Pufii de 2010 (198) -LMA Petra, Andrei, Bbx!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Editez (inainte sa trimit):
...deci, daca va dor ochii de la placinta, dati IGNORE...ca in cea mai mare parte nu fac altceva decat sa ma laud...

Buna seara...

...eu iar am ramas de caruta...aveti o vitezaaa...
Cum de aveti atata timp? Ce fac bre pufii vostri in timpul cat voi sunteti la calculator?.....ca a mea numa' cum ma vede ca ma apropii de laptop incepe show-ul...ori vine si trage de toate cablurile de e-n stare sa darame tot si sa-si traga laptopul in cap, ori daca o iau in brate se baga direct la taste si face imposibila orice incercare de-a mea de a ma da hutza pe net...

Nush ce fel de copchil am eu, dar nu sta deloc singura...adica sa zicem ca-i captez atentia cu vreo jucarie ceva maaaaxim 10 minute, dupa care gata...daca e in patut isi baga degetele pe gat sau se tranteste cu capul de bare pana merg si o iau de acolo, iar daca e pe jos e jale mare ca n-o pot lasa nesupravegheata nici 2 secunde...trage de sertare, isi prinde degetele, smulge plinta la parchet, trage fatza de masa, scoate pamantul de la flori, se catzara pe tot ce prinde si ce e cel mai grav si ma tine pe mine legata de ea...baga toate kkturile in gura si nu stiu cum le gaseste...ca toata ziua aspir si fac curat de-mi vine sa-mi iau campii cateodata ca m-am saturat de smotruit, dar tot gaseste ea cate-o scama sau vreo tampenie ceva sa bage in gura....mai nou are placere sa rupa hartii, reviste, servetele, cartoane, etichete...sta cate juma de ora si le face ferfenitza (am niste reviste de astea Oriflame si o las sa-si faca damblaua) si desi ma stradui sa culeg orice bucatica din urma ei cand se plictiseste de rupt, la un moment dat o gasesc molfaind...ghici ce?...
Si se ascundeee...daca o intreb ce are in mana sau ce a dus la gurita in secunda 2 baga nasul in pamant, ridica fundul in sus si isi ascunde mainile si gura sa nu cumva sa merg sa-i iau 'comoara'...daca insist, se ridica, intinde mana cu scama sau ce are si mi-o da singura....dupa ce o iau, urlaaa de zici c-o tai...

M-am intins ca placinta, dar tre sa va mai zic una...ca deh, puiul meu de cioara e cel mai cel ...(Dece pentru mesajul ala pacifistic, dar in stilu' tau amuzant)...
...deeeeeci...pitica mea m-a uimit azi cu desteptaciunea ei...adica stiam io ca-i desteapta -ca doar la capitolul asta am stabilit ca seamana cu mine (si la frumusete cu tat-su...replica lui, sa si-o asume deci) - dar nici chiar asa. De vreo cateva zile cochetam si noi cu oala, dar nimic serios am zis eu...adica o puneam asa cam cand credeam eu c-ar face ceva si s-a nimerit de cateva ori sa faca...super fain si frumos....dar azi...pitica mea desteapta (am mai zis asta?) s-a dus singura la olitza si cu o mana se tinea de olita si cu una tragea de pantaloni, de bata...si se chinuia si se strofoca acolo, iar eu eram concentrata pe altceva nu i-am acordat foarte mare atentie...dar la un moment dat a inceput sa scanceasca, sa se agite...zic ce-ai mama, ce te tragi de pantaloni, te strang? te deranjeaza? ce-ai?...si-mi pica fisa ca vrea la oala..o pun si in 5 minute mi-a facut kk.....
Acuma nush ce-o fi fost asta...dar eu nu cred ca e inca capabila sa ceara olitza, nu? Mai ales ca noi n-am exersat asa ceva...a fost doar o joaca, e adevarat ca am tot laudat-o cand facea ceva si faceam mare tam-tam prin casa...uite tati ca fata a facut pipi la olitza...bla, bla...dar chiar sa aiba ea intentie nu credeam...
Am sa mai studiez fenomenul zilele astea...

Ia vezi Plateo ce zice cartea?...ca eu mi-am lasat toate manoalele la scarbici, n-am luat nik acasa ca am zis ca vreau sa descopar singura minunile dezvoltarii...

Si inca o chestie daca poti afla? Sunt capabili sa recunoasca culorile la varsta asta???
Ca daca va povestesc si asta, ziceti ca-s nebuna...olita noastra e un fel de tron mare albastru care are partea cu olita propriu-zisa detasabila si chestia aia detasabila e galben-portocaliu asa. Azi, dupa ce am spalat olita aia mica am lasat-o la baie sa se scurga si am lasat tronul asa cu gaura la vedere...Fiica-mea se juca la bucatarie in dulapul cu oale (are acces numai la unul, cu vase sigure pe care le poate tranti- ca sa-si descarce energia- fara nici un pericol) si la un moment dat a gasit acolo printre oale vasul de la mixer care are aceeasi culoare ca olita ei...galben-portocaliu. Ce credeti ca a facut? A apucat vasul si a luat-o fugutza (in 4, ca inca e fricoasa) spre tronul ei si se chinuia sa indese vasul ala in locul unde trebuia sa stea olita...am ramas speechless...nu numai ca a recunoscut culoarea, dar a facut asociere de forme si a inteles unde trebuie pusa...
Mai facea asocieri de astea cu diverse chestii si recunoaste multe obiecte si stie care e rolul lor...dar am zis ca na, face parte din achizitiile normale probabil, dar asta cu recunoasterea culorii chiar m-a mirat...probabil ca si astea or fi la fel de normale, dar eu m-am umflat in pene mai ceva ca un cocos...

Ma scuzati ca am facut placinta...dar m-am entuziasmat...azi am fost euforica toata ziua...si n-am avut cui povesti...adica lui tati si atat. Ma scuzati, pliiiiiiz...ca am facut SPAM...adica nu multe, dar unul si bun...adica mare si fara rost...spam-ul vreau sa zic

Hai ca bat campii...

M-am laudat...(ca sa facem impresie buna la ginerica )...acum sa vad cat mai sunt in stare sa raspund din urma...

M-am distrat cu Plateea azi...iar acum seara ma gandeam...na, daca te-a mancat undeva sa vii cu teoria sa ne bagi in ceatza, acum te-am bagat noi pe tine si mai tare...ca am inceput toate fetele sa-ti raspundem ce si cum si cat...si poate la examen in loc sa scrii ce zice cartea, o sa scrii ce si cum si cat fac pufuletii...teorie aplicata in practica......tre' neaparat sa iei cel putin 10 la examenu' ala...claaaar!!!

Vazui si eu poze cu tórturi si tortúri...am ametit...BEA tu clar ai talent, daca ai facut trandafirii aia asa din prima incercare... LUCIA, la tine nu ma mir ca stiu ca tu este experta la de astea, ca la ce retete ne-ai mai dat pe aici...
Am de numa' si la bufetul XELEI...pai voi sunteti o adevarata comoara la casa omului mai fetelor...pricepute la toate...vorba aia - doamne in societate, gospodine la bucatarie si 'de meserie' in pat-

Sa va zic ceva impresii si de pozele pufuletilor???
Pai ce sa va zic, altceva decat ce stiti deja...ca-s adorabili, ca ma inveselesc si imi aduc zambetul pe buze cand ii privesc, ca i-as pupa/papa pe toti, pe toti si tot nu m-as satura de dragul lor...suuuuperbi, superbi...de multe ori n-am timp sa intru sa vb cu voi, dar ma delectez cu pozele... Nu exista pe lumea asta frumusete mai mare decat gingasia si delicatetea puiului de om...

Am aflat si de pufi bolnaviori...asta imi intuneca bucuria, dar sper ca toate problemele sunt trecatoare si nu fac decat sa va intareasca ca sa deveniti mai puternici si mai rezistenti in lumea asta plina de boli si de nenorociri...Ii pe toti si trimit un gand bun de la noi din tot sufletul...
Si noi ne mai chinuim inca cu tusea, dar parca totusi e mai bine...nu mai sunt crizele de tuse nici asa de dese si nici asa de puternice...sper sa scapam de tot in zilele care urmeaza...

...

Mesajele voastre amuzante m-au inveselit si m-au facut sa rad cu pofta...si parca atunci cand esti vesel si lumea si viata pare mai frumoasa, nu? Thanks!!!!! pentru toate fetele...fie ele F sau NF (orumite)

Suntem deja in 12...oooo...avem si sarbatoriti azi...

LA MULTI ANI PETRA ANASTASIA de Danasor
LA MULTI ANI ANDREI IOAN de Ratusca mica
LA MULTI ANI BBX de Gmlady

Trimit...ca tre' sa mufez putin zgubicea...

_
Mami de strumfita zgubilitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Sanatate puiutului, Nyny, sa aveti o noapte buna si sa aiba efect tratamentul cat mai repede

Simply cea draguta, cum sa-ti ceri tu scuze , ai vazut ce dubii erau pe aici cu cremele, de-asta nu s-a grabit nimeni, in plus intre timp Dece a gasit varianta din uk si pe ebay cu livrare in Ro asa ca n-are rost alt deranj... si multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Ayanna mie mi s-a parut mai demult (iar acum sunt convinsa) ca strumfita ta e un mic geniu al bebelusilor, si nu glumesc Felicitari tie mamico pentru gene si pentru felul in care o indrumi... Cat mai multe bucurii in continuare si sa ne tii la curent Bebix stie si el de kk si scoate niste sunete speciale cand anunta si cand il schimb, dar n-a inteles inca doar din explicatii la ce foloseste olita iar practica n-am inceput-o. Din cate stiu culorile le vad toti bebeii din primele cateva saptamani/luni, dar faptul ca zgubi le asociaza e remarcabil

Mergi la inceput

HARNICUTZ...n-am zis nik de tortul tau???
Pfuai..si cat m-am chinuit sa-l caut...ca l-ai pus in album si albumul l-ai lasat la sfarsit, nu l-ai mutat in fata...si nu-mi dadeam seama unde e poza si eram cat pe ce sa intru sa intreb...dar l-am descoperiiiit...si am ...pai daca asa tort o sa aiba printesa Maia, va invidiem...
Eu abia in week-end merg sa ma interesez de tort dar parca vad ca astia la noi au numai ragalii...si eu acasa inca nu ma prind sa fac cu ornamente, pasta de LP, zahar, treburi de astea...
Sa ne pui poza si cu tortul vostru, da?

TOMACA...si tortul lui Tudorel a fost bestial...eu ma uit cateodata la genul asta de torturi si mi se pare ca-s jucarii sau bibelouri... chiar is comestibile??? ati mancat si bancuta si palmieri si masina si copil si tot??? ...dar pe buturel l-ati crutzat sau l-ati papat si pe el de drag?

GMLADY...BBX-ul tau e delicios foc...in toate pozele, dar mai ales in aia cu 'in asteptarea mosului'...si ce poze frumi si artistice aveti...

Si am vazut ca mai toate fetele aveti poze artistice...mai ca nu-mi mai vine sa pun nici o poza in albumul meu...ca noi avem numa poze normale...singurul efect artistic e dat de modelul care a pozat...

...ma duc la somn cat sunt inca sub efectul 'puf-extasy-nei'...

S-aveti o noapte linistita! (nyny si ruxita in mod special, ca la voi e chinul mare acum)

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gmilady

Ayanna mie mi s-a parut mai demult (iar acum sunt convinsa) ca strumfita ta e un mic geniu al bebelusilor, si nu glumesc Felicitari tie mamico pentru gene si pentru felul in care o indrumi... Cat mai multe bucurii in continuare si sa ne tii la curent Bebix stie si el de kk si scoate niste sunete speciale cand anunta si cand il schimb, dar n-a inteles inca doar din explicatii la ce foloseste olita iar practica n-am inceput-o. Din cate stiu culorile le vad toti bebeii din primele cateva saptamani/luni, dar faptul ca zgubi le asociaza e remarcabil

Eeeei, hai ca exagerezi...
Mie nu mi se pare ca ar fi mai dihai decat vreun alt pufulete...dar fiind a mea ii urmaresc evolutia mai atent, in sensul ca-i observ achizitiile, nu ca as testa-o su indruma-o in vreun fel...dar devenirea asta din bebelush in copilash ma uimeste...pentru ca eu ma astept sa fie prostutza...vorba aia, mic si prost, adica bebelush...si cand face cate-o faza de asta, care foarte probabil se incadreaza in limitele mediei, eu ma minunez ca vezi doamne ce desteptaciune de copil am...

De fapt is nesocializata...si cui sa ma laud si eu?! Voua...ca voi traiti aceleasi situatii si sentimente si stiti cum e...ca si eu traiesc cu bucurie orice achizitie si nazdravanie povestita de oricare fata aici, de parca pe toate le-ar face zgubilicea mea...

Iar de indrumat n-o indrum intr-un mod special...adica sa nu va imaginati ca fac cine stie ce sau aplic nush ce metode...is total paralela cu subiectul...eu n-am specializare in copii, cu atat mai putin bebelusi...abia acuma descopar si eu care e treaba si ma minunez...mi-ar place sa citesc si ceva teorie, cred ca as percepe-o altfel...dar n-am timp...abia de reusesc sa-mi fac treburile de zi cu zi...cele urgente, ca in rest...dumnezeu cu mila...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Vad ca ii urati LMA si Imparatului asa ca:

LA MULTI ANI IMPARAT!

Pe cuvant ca nu era in nicio listuta....

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani Petra Anastasia de mami Danasor!

La Multi Ani Andrei Ioan, Imparat de Ratusca Mica!

La Multi Ani Bbx, de mami Gmilady!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Deja e peste 12 noaptea?!?

LA MULTI ANI, Petra Anastasia!

LA MULTI ANI, Bbx!

Miki a lu' Kiti

(povestea nasterii)

ce frumos ai scris....asa de sarbatoare....subscriu si eu...ca-s lenesa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

eu pt ca sunt lenesa si nu stiu sa ascund link-ul....

jiji a primit caracatita de baie de la tomy..de care e f incantat...se lipesc de cada...le plimba..le suge...le aseaza ..le arunca...e chiar o jucarie f f potrivita pt varsta lor...

http://cgi.ebay.co.uk/TOMY-Aqua-Fun-Octopals-Age-12m-Brand-New-/160519024787?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item255fadf093

JUCARII PENTRU PITICI...

Doamne Fereste si pazeste! ce scuuuump! io cand ma uitasem erauvro 9 lire pe amazon...asta toamna vroiam si eu sa ii iau lui Yannis

de Yannis

ei....jiji a primit-o cadou nu de la mine...si am dat un link la intamplare pt a se vedea jucaria...n-am stat sa caut preturi...da, pe amazon e pe la 10 lire

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza...
n-a dat nimeni cafeaua inca???

e atunci va servesc eu cu una maaare, delicioasa, exact cum va doriti...

fetele haideti la

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput