FIV Dr. ALBU DRAGOS 20

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Inna eu am fost la a 4 eco, de fapt a 3-a dupa stimulare.
Pai voi fetelor Camemar si Speranta ati fost la 1 eco dupa inceperea tratamentului de stimulare.

_
Asteptand un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Buna ziua fetelor
Am si eu o rugaminte, cine stie un nr de tel pentru programare la
dr Albu? va rog sa ma ajutati!!
Este pentru primul consult.
M-ar interesa cam in cat timp se ajuge la el, sau cat dureaza pana ajungi la consult?
Multa bafta fetelor in focuri!!!!!
Sa se lase cu ochisori!!!!
Va citesc din umbra si ma bucur pentru reusitele voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Pentru programare, suni la Medlife la 9646. Eu am ajuns destul de repede la el. Am inteles ca in ultimul timp e mai aglomerat. Oricum, nu cred ca se ajunge greu la el.
Bine ai venit si succes!

Mergi la inceput

Jaguar ai aici nr de tel de la Medlife Maternofetala 0746 464 629 sau 021 209 40 32.
Chiar nu am idee cat poate dura, dar suna la nr astea si intreaba.
Bafta!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Multumesc frumosss fetelorrr!!!!
Sperantzaa bafta la
Ricaaa, tin pumniiii te-am citit mereu si stiu prin cate ai trecut,
sa te ajute Bunul Dumnezeu de data asta si sa se lase cu
VA pupicc si un week fain sa aveti!

Mergi la inceput

Fetele m-au sunat de la clinica si a ramas punctia pe luni in loc de marti, iar maine tb sa mai repet val progesteronului, in seara asta mai fac ultimele 3 doze - 225 de menopur si gata. Am pierdut o zi de stimulare din cauza progesteronului mare.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

rica, stai calma, e ok. progest nu e ff mare, eu l-am avut 1 inainte cu 3 zile de punctie.
estradiolul e mare, e ok asa. inseamna ca esti ff stimulata.

iubita mea, nu te mai stresa, nu cont cati foliculi ai, ci cati embrioni se prind. imp e sa fie de calitate, sa fertilizeze bine si sa prinda apoi in burtica. ti-am pov de prietena mea care a transferat un singur embrion si ala a prins!!!
bafta luni la punctie si te astept cu vesti ff bune!!!

camemar, speranta voi cand aveti punctia? bafta la fete curajoase ca voi, sa fie un an cu noroc pt toate si sa va aud si vad cu burticile la gura pe toate!!!

didi, succes si tie!

jaguar/b], bine ai venit, iti tin pumnii sa stai cat mai putin pe aici si sa te muti apoi la odisee!!!!

lyly, ce mai faci tu fata scumpa si curajoasa si luptatoare?? te ai hotarat, iti faci programare si la dracea??

mirela, te cred ca ii sorbi din ochi pe motani, sunt scumpi foc, foc, eu mai vreau poze cu ei...si poate ii vad si life cat de curand, cand o sa poti si tu si o sa ti fie usor sa i plimbi putin. cred ca sotiorul tau e in extaz si tu esti o mamica fericita!!!

[b]corry
, ce faci gravidutzo? toate bune? ce fac gemenii? cum te mai simti? ce simptome mai ai? ce teste ai mai facut? cine te vede? te ai hotarat unde nasti, cine te va urmari?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Babyblue, eu am punctia pe 24 programata si embrio pe 26. Cred ca si Camemar are la fel. Sa dea Domnul sa ajungem pana acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

Babyblue , sa ai o sarcina cat mai usoara si sanatos !!
Da , si eu am punctia tot pe 24, daca nu se mai decaleaza pana atunci...
Rica, eu daca as avea estradiolul tau as fi ffff multumita !Eu cred ca o sa fie bine, asa ca nu te mai stresa
Va pupic pe toate si mai vb!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

dupa cate vad multe dintre noi o sa fim cu sufletu la gura pe 24 voi faceti punctie eu beta ,rica o sa vina si ea dupa mine cu un beta mare si tot asa doar e anul iepurelui tu ai spus-o rica.

oricum va doresc la toate ca imi doresc si mie :eu vreau gemeni

didi si tu te-ai inscris la fiv ? pe cand punctia?

va

Mergi la inceput