FIV Dr. ALBU DRAGOS 20

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Altesa sper sa fie pana la urma. Poate e prea devreme.
Ricoooo, ce faci?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Altesa, nu are cum sa-ti iasa la testul de urina.Mie nici in a 12 zi, cu val de 555, nu mi-a iesit.
Trebuie sa faci testul de sange.Aoleu, eu nu mai am rabdare
Rica, te joci cu noi???Murim de curiozitate.Hai, nu ne mai tine in suspans

9+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

da cory m-am gandit ca nu o sa iasa dar simteam nevoia sa-l fac parca prea ma dor rau ovarele astea cateodata parca si frig.

da oare da as face maine in ziua a 10 un beta o fi concludent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Da, este concludent!
Uite eu ce sfaturi dau, si cand colo asa am facut si eu.Mai intai un test de urina negativ, dezamagire ( cu toate ca stiam ca nu prea are cum sa iasa)si apoi beta.
Nu stiu daca este prea ok durerea asta.Burtica o ai umflata?No spa iei?

9+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Fetelor am transferat 5 embrioni calitatea 1.Al saselea avea fragmentatie si Dr.Embriolog a zis ca nu este de transferat.Iti multumesc Doamne.
Camemar Bafta miine!
Didi astazi incepi Menopur-ul spor la injectat.

_
Asteptand un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Bravo Rica! Ti-am spus eu ca or sa fie 5?! Scuza-ma ca ma repet(ti-am dat si un mesaj), dar sunt tare bucuroasa. Ai vazut, Dz te-a ascultat si ti-a dat ce ai cerut.
O sa fie bine, o sa vezi.
Sa ma scrii, sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Rica OAUUUUUU!Ti-am spus ca o sa ai tripletii???Felicitarii, sigur de data asta o sa vezi doua liniute.
Altesa nu te descuraja du-te maine si fa beta.La Corry s-a vazut in a 10 zi deci BAFTAAAAA!

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Pana acum mi-au iesit cam toate analizele bune, exceptie facand ureaplasma pozitiva si un microb gardnella vagynalis, dar fac tratament. Am inteles ca trece destul de repede.
voi ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Rica, super! 5 embrioni! Bravo draguto, ai vazut? Acuma stam cu sufletul la gura pana faci beta, eu una tare-s curioasa!
Eu azi incep menopurul, o sa fie distractie mare ca deja ma dor si injectiile de dimineata. Fite, nu?
Altesa, fa frumos un beta sa stim o treaba, ca nu mai putem de emotii! Abia astept sa treaca zilele astea si sa-mi vina randul.
Flo, pe 31 am transferul, tu ce-ai mai facut?
Maripet, bine-ai venit! Intreaba exact ce vrei sa stii, ca sunt fff multe informatii. Ai stabilit ceva pana acum cu Albu sau doar faci analize preliminare? Daca iese totul bine o sa te programeze la punctie si apoi o iei inapoi cu tratamentul care poate fi diferit la fiecare persoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

rica ma bucur enorm tot timpul am avut un feling bun cand ma gandeam la tine.

cory nu iau no-spa nu stiam ca ar trebuii sa iau,burta nu o am umflata ba chiar sa mai dezumflat si sanii la fel.

oricum nu ma mai agit ca dupa dureri cred ca o sa fie cm desii nu ma asteptam pt am avut foliculi si spermo bune.

de prin ziua a 4-a am avut intepaturi si de prin a 8 si dureri.

citeam ca alexa a facut 7 inseminari pai nici nu am bani de atatea insem la medlife poate sa ma mut la giulesti.desii nu as vrea ca tare imi place de Albu.

Mergi la inceput