FIV Dr. ALBU DRAGOS 20
Raspunsuri - Pagina 12
rica69 spune:
Inna dupa punctie am fost ok, o usoara stare de voma. Mi-a dat augmentin ptr 5 zile 1cp/12h, iar ca antiinflamator flamexin 1cp/zi ptr 3zile.
Didi eu inj le-am facut la 7 seara, mereu la aceeasi ora.
Corry hai ca o sa fie bine.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
didi32 spune:
Multumesc pentru raspunsuri fetelor, sunteti tare dragute! Probabil ca pe la 8 o s-ajung sa le fac si eu. Oricum, la inceput o sa ma duc tot la ei, pt diphe merg si acum in fiecare dimineata, poate macar menopurul o sa pot sa-l fac singura.
Ce faci Rica? Cum te simti?
nicole1981 spune:
buna seara fetelor
dupa punctie sunt ok- a trecut repede- , o retinere mica la burta dupa ,in rest sunt bine; mi-au recoltat 10 de pe dreptul si 4 de pe stangul; maine urmeaza sa ne sune sa ne comunice cu cati mai ramanem buni; mi-au dat si mie flamexim, unidox si ultrogestan
corry_28 spune:
Innamie mi-a dat, ca si lui nico, flamexim si unidox.
Apropo, bine ai vnit nicole si sa fie cu mult noroc
Rica, nu cantitatea ci calitatea, conteaza
Altesa, cum te mai simti?
Babyblue, si eu a fost la eco.Totul este foarte bineee.Trebuie sa incerci sa te linistesti si sa te calmezi.
Obinuieste-te cu ideea ca suntem niste norocoase.Gandeste-te ca eu am gemeni si tot nu am simptome grele (se spune ca in sarcinile gemelare, simptomele sunt mai pregnante).Eu, gata,m-am linistit!Apropo, nici pe mine nu mai ma dor sanii!Urmatoarea eco o voi face pe 14 feb, pana atunci stau cuminte.Nu sunt bune atatea!
9+cu si
rica69 spune:
Mie mi-a dat augmentin ptr ca sunt alergica la doxicilina.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
babyblue spune:
corry, tu cand faci dublu test si ecografia aia pentru translucenta nucala? stiu ca ambele se fac intre sapt 11 si 13. si stiu ca bitestul trebuie sa coincida cu ecografia ca sa concorde.
si unde te ai decis sa faci acea ecografie? am inteles ca trebuie facuta cu cineva cu ceva experienta in domeniu.
tu vei naste la giulesti inseamna? dc nasti cu ion ionut, sau are vreo clinica particulara?
eu as vrea sa nasc undeva in privat, dar totusi la medlife mi se pare exorbitant, 70 de mil cea mai ieftina nastere, pachetul silver.
rica, iti urez sa te linistesti, sa ti revii dupa punctie si sa fii fff calma la embriotransfer. nu trebuie sa ai o suta de embrioni, ci umul si bun. si dc doamne doamne vrea, va fi si la tine!!!
speranta, camemar, bafta multa si voua, stiu ca sunteti in focuri!!
altesa, te astept cu vesti bune!
didi, nicole, va urez sa stati cat mai putin aici la aspirante si sa treceti la odisee.
mirela, ce ti fac motanii? tu cum stai cu odihna, cu recuperarea?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
didi32 spune:
Neata fete dragi! Nico scrie si tu mai multe mesaje sa apari mai repede. Oricum, super productie . Va tin pumnii si tie si lui Rica sa veniti cu vesti bune azi
Babyblue multumim pt incurajari, pastreaza-ne locuri la odisee ca venim sigur
Maine incep si eu stimularea
camemar spune:
Neata,
Am fost la eco si analize si azi...12 foliculi si estradiolul 537 si progesteronul 0.5 .Foliculii pareau de dimensiuni apropiate, intre 11 si 13 mm, progesteronul e un pic cam mare dar sper sa fie ok.Nu cred ca imi mareste doza, sper sa o mentina pe asta.
Pup si sarcina usoara la gravidute