Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (183)
Raspunsuri - Pagina 15
Doloress spune:
PRAG -
deci si tu ai un cetatean turmentat, ce sa facem, se mai intampla. Eram speriata tare aseara, tot intram sa-l verific din 5 in 5 minute, cand a adormit. Ma gandeam sa sun la Info-sante, ma si vedeam cu Protectia copilului la usa, ca astia nu se joaca in cazuri din astea. Pana la urma a fost OK.
Si la noi au fost aseara -29 de grade. Mama e siderata!![]()
36+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Luminel spune:
Buna!
In primul rand, va multumesc din suflet, dargelo, pentru compasiunea voastra si pentru cuvintele frumoase! sunteti minunate!
Laura, e la program saptamanal inscrisa Cristiana, asa ca as putea sa o si las, daca as vrea...dar nu vreau![]()
Imi pare rau ca a racit Mirci, sanatate rapida ii doresc!
si sa nu-i dea si Ilincutzei...
in care Kiabi ai fost? la Auchan? cum sunt reducerile? avantajoase?
Ylari, ai aparuuuuut!
Uitasem ca te pregatesti de nunta (ca pana la urma nunta faci, se pare
)
Ma bucur nespus pentru tine si abia astept sa te vad mireasa, sunt convinsa ca-ti va sta nemaipomenit! ca si Evei, de altfel. Abia astept sa va vad in poze!
Spor la pregatiri, sa iasa totul asa cum iti doresti!
Despre polipi, nu stiu ce sa-ti zic...Cris nu are, din fericire.
Imi pare rau de urechiusa, sper sa nu fie nimic grav. Sanatate multa!
Piggy, Simonix sanatate piticilor!
Dana, multumesc
Sa va fie de bine week-endul linistit!
MsBB, multumesc si tie! Pup urechiusa Andrei! Sanatate multa!
Asa e, cum amintea Doloress, pneumonia pe mine m-a facut mai rezistenta...si acum dupa 17 ani, nu racesc usor si nici nu ma pune la pat...sper sa fie cazul si la Andra.
Doloress
....haioasa intamplarea cu "cetateanul turmentat"![]()
Prag, multumesc
...sa va fie de bine tunsul...poze, ceva? vreau sa-mi dau seama cam cum i-ar sta si mandrei mele tunsa, ca trebuie sa ma incumet si eu...
brrr, ce frig a la voi...aii e cald si bine, deocamdata.
O seara buna va doresc!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
ca_eric spune:
felicitari lori!!!!!! bine ai venit ana-isabela!!!sa fii sanatoasa , papacioasa si necolicoasa!!!
fetele nu mai apuc sa scriu..nu mai am vreme de nimik, asa as vrea sa merg la lucru , sa evadez din rutina asta....sunt cu astia mici acasa toata ziua..exceptie 3-4 ore cat merge eric la gradi. in rest suntem in formatie de 3.
nu a venit nimeni la mine acum tocmai pe principiul c anu am vrut. mai bine eu cu ei singura decat cu 
.
ma duc ca deja plange alissa. va pup fetele
Mami
de
Eric si
22 + 
iubirea si viata noastra
Lorich spune:
Booon...am revenit in formula extinsa!
Va pup pe toate de 1000 de ori, sunteti minunate, v-am citit mesajele si v-am simtit ca pe niste surori, ca pe o familie!
Cum v-a zis Cleo am avut parte de nasterea aia pe care o doresc oricarei gravidute din lume, nu zic numai super rapida si fara dureri, dar toata "sederea" in spital a fost chiar placuta, daca se poate pune intr-o propozitie "spital+"placuta". Aaaa ...si bouns, fatza d ela Robert..epiziotomia nu ma doare decat rar si putin, nu crdeam ca se poate asa ceva.
Ma uitam azi pe hartii...m-am internat la 20:40 si puica s-a nascut la 22:17. ![]()
La o ora dupa nastere a supt o ora, a gasit colostru si a tras istetzuta de a treb s-o demufam cu deshtu' dupa o ora.
Acum a venit lapticul, valuri, valuri..stau cu o mana pe pompa, cu una pe Ana sa o mufez, ea e cumintica foc, insa apar primele semne ca va fi si ea colicoasa.
Cea mai mare emotie am avut-o pt ziua de azi...cum va fi Robert cu ea acasa, la spital o placuse, insa nu a aratat mult interes, mai intersat era de apa d ela chiuveta sau altele din salon. Acasa a fost super bine (va jur..explodam de stres)...cum o vede rade de numa' si-i e draga asa, o striga, intreaba de ea, o mangaie, o inveleste cu paturica (da, da..stiu!!!)... deci..pana acum e bine. Aaaaa..daca va zic minunea de azi...i-am culcat singura pe amandoi...mergeam din 5 in 5 minunte in dormitor, ma uitam la ei..galuscoiul in pat si asta mica in patut cum dormeam...imi faceam cruce.
M-am lungit, va pup si inca o data multuemsc d evorbele frumoase!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Doloress spune:
Lorich - bun venit, iti mai zic odata! Bravo Robertel, tine-o tot asa! Cred ca te topesti cand ii vezi pe amandoi! 
Te pup, poate se ia si la mine, nastere usoara si bebe grasunel si papacios, plus bonus fratior dragastos! ![]()
Carmen te cred, e greu cu doi acasa. Al meu o sa mearga la gradi in continuare full time, sper sa fie mai usor asa.
36+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Victoria_mami spune:
Vale, ti-am ramas datoare cu un raspuns; nu uitasem, doar ca nu am avut timp. Despre Chelsea, noi am discutat asta-vara, dar ai uitat
iti povestesc iar, spune-mi daca-ti amintesti.
Se mutasera la noi cu vreo 3-4 zile inainte de a fi Victoria diagnosticata. Cand am venit acasa din spital, in august, ea s-a intors impotriva Victoriei (nu'sh de ce), a lasat-o pe Victoria cu bratele ridicate spre ea dupa o imbratisare, i-a intors spatele si a plecat, alta data Victoria a 'fugit' dupa Chelsea (asta dupa ce o invatasem pentru a 2-a oara in viata sa mearga, deci abia mergea iar, iti dai seama cum fugea ea, saracuta) sa ii dea o imbratisare, Chelsea, a inchis usa si a plecat. Si altele. Toate astea m-au deranjat si le-am dat o saptamana sa plece unde vor. S-au mutat la maica-sa, ca Daddy a sunat-o pe fosta nevasta si i-a zis ca Joe nu e chiar asa dificil cum crede ea, ba din contra, e foarte politicos si f matur si atunci ea i-a primit pe amandoi. De atunci sunt la maica-sa. A nascut in septembrie, suntem in relatii bune acum, amandoua intelegem ca putem fi prietene atata timp cat nu suntem sub acelasi acoperis si eu nu trebuie sa curat dupa ea. Au o fetita frumoasa foc, Alex Rose. Acum, din pacate, fetita se pare ca e suspecta de astm... in rest, nu prea ne viziteaza, ca e frig si tre sa ia autobuzul, ceea ce inteleg perfect si in afara de asta, Alex a si fost deja racita de vreo 2 ori, deci stie ca nu o poate aduce. Poate la vara o sa ne vedem mai des. Dar ce ma bucura a fost ca (,) cand a dus-o pe Alex la spital mi-a trimis mesaj, sa stiu ca e la spital, ca dr. lor de familie a suspectat pneumonie. La urgenta au zis ca e suspecta de astm si i-au dat... nu stiu cum le zice la aparatele alea ptr. astm... (inhalers). Pe scurt, asta e povestea. 
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Uite ca uitam: m-ai intrebat si de nasii Victoriei; fata lor a nascut tot in septembrie, cu cateva zile inainte de Chelsea si imediat dupa ce a nascut au luat-o nashii acasa. E acasa cu ei de atunci, e super-responsabila cu fetita, si cu nasa e fff atenta; de ex., acum cat a fost nasa racita, i-a facut supa, a ajutat-o in casa, a avut grija sa nu planga fetita prea mult cat dormea nasa. E o frumusete de fetita, vezi ca am poze cu ea pe FB, ii da Victoria imbratisare si pupic. O sa scriu acum la poza de pe FB unde e si Vienna, sa stii care e. 
_
22.05.2008
Alysh spune:
Buna scumpele.
Ne-am intors de la munte, a fost minunat. MAi ales pt Vlady, a beneficiat de toate conditiile: locuri de joaca, piscina, copilasi multi, si-a ales singur meniurile la restaurant, a urcat cu telescaunul, a vazut tot felul de animalute, a facut traseu pana la Cabana Diham in carca (adica taica-su l-a carat in rucsacul de munte si n-a fost usor), am mers un pic la Poiana Brasov si un pic la Castelul Bran si, gata, au trecut rapid cele 4 zile. Rasfatul a atins cote maxime dar e normal, doar cu tati si mami, fara gradi, fratior care rapeste timpul samd, deci, minunat pt el si pt noi ca ne-am bucurat alaturi de el.
De fapt intrasem sa VAD SI EU VESTEA CEA MARE, LORICH, felicitari scumpa mea, ma bucur ca sunteti bine, ca Robertel e incantat, nimic nu poate fi mai frumos, bravo, bravo!
Nu mai am bold, italic, culori, nimic, s-a cam busit calculatorul, incearca Stef sa-l repare acum, deci, imi pare tare rau ca nu pot arata cat de mult ma bucur. As fi scris cu litere imense, rosii, bolduite. 
Maine apar cu poze, comentarii, rezumat,
va pup, noapte buna!!!
Victoria_mami spune:
YLARI
ma bucur ca v-ati hotarat! Sa va dea Dumnezeu o viata bogata si multi, multi ani fericiti si cu multa sanatate si copii sanatosi si cuminti si sa va ingrijiti si nepoteii cu aceeasi iubire si mandrie cum o cresteti pe Eva si pe urmatorii/ul/a ![]()
_
22.05.2008
Victoria_mami spune:
Andreea, ai primit rezultatele?
_
22.05.2008