FIV Dr. ALBU DRAGOS 20
Raspunsuri - Pagina 17
camemar spune:
Buna,Rica ma bucur tare mult pt tine...Sunt sigura ca o sa se prinda O sa mai vb si prin mesaje pe tel...daca poti
Didi bafta la injectii, hai ca nu i chiar asa greu
Altesa tu ai 9 zile de la inseminare nu?Pt ca fetele au mai facut si in ziua 8 sau 9 dar de la transfer, adica embrionii aveau seja 2,3 zile, deci 10,11 in total...Dar cine stie, poate iese si asa, dar e destul de devreme...Bafta oricum
Pupici
maripet spune:
Eu mi-am facut toate anlizele.
Mi-a iesit ureaplasma pozitiva, prezenta gardnella vagynalis.
Fac tratament.
Am inteles ca trece destul de repede.
Astept inca rezultatele la AMH. ANTI TPO.
Nu stiu daca stau bine sau nu.
nicole1981 spune:
buna fetelor, acum am venit de la munca si nu mai am rabdare pana maine sa vad cum o sa fie la ET
bravo Rica- felicitari, spre sa se prinda 1 sau 2 sau 3 .... ; sa stai cuminte la pat azi si maine, asa o sa fac si eu dupa
Altesa eu cred, ca ar fi mai bine sa faci testul in ziua 14
nicole1981 spune:
ati auzit pe cineva sa aiba nevoie de 600 UI de PUREGON? am ramas cu el de la fiv, mi-a schimbat cu Menopur dr Albu- daca ma puteti ajuta, offff
Astept vesti
Multumesc!
corry_28 spune:
Bravo Rica, acum odihneste-te dupa tot stresul prin care ai trecut.
Ti-am mai zis, stai cuminte acasa vre-o 7 zile.
Cine urmeaza???????
Alexaaaaaaaaaaaaa, cand faci inseminarea?Ai vb cu doctorul?De abia astept sa-ti numar zilele pana vei face beta[b]
Altesa, sunt alaturi de tine
9+cu si
nicole1981 spune:
-Clara spune-mi cum ai procedat tu dupa ET: stai acolo la Medlife vreo 2 ore la pat? dus cand ai voie sa faci? la toaleta ai voie?
spune-mi tu cum ai facut
didi32 spune:
Neata dragelor, nu v-ati trezit? Pe Rica o inteleg, dar restul?
Nico, multa bafta azi la transfer, te-asteptam cu vestile bune!
Altesa, si eu zic ca poti sa faci beta sa vezi ce iese, acuma depide de tine daca mai rabdare cateva zile.
Maripet, cu analizele tb sa mergi inapoi la dr sa-ti dea tratament. Vezi ca AMH-ul dureaza aproape 2 sapt, nu sta pana atunci fara tratament, du-te mai repede ca sa mai castigi timp.
Azi m-am dus bineinteles la injectat dimineata, deja ma cunosc si portarii , si m-am intalnit cu Speranta. S-ar putea sa faca punctia vineri in loc de luni. Hai Speranta cu vestile sa-ti facem galerie
didi32 spune:
A, si mai am o intrebare normal. Voi de cand beti ceaiul de cretisoara? Si cand si in ce cantitate? Ca mi-am luat si eu si nu stiu daca sa m-apuc de el sau nu. Vedeti ce probleme grave am?
alexa1986 spune:
Corry pe 28 fac prima mea inseminare si de abia astept sa va povestesc cum a decurs totul.
Altesa eu sunt alaturi de tine si sunt sigura ca totul o sa fie bine indiferent de rezultat, dorinta ti se va mplini cat de curand.Apropo eu nu am facu nicio inseminare, urmeaza sa o fac pe prima dar nu o sa ma dau batuta asa usor o sa ajung si la 10 daca e nevoie.Glumeam maxim 5 si apoi trec la FIV.Iti recomand sa incerci cu Moisa am auzit ca e super si ca nu e asa de scump, eu daca nu reusesc inseminarea cu Ion Ionut ma mut la ea.
Rica sa stai cumintica .
Restul fetelor
D-zeu ne iubeste!!!