FIV Dr. ALBU DRAGOS 20
Raspunsuri - Pagina 16
corry_28 spune:
Altesa, nu are cum sa-ti iasa la testul de urina.Mie nici in a 12 zi, cu val de 555, nu mi-a iesit.
Trebuie sa faci testul de sange.Aoleu, eu nu mai am rabdare
Rica, te joci cu noi???Murim de curiozitate.Hai, nu ne mai tine in suspans
9+cu si
ALTESA spune:
da cory m-am gandit ca nu o sa iasa dar simteam nevoia sa-l fac parca prea ma dor rau ovarele astea cateodata parca si frig.
da oare da as face maine in ziua a 10 un beta o fi concludent?
corry_28 spune:
Da, este concludent!
Uite eu ce sfaturi dau, si cand colo asa am facut si eu.Mai intai un test de urina negativ, dezamagire ( cu toate ca stiam ca nu prea are cum sa iasa)si apoi beta.
Nu stiu daca este prea ok durerea asta.Burtica o ai umflata?No spa iei?
9+cu si
rica69 spune:
Fetelor am transferat 5 embrioni calitatea 1.Al saselea avea fragmentatie si Dr.Embriolog a zis ca nu este de transferat.Iti multumesc Doamne.
Camemar Bafta miine!
Didi astazi incepi Menopur-ul spor la injectat.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
speranta2 spune:
Bravo Rica! Ti-am spus eu ca or sa fie 5?! Scuza-ma ca ma repet(ti-am dat si un mesaj), dar sunt tare bucuroasa. Ai vazut, Dz te-a ascultat si ti-a dat ce ai cerut.
O sa fie bine, o sa vezi.
Sa ma scrii, sa ne tii la curent.
alexa1986 spune:
Rica OAUUUUUU!Ti-am spus ca o sa ai tripletii???Felicitarii, sigur de data asta o sa vezi doua liniute.
Altesa nu te descuraja du-te maine si fa beta.La Corry s-a vazut in a 10 zi deci BAFTAAAAA!
D-zeu ne iubeste!!!
maripet spune:
Pana acum mi-au iesit cam toate analizele bune, exceptie facand ureaplasma pozitiva si un microb gardnella vagynalis, dar fac tratament. Am inteles ca trece destul de repede.
voi ce spuneti?
didi32 spune:
Rica, super! 5 embrioni! Bravo draguto, ai vazut? Acuma stam cu sufletul la gura pana faci beta, eu una tare-s curioasa!
Eu azi incep menopurul, o sa fie distractie mare ca deja ma dor si injectiile de dimineata. Fite, nu?
Altesa, fa frumos un beta sa stim o treaba, ca nu mai putem de emotii! Abia astept sa treaca zilele astea si sa-mi vina randul.
Flo, pe 31 am transferul, tu ce-ai mai facut?
Maripet, bine-ai venit! Intreaba exact ce vrei sa stii, ca sunt fff multe informatii. Ai stabilit ceva pana acum cu Albu sau doar faci analize preliminare? Daca iese totul bine o sa te programeze la punctie si apoi o iei inapoi cu tratamentul care poate fi diferit la fiecare persoana.
ALTESA spune:
rica ma bucur enorm tot timpul am avut un feling bun cand ma gandeam la tine.
cory nu iau no-spa nu stiam ca ar trebuii sa iau,burta nu o am umflata ba chiar sa mai dezumflat si sanii la fel.
oricum nu ma mai agit ca dupa dureri cred ca o sa fie cm desii nu ma asteptam pt am avut foliculi si spermo bune.
de prin ziua a 4-a am avut intepaturi si de prin a 8 si dureri.
citeam ca alexa a facut 7 inseminari pai nici nu am bani de atatea insem la medlife poate sa ma mut la giulesti.desii nu as vrea ca tare imi place de Albu.