FIV Dr. ALBU DRAGOS 20
Raspunsuri - Pagina 11
rica69 spune:
Fetele dragi va multumesc pentru sustinere si gandurile voastre. Am ajuns si noi acasa. S-au recoltat 6 ovocite, iar maine ne va spune stadiul lor, cati s-au fertilizat. Dr embriolog a spus ca tinand cont de varsta daca ramanem cu 2 embrioni e bine.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
ALTESA spune:
rica ma gandesc de aseara la tine ,toate gandurile bune ti le-am trimis si sper ca din 6 ovocite sa se recolteze cat mai multe si sa sa fie sanatoase.
Spune-mi a fost dureroasa punctia am si eu o prietena care se pregateste de fiv dar nu vrea sa scrie deocamdata.
abia astept sa ne spui maine ce ovocite ai.
toate fetele.
inna08 spune:
Rica,cum ti-a fost dupa punctie si ce antibiotice ti-a dat?
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
babyblue spune:
of rica, te simt dezamagita....
o sa te sun mai pe seara, te las sa te odihnesti acum.
eu zic ca e ok, o sa fie bine. vor fi mai mult de 2 embrioni, minim 4. parerea mea. si imp e sa se prinda unul si sa stea acolo. putin si bun. e tot ce conteaza.
eu sunt alaturi de tine si de voi toate!
corry, ce mai faci? ma bucur ca ai ales cu cine sa nasti. eu nu sunt inca decisa nici unde nasc, nici cu cine. sunt doar panicata, imi fac mereu eco, cel putin una pe saptamana, chiar si azi am facut una, copilul are 3 cm si ceva, batai cardiace, e ok. eu sunt fff panicata, nu stiu de ce, traiesc o anxietate extrema si ma rog mereu sa fie bine totul. cum n-am simptome, cum ma panichez. si dc am, ma panichez. parca sunt nebuna de legat. ca nu mi creste burta deloc, iar de vreo cateva zile nu mai am greturi deloc, ma simt perfect, sanii s-au mai inmuiat si sunt bine mersi.
eu ca sa zic asa, n am cand sa ma gandesc cu cine sa nasc, pentru ca mi pierd timpul si nervii facand ecografii si gandindu ma dc copilul e ok, cred ca o sa ajung sa nasc in garda cu un rezident de anul I, si atunci o sa ma intreb dc e copilul ok si chiar sunt gravida.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
babyblue spune:
punctia nu e dureroasa deloc, pt ca esti anesteziata.
dupa punctie mie nu mi-a dat niciun antibiotic.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
inna08 spune:
Nici macar un antiinflamator?Refuz sa cred.
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
didi32 spune:
Rica trebuie sa fii optimista si increzatoare, indiferent cati sunt. Important e ca macar unul sa ramana prins bine acolo. Hai, fii mai vesela un pic, starea conteaza mult si dupa transfer sa stii.
Fetelor, mai am si eu o intrebare: voi la ce ora va faceti menopurul? Ca sa stiu sa-mi fac programul pe urmatoarele 2 saptamani
Deci cu cine ma mai vad vineri la monitorizare? Cu Speranta si cu Camemar?
camemar spune:
Inna, mie la ambele fiv-uri trecute mi-au dat antibiotice dupa punctie...Cred ca 3 sau 5 zile...Nu mai stiu ce tip, dar sigur mi a dat...
camemar spune:
Didi, si noi vom fi la monitorizare vineri...si maine.Eu menopurul il fac intre 6,30 si 7.Depinde si de programul tau...Eu pe la 6,30 ajung acasa de la serviciu si de aia am ales ora asta.Tu alegi in functie de programul tau...
speranta2 spune:
Eu fac injectiile la 8 seara, ca asa s-a nimerit de prima oara. Mi-am steptat sotul sa vina de la munca sa ma ajute.
Ei zic, dupa 18, tu il faci cum crezi tu mai bine, in functie de programul tau.