FIV Dr. ALBU DRAGOS 20
Raspunsuri - Pagina 15
alexa1986 spune:
Altesa fa un beta ca numai pot de curiozitate.
Rica abia astept sa ne spui ca ai tripleti.
Corry si Babyblue si bebeii.
Eu astept inseminarea.
D-zeu ne iubeste!!!
flo.flo spune:
Buna fetele
Nu am mai scris de mult p'aci ca nu am avut nimic de declarat dar sa stiti ca v-am urmarit in fiecare zi si v-am tinut pumnii la toate cele care sunteti in focuri acum.
Va astept pe toate cu vesti bune!
Rica, ma rog pentru tine azi sa fie bine
Babyblue te rog sa nu te mai stresezi atat, incearca sa te linistesti, este totul bine cu bebe, incearca sa te bucuri cat mai mult se sarcina si nu te mai gandi la ce e mai rau.
Didi, sper sa te urmez si eu, tu pentru cand ai programat et?
Pup si restul fetelor
babyblue spune:
altesa, hai cu un beta!
rica, nicole, va tin pumnii, stati linistite in patut!!!!
corry, eco de 12 sapt e cea pe translucenta nucala? iti faci si dublu test? tot la albu ma gandeam sa o fac si eu si cred ca o sa o programez de acum. sau sa vb cu el? nu stiu cum sa fac. eu vineri intru in 10 sapt.
flo, bine ai revenit!
alexa, sper sa fie cu ochisori inseminarea ta!
pup toate fetele!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
speranta2 spune:
Fetelor, o fi terminat Rica? Asteptam sa ne scrie, ca la mobil nu are voie sa vorbeasca. Spera sa intre mai repede.
Acum, cred ca e cu cracii pe sus..
speranta2 spune:
Cami, sunt la munca, ce sa fac... Am o leneee... N-am chef de nimic, nu mai am rabdare pana vineri sa vad ce s-a mai intamplat.
Tu ce faci? Noi, avem acum aceeasi doza, nu? Menopur de 225?
camemar spune:
Speranta, eu am doza de 150 de menopur si o fiola de diphereline.Ma duc iar maine la eco si analize, pt ca a fost cam maricel progesteronul.Sper sa fie ok...Dar nici Rica nu mai suna...
speranta2 spune:
Cred ca dureaza la Rica. O fi bagat-o si mai tarziu... Ca asa se intampla. Mai dureaza, cred, pana ii da drumul. Sunt curioasa cati o fi avut ok. Eu i-am zis ca o sa fie 5 embrioni. Acu, 'om vedea.
maripet spune:
Buna,
va urmaresc de ceva vreme.
si eu sunt programata sa fac fiv
cele care ati mai facut puteti sa-mi dati mai multe detalii.
eu sunt la stadiul de analize
ALTESA spune:
ftelor am facut un clear blue care a iesit negativ si ovarele ma dor din ce in ce mai rau ,de fat pe sub burta ma doare e o durere seaca asa,vaga dar cu cate o intepatura pternica.
nu stiu ce sa mai cred, sper sa ajung vineri la beta daca nu luni.
daca nu se intampla nimic nici de data asta cred ca trec pe fiv.
rica sper sa ne dai vesti bune.