Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (183)
Raspunsuri - Pagina 4
Adriana_78 spune:
Draga Alina, La multi ani cu fericire si noroc!
Laura, Desiree multumim de aprecieri
Pozele nu sunt chiar asa grozave (zic eu) multe sunt cu Lara pe schiuri, din diverse pozitii, nu prea am avut ce selecta
Esme, ai intrebat de ferma -- ferma la care am fost noi se cheama Kronaushof -- mie sincer nu prea imi place, e mai simpla, doar vaci, cateva capre/oi, iepuri si gaini -- mie mi-a placut mult aici:
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/VacantaLaBauernhofInNO?authkey=Gv1sRgCMzc9s4ITtpgE#
E adevarat ca fema asta nu era chiar o ferma autentica, avea o tenta puternica comerciala si turistica, insa mie mi-a placut mai mult, pt. ca aveai mai multe posibilitati
Kronaushof e in zona St. Corona si pista de ski e la 5 min distanta - cu Baby Piste si bine-nteles pt. cei mai priceputi cu pista mai lunga si mai abrupta
Alte ferme si posib. de cazare in zona
La Ofnerhof e f. fain, mi-a placut mult, nu au insa animale (parca doar cai) - nu mai aveau insa locuri
http://www.corona.at/unterkunft/
Lori, ce faci mai, ne tii aici in suspans? cand este DNP dat de doctor?
Adriana
Lorich spune:
Adriana, DPN-ul e 16 ianuarie, deci...mai e! Si nu stiu cat va tin pe voi in suspans..dar pe mine m-a omorat suspansul asta!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
39+
belleane spune:

Alina-Anto, multa sanatate, fericire si noroc!!!!!
Mai, lasati fifita in pace, n-o mai grabiti. Eu am facut si nu stiu ce injectii pentru grabire, si calciu, am baut ricin si tot nu dadea semne.
Lilly79 spune:
lori ce tare esti cu analizarea contractiilor ![]()
Bine ca nu s-a prins nimeni ca aveati masina descuiata.
Cand am inceput sa scriu mesajul nu aveam de lucru, acum am
, deci ma opresc aici deocamdata, dar cu un ochi pe forum sa vad marea veste de la Lori 

Lilly
18+
, mami de
Julia (30.05.2008)
Doloress spune:
La multi ani Alina_Anto!
Sa fii fericita si iubita alaturi de familia ta frumoasa!
Lori eu cred ca Ana a discutat putin cu Mara de Cleo care i-a dat niste sfaturi despre cum sa stai mai mult la caldurica ![]()
Adriana super pozele! Vreau si eu la munte, la zapada!!
Fetelor, multumesc mult de sfaturi si incurajari, e tare bine ca nu sunt singura care trece prin toate astea. Aelita deci si al tau a regresat... pe mine asta ma cam omoara, ca m-am tot chinuit cu niste chestii care acum s-au tot dus, trebuie sa o iau de la capat in viitor.
Alysh
tare m-a impresionat mesajul tau si m-a incurajat! Si eu sunt de acord ca trebuie expus la diverse feluri de abordari, asta il imbogateste, insa mi se urca tensiunea fara sa vreau. Ieri de exemplu, am incercat iar chilotei, normal ca a avut accident si s-a scapat pe el la un moment dat. A urmat o intreaga morala din partea mamei pe care o cunosc prea bine: Nu ti-e rusine, o sa rada copii de tine, copil rau si-obraznic, etc, etc! Noroc ca al meu deja are opinii foarte clare in privinta asta si ii raspundea imediat, bine ca il incurajam si eu ca nu e rusine, ca e accident si ca asa invatam. Dar dupa aceea tot pampers a vrut, deci pe undeva tot i s-a strecurat o idee...
Adriana cu sotul am vorbit ieri pe indelete, am fost amandoi la spital toata ziua si chiar a fost super, a folosit orele lungi de asteptare sa dezbatem la greu, demult n-am mai avut atata timp pentru noi doi. Cu scosul afara nu am reusit sa-l induplec, de cand l-am scos anul trecut la serbarile zapezii si a facut Patrick imediat dupa asta pneumonia, cred ca si-a jurat sa nu mai scoata in veci copii afara iarna.
Cu mama e mai greu... discutie deschisa e imposibila , genereaza in reprosuri si crize de nervi, ei nici macar du-te mai incolo nu ii poti zice, mereu i se pare ca cineva are ceva cu ea (asa e si tata de altfel), deh, copii captivi cu multe sechele din copilarie. O las, pentru ca totusi nu sta decat 3 luni si intr-adevar m-a ajutat mult de tot, nu stiu ce ne faceam fara ea. Dar tot mi se urca tensiunea cand aud de "copil rau si-obraznic".
Esme am uitat sa zic,ce mult mi-a placut filmuletul, si pozele de pe FB cand face ea acolo cozonaci! O scumpete harnicuta. Asa si al meu, ma ajuta la spalat vase, facut briose - numai el batea oul la inceput, pus hainele in masina, pus la uscat, etc. Acuma nu mai are voie, sa se urce pe taburete ca "o sa cazi!" , nici la masinile de rufe, ca e rece gresia acolo si nu poarta papucei. 
35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Victoria_mami spune:
'Neata si de la noi.
Gabitza, o fi uitat vreun ametit sa-i ia cadou nevestii... si a luat si el ce-a gasit.
Of, of! Imi pare rau de dimineata voastra de Craciun cand v-ati trezit fara capace.
De noi ce sa va zic? Stam in casa, ca Victoria imi tot explica "No thank you, is cold" cand ii propun sa iesim afara. De vreo 3 nopti doarme si ea toata noaptea, ptui, ptui sa nu o deochi. In rest, e o cumintica, i-am cumparat o tona de crafts si e ocupata toata ziua.
Va las, ca vrea atentie. Imi tot povesteste cate ceva si tre sa ma uit la ea. ![]()
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Haide mai Lori ca ne lasi acilea cu emotii ca nasti si tu n-ai nici o treaba O fi la tine civilizat, ca noua ne-au luat capacele de la roti in noaptea de Craciun. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Erau doar niste sarmani colindatori carora le lipseau tamburinele
gabitzam spune:
Mai, mai avem aici o mamica, va naste maine
Este vorba de Ache, mami de bebe frumos Adam.
Anca, ia motzate de la noi sa te incurajam si sa asteptam bebe frumos nr. 2, Noah! 

Magnetism79 spune:
fetelor vad ca nici o schimbare aici pe forum, Lori nu se grabeste fifi sa vina, lasa ca e mai bine acolo la caldurica............eu totusi mai bag niste majorete

.
Azi am fost toata ziua plecata, acum m-am intors, am fost pe centru pe la cocor si altele, bai au astia niste preturi la Cocor mai ceva ca la Milano, sa-nnebunesc, totusi mi-am cumparat un sutien( de fitze) plus niste perechi de bikini, lu asta micu niste jucarii( un excavator si o motocicleta), si bineanteles ca m-am oprit pe lipscani la materiale si am luat o plasa plina , lucrez cu ele la patchwork si imi fac acum ceva cu alb si negru.
Am fost si la cursul de patchwork , intradevar te destreseaz imediat acest curs atat e de relaxant , in final amluat copilul de la gradi si acasa.Azi a fost mai ceva ca o zi de munca.
Pupici
Mami de Bogdanici Pogonici
PRAG spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Mai, mai avem aici o mamica, va naste maine Anca, ia motzate de la noi sa te incurajam si sa asteptam bebe frumos nr. 2, Noah! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
URA!!!! 6 bebei! (eu sunt aia cu numaratul!) Ache, nastere usoara si un bebe sanatos si mincacios!
Alina, LA MULTI ANI, multa fericire si bucurii!
Esme, merci pentru rezumat. Notez reteta si poate, poate....
Lorich, agitam in continuare prafuitele!
!Gabriela.