Pufii de 2010 (198) -LMA Petra, Andrei, Bbx!
Raspunsuri - Pagina 11
simplicity spune:
Fetele acum am ajuns de la scoala,nu am apucat sa recuperez nimic.Vreau sa spun doar ca imi pare rau ca nu v-am putut ajuta,acum e prea tarziu in sensul ca farmacia e inchisa deja(astia se culca o data cu gainile),iar sora mea pleaca in noaptea asta.Daca mai doriti o sa pot trimite doar prin posta ruta UK-Romania.
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Mergi in viata cu o licarire in ochi, cu un zambet pe fata , si cu un scop maret in inima."
rox_y spune:
sondaj:
Diana nu sta locului...umbla prin toata casa..face tre sufragerie-bucatarie(si invers) de nspe ori pe zi..se plimba pe langa coltar de la un capat la altul...clar daca o pun jos sa stea in fund sa se joace imi face scandal sa o ridic.
dar...daca mergem la o cunostiinta cu fetita de varsta Dianei...Diana sta cuminte se plimba ..e linistita ..in sch fetita aceea e agitata daca sta in apropiere de Diana, o trage de par, de haine, ii baga degetele in ochi...si Diana sta nu face nimic.
Mami de Diana - 31.12.2009 -
povestea nasterii micutei Diana
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea hai sa mai zic, sa va bag de tot in ceata... la 1 an tre sa aiba 6-8 dinti...raportam 4 face caca de 1-4 ori pe zi...esteeee pipi de 6-8 ori pe zi......ei, aci'...stie-l pampersu' merge singur...............not yet executa ordine simple......daaa, se face ca ploua bea singur din cana.......cu cioc incepe sa manance singur cu lingurita alimentele solide....NO WAY mananca 5 pranzuri la orele 7, 10, 13, 17, 21 (primul si ultimul 200-250ml LP cu cereale) ......IHIIIII, bine, I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
nyny spune:
Acum ne-am intors de la dr. Diagnostic: BRONSITA ASTMATIFORMA mostenita de la taica-su. Mi-a dat un aparat pt inhalari cu Ventolin, Prednison si Xyzal(din med asta nu o sa-i dau pt ca am inceput sa-i dau Aerius azi si am inteles ca au aceeasi proprietati). Nu stiu ce sa mai zic...
I-a facut deja inhalari la cabinet. Nu vad nici o diferenta.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
miremia spune:
citat din mesajul lui nyny Acum ne-am intors de la dr. Diagnostic: BRONSITA ASTMATIFORMA mostenita de la taica-su. Mi-a dat un aparat pt inhalari cu Ventolin, Prednison si Xyzal(din med asta nu o sa-i dau pt ca am inceput sa-i dau Aerius azi si am inteles ca au aceeasi proprietati). Nu stiu ce sa mai zic... I-a facut deja inhalari la cabinet. Nu vad nici o diferenta. Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
Multa sanatate sa aveti!
Sper sa se faca bine cat mai repede micutul David.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui nyny Acum ne-am intors de la dr. Diagnostic: BRONSITA ASTMATIFORMA mostenita de la taica-su. Mi-a dat un aparat pt inhalari cu Ventolin, Prednison si Xyzal(din med asta nu o sa-i dau pt ca am inceput sa-i dau Aerius azi si am inteles ca au aceeasi proprietati). Nu stiu ce sa mai zic... I-a facut deja inhalari la cabinet. Nu vad nici o diferenta. Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
Off sanatate multa,dar inainte de vaccin nu a observat?sau e alt dr?
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
stiu ca respiratie cu dificultate si sueratoare poate sa insemne bronsiolita... l-a ascultat vreun medic? ai aparat de aerosoli??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
am nebulizator. I-am facut aseara cu ser si adrenalina.Azi n-am putut sa-i mai fac si mi-a zis dr ca oricum nu l-ar fi ajutat in situatia lui.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
Ruxita spune:
offf...multa sanatate! suna groaznic astmatiforma...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
Tu ai dreptate, dar nu vor fi prea multi copii mici, 2 sau 3. Sunt mult mai multi adulti si vreo cativa copii mari. Nu pot sa ma prezint cu pizza. Mai, faza asta cu plecatul de acasa fara copil....eu de abia astept sa plec cu copilul in concediu, de abia astept sa il pun pe skiuri, dar daca el nu poate skia pana la 3 ani, asta nu inseamna ca nici eu nu voi skia pana atunci. Acum e prea mic ca sa inteleaga ceva din ski, Londra sau piscina. El are nevoie de basics, cald, somn, brate, mancare, pampers. Nu vreau sa ma lansez intr-o polologhie pe tema asta, dar eu cred ca si sanatatea mea mintala e de pret, nu numai sa stau cu el in brate non-stop cat sunt acasa. Adica un city-break e mai mult decat binevenit...in cazul tau. Si crede-ma ca Yannis nu va pati nimic. Stiu ca tu stii cel mai bine ce ii trebuie si la ce ora si in ce cantitate, dar ii va fi f bine si fara tine, iar voua, ca si cuplu, v-ar prinde super bine un respiro. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
BF sunt convinsa ca ai perfecta dreptate cu plecatu si bravo tie ca esti suficient de echilibrata sa o faci, dar la mine treb sa mai treaca ceva timp sau sa se iveasca ceva de nerefuzat, nu auzi ca io-s atat de defecta ca nu pot nici sex ca lumea sa fac in camera ailanta ptr ca-mi sta mintea la Yannis
Ca si cu vergeturile ca tot intrebai ...materialul clientului e cu pricina
de Yannis
simplicity spune:
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Mergi in viata cu o licarire in ochi, cu un zambet pe fata , si cu un scop maret in inima."