Pufii de 2010 (198) -LMA Petra, Andrei, Bbx!
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Haircut eu vreau sa ii iau Arianei www.1stclasscelebrations.co.uk/default.asp?mode=goto&page=/viewProductCat.asp?prodId=2429&nodeId=486&divId=topnode485" target="_blank">papusa asta ,vreau sa fie ceva mai special,prima ei papusica de la mami si tati.(am sa ii scriu numele si data nasterii)
tu la ce te-ai gandit?
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Mergi in viata cu o licarire in ochi, cu un zambet pe fata , si cu un scop maret in inima."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nyny/nyny.jpg)
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ioana_fota
Off sanatate multa,dar inainte de vaccin nu a observat?sau e alt dr? ![]() ![]() Ingerii zboara pentru ca o iau usor |
![](japonez.gif)
este acelasi dr. Ieri chiar nu avea nimic... adica respira normal. Doar ca ii curgea putin nasul.
Mamica fericita de
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
Mara si David
![](images/user_woman.png)
plateea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Acum ne-am intors de la dr. Diagnostic: BRONSITA ASTMATIFORMA mostenita de la taica-su. Mi-a dat un aparat pt inhalari cu Ventolin, Prednison si Xyzal(din med asta nu o sa-i dau pt ca am inceput sa-i dau Aerius azi si am inteles ca au aceeasi proprietati). Nu stiu ce sa mai zic... I-a facut deja inhalari la cabinet. Nu vad nici o diferenta. Mamica fericita de ![]() ![]() Mara si David |
imi pare tare rau de diagnosticul asta...
e unul urat si greu, iar rezultatele se vad destul de greu! trebuie sa fii constiincioasa cu tratamentul si va fi bine puiul mic!
sanatate multa si putere! o sa fie bine repede, o sa vezi!
![](bis.gif)
![](bis.gif)
povestea unei pastai...numita bbTo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
eu pt ca sunt lenesa si nu stiu sa ascund link-ul....
jiji a primit caracatita de baie de la tomy..de care e f incantat...se lipesc de cada...le plimba..le suge...le aseaza ..le arunca...e chiar o jucarie f f potrivita pt varsta lor...
http://cgi.ebay.co.uk/TOMY-Aqua-Fun-Octopals-Age-12m-Brand-New-/160519024787?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item255fadf093
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Eleysa spune:
citat din mesajul lui nyny Acum ne-am intors de la dr. Diagnostic: BRONSITA ASTMATIFORMA mostenita de la taica-su. Mi-a dat un aparat pt inhalari cu Ventolin, Prednison si Xyzal(din med asta nu o sa-i dau pt ca am inceput sa-i dau Aerius azi si am inteles ca au aceeasi proprietati). Nu stiu ce sa mai zic... I-a facut deja inhalari la cabinet. Nu vad nici o diferenta. Mamica fericita de ![]() ![]() Mara si David |
offf...nu prea stiu mare lucru despre bronsita asmatiforma ...dar imi pare tare rau ca se chinuie mititelul ...
![](pupic.gif)
Mamica mandra de odorul ei
Eleysa spune:
citat din mesajul lui simplicity Haircut eu vreau sa ii iau Arianei www.1stclasscelebrations.co.uk/default.asp?mode=goto&page=/viewProductCat.asp?prodId=2429&nodeId=486&divId=topnode485" target="_blank">papusa asta ,vreau sa fie ceva mai special,prima ei papusica de la mami si tati.(am sa ii scriu numele si data nasterii) tu la ce te-ai gandit? Mami de ![]() Motto-ul de azi: "Mergi in viata cu o licarire in ochi, cu un zambet pe fata , si cu un scop maret in inima." |
superrrrrrrrrrrrrrr....cu adevarat un cadou special ...din pacate la noi in Romanica nu cred sa existe ceva de genul [:-(]
plateea spune:
citat din mesajul lui decenuela eu pt ca sunt lenesa si nu stiu sa ascund link-ul.... jiji a primit caracatita de baie de la tomy..de care e f incantat...se lipesc de cada...le plimba..le suge...le aseaza ..le arunca...e chiar o jucarie f f potrivita pt varsta lor... http://cgi.ebay.co.uk/TOMY-Aqua-Fun-Octopals-Age-12m-Brand-New-/160519024787?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item255fadf093 Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
si mie imi plac jucariile lor. sunt la pret bun si chiar sunt haioase. eu i-am luat deocamdata asta
http://www.jucariidejucarii.ro/jucarii-muzicale/pinguin-de-baie/
dar mai vanez vreo 4-5...
![](bis.gif)
![](bis.gif)
povestea unei pastai...numita bbTo
Eleysa spune:
citat din mesajul lui decenuela eu pt ca sunt lenesa si nu stiu sa ascund link-ul.... jiji a primit caracatita de baie de la tomy..de care e f incantat...se lipesc de cada...le plimba..le suge...le aseaza ..le arunca...e chiar o jucarie f f potrivita pt varsta lor... http://cgi.ebay.co.uk/TOMY-Aqua-Fun-Octopals-Age-12m-Brand-New-/160519024787?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item255fadf093 Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Sa stii ca m-am tot uitat si eu la ea ...parca in Miniblu am vazut-o ...pare interesanta ...hmmm...nu mai stiu cat era ...offf...
![](alcool.gif)
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
Sa stii ca m-am tot uitat si eu la ea ...parca in Miniblu am vazut-o ...pare interesanta ...hmmm...nu mai stiu cat era ...offf... ![]() Mamica mandra de odorul ei |
eu am luat-o de pe amazon cu 9.5 lire parca.
A primit-o teo cadou de la mos craciun
stiu ca in real era 100 lei
![](bang.gif)
haircut spune:
Sunt cu bateriile terminate, dar spun repede ca eu ma gandesc la o masuta de activitati, dar nu stiu daca reusim....vb si cu bunicii....
E frumusica tare papusa, Simply. Eu am cateva papusi de carpa de prin excursii, ca-mi plac tare, si M le dragaleste
Sa o laud si eu ca, desi nu prea se incadreaza in normalul de 1 an, are un stil de a-si iubi bebelusul de ma topeste
si cum aude muzica incepe sa dea din fundulet taaare haios....e de coma.
Simply, Xela, Mire, Bea(nu stiu daca a mai fost cineva...) ma bucur ca va place tortul.
Mire, am fost in seara asta la cofataria Georgi si-am vb cu cofetarul de acolo care mi-a zis ca nu-i nici o pb, ca nu-i un tort complicat si-l fac. 50ron/kg asta e partea mai putin draguta....
O sa fie tort carnaval, n-am mancat niciodata dar suna bine(4 blaturi ca de rulada cu 3 creme- ciocolata, ness, vanilie), invelit in martipan.
Cred ca il fac la orice cofetarie. La piticot au niste vanzatoare teribile, am incercat duminica sa aflu cate ceva si n-am fost deloc pe aceeasi lungime de unda cu tanti aia..nimic nu pricepea cum trebuie, asa ca am renuntat la ei, desi nu cred ca ar fi fost pb la laborator, dar vanzatoarea aia....m-a dat gata
Stiti cumva unde pot sa gasesc fluturi decorativi? Diferite dimensiuni?Am gasit ceva in orhideea, dar micuti si mi-ar trebui si cativa mai mari...
nyny, multa sanatate lui David, imi pare rau ca sufera....cat despre diagnostic, nu te panica, cica am avut si eu asa ceva(dg dat de medicul de familie...) si dupa episodul ala de viroza n-am mai avut absolut nimic. Poate ajungi cu el la un pediatru cu experienta