FIV Dr. ALBU DRAGOS 20

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

Didi, eu iau supozitoare cu glicerina, daca la asta te referi...
Rica ,sa nu mai fii asa ca te bat e foarte bine si o sa iasa cu bebe
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

abia luni ma duc, azi sunt in ziua a 9 a da ma dor ovarele ca si cum s-ar rupe ceva d acolo o fi semn de cm?

data trecuta mi-am dat seama ca nu s prins ca a inceput sa ma doara sanii exact prin ziua a 9 si as stiu ca imi vine cm de regula dar acum ce sa mai zic ca ma dor sani inca de cand faceam stimulare si nu mai imi dau seama .

parca simt cum se desprinde endo si mai imi da si cate un ac asa prin ovare ce-o fi s-o lipi ceva s-au s-o dezlipii voi ce credeti?

rica bravo super 6 din 6 poate iti raman toti

nico nu ne spui nimic ?

multumesc mire si coryy gemeneii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Camemar ai PM.
Altesa, potoleste-te si tu si nu te mai gandi aiurea. Hai fii mai optimista si tu, conteaza mult si starea noastra. Eu vorbesc, dar parca vad ca tremur toata 2 saptamani, of.... Eu nu stiu ce sa-ti zic cu privire la ce simti ca n-am mai facut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Altesa bafta la beta. Eu deja scot majoretele.
Didi eu iti recomand Colon Help este foarte bun.
Maine la 12:00 tb sa fim la clinica ptr ET.

_
Asteptand un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

altesa, iti raspunde o femeie care a fost/este/va fi obsedata de simptome: nu ai niciun simptom acum! si dc esti si dc nu esti gravida! toate simptomele sunt din cauza stimularilor si modificarilor hormonale.
crede-ma pe cuvant.

crede in sansa ta, fi relaxata, pt linistea ta fa ti un test, ca pana la urma nu se intampla nimic dc astepti 14 zile in cap, dupa 6-7 zile dc s-a prins, sigur se vede. eu asa as face, eu asa am facut mereu, nu suport sa astept zile in sir un rezultat. mai bine imi fac zilnic cate un test, decat sa ma torturez.

de altfel se si vede, eu pana acum am vreo 7-8 ecografii facute, ca decat sa ma torturez, mai bine ma duc si-l vad pe bebe la eco.
asa faceam si dupa inseminari, din a 7-a zi incepeam sa mi fac testele. dc ramai, incepe sa se vada incet, incet o a doua linie roz.

eu zic sa stai calma si sa lasi pe Dumnezeu sa decida pt voi. Gandeste te ca eu am sute de prb, iar sotul meu avea o spermograma atat de proasta ca la fiv am facut ICSI. Eram la pamant dupa FIV-ul nereusit si vezi..dc vrea Dzeu si in cazuri disperate ca noi, s-a facut ceva.

Eu cred in sansele voastre ale tuturor! Simt ca va fi bine anul asta!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole1981 spune:

m-au sunat azi- am ramas cu 10 embrioni si ramane sa ma duc joi la ET; acum am inteles ca pana joi ei se mai maturizeaza, se aleg cei mai buni?
sper sa fie cu noroc pentru toate fetele
clara bafta maine si sa ne auzim cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma80 spune:

Buna fetelor.

Sunt pacienta dr Albu si am cumparat din greseala mai mult PUREGON 100UI (4 fiole). Daca una dintre voi este interesata sa imi scrie pe forum. Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

Rica , iubita ,iti tin pumnii azi, sa ai numai embrioni calitatea A si sa i pui pe toti si vreo 2 sa fie lipiciosi!!!!!
Altesa, poate poti sa incerci un test...Multa bafta!
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

rica bafta la transfer
nico se pun cei mai buni calitativi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Rica, ma gandesc la tine.Sa stai cuminte dupa, da?!!!
Doamne ajuta!
Altesa, cum au spus si fetele, de ce stai pana luni?Daca as fi in locul tau, m-ar omori incertitudinea asta.Referitor la dureri, sunt diferite cele de ovare de cele ca la menstruatie.Tu trebuie sa stii ce fel de durere este!Oricum, am si eu emotii pentru tine!
Babyblue, eu am programat ecografia de 12 saptamani, pe 14 feb, la Albu.O sa ma coste 450 lei, pentru gemeni.Pana atunci, stau cumintica(sper).Apropo, stai lini ca si eu am slabit un kg.O sa ma inscriu si eu la odisee, nu am facut-o pana acum pentru ca mi s-au parut prea multe fete...dar o s-o fac ca nu vreau sa le innebunim pe fete cu toanele noastre!
Doamnelor, va doresc o zi minunata!

9+cu si

Mergi la inceput