FIV Dr. ALBU DRAGOS 20
Raspunsuri - Pagina 13
mirela2 spune:
neata
bafta multa la injectat fetelor, multe oua de calitate si embrioni vigurosi
rica 6 ovo, bune, sa dea DD sa iasa niste embrioni buni buni
ramo, corry pupi gravidutelor, acus va vad ca pe mine
cami pup si tie si bafta la punctie
didi sa fie cu ochisori
unde e arabela????
eu ca de obicei, copii, rufe de spalat, altele de calcat, curatenie, mancare...........etc etc
copilasii dorm acum, ieri am fost un pic cu ei afara
speram sa fie soare si azi sa iesim din nou, dar nu avem bafta
asteptam doctorita azi sa ne vada
Razvi e un pic mai firav, Robi deja de rotunjecte
mananca amandoi de rup, trag din tzatze de zici ca se termina lumea
ar sta numai agatati de ele, o sa fac fular din ele, dar nu i bai
pupici la toate fetele
ps mai trageti ma de maneci daca nu vad sa va trec pe lista
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
camemar spune:
Mire si eu te pup si sa fie sanatosi si mancaciosi bebeii!!!Abia astept sa i vad la primavara, cand o sa ne plimbam prin parc
Speranta si eu zic ca o sa fie ok...
Rica te astept cu vesti mari, macar 3,4 embrioni!
Didi noroc si tie la injectat, sa ai prodsuctie buna
Ne vedem vineri, in principiu...
Pup fetele
valy27 spune:
bafta fetelor,va urmaresc din umbra cu sufletul la gura.
eu m-am impotmolit: mai asteptam un pic sa vedem daca se leaga ceva cu fiv-ul decontat de stat-sau macar o parte din el
babyblue spune:
:))) mirela, ce tare esti! dupa ce ca ai 3 flacai in toata regula, ma rog ultimii doi la stadiul de motanei lacomi, nu te mai poti plange! esti o mamica super implinita si sper sa ajung si eu pana acolo!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
camemar spune:
Speranta , ce ti au zis, ramai pe aceeasi doza?
Eu raman la fel dar tb sa merg si joi la analize si eco, pb din cauza progesteronului...
Pup
ALTESA spune:
rica , nicole haideti cu vesti bune v-au sunat de la centru sa va zica cate ovocite sunt ok.
cory eu ce sa fac nu mai am ameteli doar cate o intepatura la ovare din cand in cand ,sanii nu ma mai dor asa de rau ,na ca m-ai facut sa-i pipai si asa stau numai cu mana pe ei si ma bag repede in pat cand ma dor ovarele de parca cine stie ce am.
si cam atat astept sa treaca si sapt asta sa-mi fac beta sa vad eu acolo o valoare uriasa asa ca de gemeni.
apropo tie ce valoare ti-a iesit la primul beta ca tu ai gemeni ,intrebarea este valabila si pentru mirela.
o pentru toate fetele
mirela2 spune:
altesa in z10 de la ET am avut 69
nici prin gand nu mi trecea ca vor fi gemeni
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
corry_28 spune:
Altesa, eu in ziua 9 de la ET am avut 48, iar in ziua 12, a fost 555,55!
Cand vrei sa-ti faci testul?
Rica, nicio veste de la embrioloaga?
9+cu si
rica69 spune:
Fetele m-a sunat asistenta si a spus ca s-au fertilizat 6 embrioni, dar de calitate nu au putut spune nimic numai maine vor stii cati mai raman. Prea multe nu am aflat astazi.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
didi32 spune:
Uau Rica, asta e bine, nu? 6 din 6, hai fii optimista pt maine! La cat te duci ?
Nico, tu ai vreo veste?
Fetelor, stau cu sufletul la gura sa vad vesti de la voi. Of, pana ajung eu la punctie voi faceti beta
Altesa, tu cand faci beta? Zilele astea, nu?
Valy, te-asteptam in gasca!
Fetelor, eu mai am o problema, poate ati mai patit vreuna si-mi dati un sfat. Ma chinui cu traficul intestinal si nu pot sa iau nimic, toate provoaca spasme cica, pana si ceaiurile. Aveti vreo idee ce-as putea face?