Pufii de 2010 (198) -LMA Petra, Andrei, Bbx!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

eu pt ca sunt lenesa si nu stiu sa ascund link-ul....

jiji a primit caracatita de baie de la tomy..de care e f incantat...se lipesc de cada...le plimba..le suge...le aseaza ..le arunca...e chiar o jucarie f f potrivita pt varsta lor...

http://cgi.ebay.co.uk/TOMY-Aqua-Fun-Octopals-Age-12m-Brand-New-/160519024787?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item255fadf093

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

m-am tot uitat si eu la ea....mersi de pont

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

alexutzza am gasit despre fructele de mare ca sunt recomandate de la 2 ani ptr ca sunt alergene

mami de shugubetz Dragos Andrei

ms si tie si tuturor fetelor care mi-au raspuns acu 2 capitole la intrebare. Nu i-am dat, am zis ca incerc putin la vara cand o sa fie de un an juma asa

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_libra spune:

chiar aveti viteza la scris!
mutumesc si celorlalte fete care ne-au primit asa frumos printre voi si multumesc anticipat si celor care o vor face pe viitor

rox_y merci pentru raspunsul cu somnul. Azi a adormit in masina, cand ne intorceam de la doctor....deci nu am mai incercat nimik nou.
danasor cu peripetii petrecerea voastra de mot! Bine ca s-a terminat cu bine! Si noi vrem sa mergem la munte, dar sper sa fie tot ok. Chiar ma uitam ca pitik ta a ales prima cartea. Diana e disperata dupa carti, motiv ptr care nici nu vreau sa ii pun carte pe tava(adik ma mai gandesc)...sa aleaga si ea ceva chestii mai distractive (si ptr ea si ptr noi)!
lucia2000 ...copil activ. Visul meu a fost intotdeauna sa am un copil activ. Ador copiii plini de viata, curiosi, care cotrobaie peste tot si vor sa stie ei tot. Felicitari ca ai asa o minune! Eu o incurajez pe Dia sa cercetereze tot ce vede, doar o supraveghez sa nu se loveasca sau sa manance toate alea. E drept ca nu prea imi ramane timp mereu sa strang dezastrul din urma ei, dar ma distrez la maxim!
nyny sorry pentru puiul tau! Si noi am fost azi la doctor pentru ca i s-a agravat Dianei viroza respiratorie si te inteleg prin ce treci cand il auzi cum respira.

plateea 6 chestii din 8 se pune? cu mentiunea ca "nu e voie" nu poate fi considerata comanda simpla (la aia rade si se intarce cu spatele)

seara buna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Acum ne-am intors de la dr. Diagnostic: BRONSITA ASTMATIFORMA mostenita de la taica-su. Mi-a dat un aparat pt inhalari cu Ventolin, Prednison si Xyzal(din med asta nu o sa-i dau pt ca am inceput sa-i dau Aerius azi si am inteles ca au aceeasi proprietati). Nu stiu ce sa mai zic...
I-a facut deja inhalari la cabinet. Nu vad nici o diferenta.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Multa sanatate, sa va mearga bine tratamentul si sa scapati usor!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Parca si-a mai revenit un pic. A adormit. Probabil si-au facut efectul medicamentele. Vedem la noapte cum va fi. Doamne ajuta sa se simta bine.

Va multumesc tuturor pt incurajari

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

eu pt ca sunt lenesa si nu stiu sa ascund link-ul....

jiji a primit caracatita de baie de la tomy..de care e f incantat...se lipesc de cada...le plimba..le suge...le aseaza ..le arunca...e chiar o jucarie f f potrivita pt varsta lor...

http://cgi.ebay.co.uk/TOMY-Aqua-Fun-Octopals-Age-12m-Brand-New-/160519024787?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item255fadf093

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Doamne Fereste si pazeste! ce scuuuump! io cand ma uitasem erauvro 9 lire pe amazon...asta toamna vroiam si eu sa ii iau lui Yannis

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

LA MULTI ANI PETRA ANASTASIA!

LA MULTI ANI BBX!

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Felicitari Dansor si Gmlady, aveti puiutii mari!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Salutare fetelor!

Sondaj: si noi avem copil atomic. Nu sta o clipa locului.

Plateea, . Ne incadram si noi 90% la lista cu ce ar trebui la an sa fie. Dar stiu ca e ok, e normal si sanatos.

Nyny, imi pare rau pentru piticul vostru. Nu stiu daca te incalzeste cu ceva, dar eu am avut bronsita asmatiforma in copilarie si imi amintesc si de inhalatii. Si mergeam in salina. Se vindeca. Multa sanatate si insanatosire grabnica!

Fug. Ma cere puiul!

Miki a lu' Kiti

(povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Deja e peste 12 noaptea?!?

LA MULTI ANI, Petra Anastasia!

LA MULTI ANI, Bbx!

Miki a lu' Kiti

(povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Multumesc frumos Miremia si Micky

Am pupat sarbatoritul la 0:00 de l-am zapacit, noroc ca doarme dus O sa vada el mai multe maine la 9:00 (ora nasterii).

Lasam pentru maine sampanie si frisca, mancare serioasa si mici gustari, ciocolata calda alba cu prajiturele pentru dimineata, muzica si voie buna!

Nu mai zabovesc cu declaratiile, ma duc in patut sa savurez prima noapte din noul anisor langa bebix si taticul lui, caruia tocmai i-am multumit din suflet si mi-a multumit pentru minunea de langa noi Nu ma prea pricep la cuvinte, imi ies mai greu adica, asa ca le spun doar in gand deocamdata... daca ar iesi ar fi cele mai frumoase

La multi ani Anastasia
si sper sa nu spun prostii dar eu asa retinusem
La multi ani imparatului Ratustei

Mergi la inceput