru a fi stimulata(valoarea de peste 2500 a estradiolului indica asta).In plus, vroiai sa faci hiperstimulare?
Referitor la progesteron stiu ca la punctie trebuie sa nu fie mai mare de 1,alfel nu pot sa iti faca ET(iti congeleaza embrionii si faci FET mai tarziu).Bafta luni!

Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

rica,Bafta multa,multa maine!Sa dea DD sa fie toti plini si de calitate.Eu am citit ca la protocolul lung se obtin mai putin ca nr ,dar de calitate.Iti tin pumnii!
Bebitza,nu m-am programat la gynera inca,este 130 de euro consultatia,astept sa vad ce imi zic grecii samptamana asta si pe urma vad ... poate reusesc sa ajung si la marinescu...sa vad...tu cum esti?
Bafta multa la toate fetele care sunt in focuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

Neata fetelor,
Lyly multumim de urari si multa bafta si tie!!!
Rica iti tin pumnii si te astept cu telefon si vesti bune
Eu nu am nici un feeling de stimulare ...Nu ma dor sanii, nu simt activitate la ovare si sunt suparata
O sa mai vedem maine....
Speranta, tu cum esti?
Pupici la gravidute si viitoarelor mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Neata fetele,
Corry am bucur ca l-ai ales pe Ion Ionut, e super doctor adr partea naspa este ca dai foarte greu de el pentru ca nu isi da nr de tel dar nu iti face probleme deoarece are grija de pacientele lui.Pe mine m-a programat al inseminare pe 28 ian,atunci fac eco si daca totul e ok facem si inseminarea.Analize nu mi-a dat, mi-a spus decat sa fiu relaxata si sa ma incredere ca totul o sa fie bine deoarece nu am nicio problema.Sotului i-a dat niste analize, acum trebuie sa vad unde trebuie sa le faca ca am uitat sa intreb doc .In rest nu stiu daca trebuie sa mai scriu aici, nu vreau sa fiu off topic :(.Dar sa stiti ca va citesc mereu si va tin pumnii.In februarie cand ma duc la Albu s-ar putea sa fiu deja cu bb.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Neata dragelor, sa le tinem pumnii fetelor care au azi punctia . Azi-dimineata cand am fost la injectie l-am vazut pe sotul Ricai pe hol, ea intrase in partea cu spitalul. Rica, te-aspetam cu vesti si pe Nico la fel!
Corry, de ai stiut ce sa faci dupa ET? Si eu vreau sa fac totul ca la carte, dar nu stiu de unde sa iau aceste informatii. Bine, pe internet gasesti tot ce vrei si ce nu vrei, dar noi vrem sa stim de la sursa. Spune-ne mai multe te rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Rica, iti tin pumnii de aseara
De abia astept sa vii sa ne dai vestile bune
Camemar, in a cata zi de stimulare esti?Poate este prea devreme pentru dureri.Oricum, o sa te saturi de ele
Alexa, ar fi tare sa faci si tu ca babyblue, si sa-l lasam pe doctoras fara cliente.Te rog sa intri si sa ne spui cand incepi si sa ne tii la curent ( pe mine nu ma deranjeaza)Succes
Didi, este o lista pe aici, pe undeva, cu ce trebuie sa faci dupa ET. Si oricum o sa-ti dea si de la clinica o listuta, dar este mai simplista...De abia astept sa vad ce surpriza iti pregateste si tie, barza
Eu merg la doctor la 15.30 si imi este frica.Am citit pe un alt forum despre doua fete care au avut si ele gemeni si unul s-a oprit din evolutie ( la amandoua).O sa albesc sigur
Va pup pe toate!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

bafta pt cele care se punctioneaza azi!!
va tin pumnii sa reusiti!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

cORY, AM FACUT 5 ZILE DE STIMULARE, AZI FAC DOZA A 6-A...
dAR DE LA FIV-URILE TRECUTE MI SE TENSIONAU SANII MAI DEVREME, ACUM NIMIC...MA GANDESC CA O FI PREA SLABA STIMULAREA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Ce-o face Rica?!Eu sunt

Mergi la inceput