Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (183)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Neata,

Lori felicitari pt pufitza, sa fie sanataoasa si sa iti aduca numai bucurii, sa se inteleaga cu fratiorul ei

Laura eu nu o mai duc pe Ilinca la gradi pana in aprilie mai. Decomadata ea e bine. Marei i-am facut vaccinul de 4 luni sapt trecuta si la 2 zile a inceput sa tuseasca si sa haraie iar. Probabil i-am slabit sistemul imunitar cu atatea antibiotice si vaccinuri si acum se molipseste cu toti virusii. A vazut-o un dr Stanciu (e super laudat peste tot) si i-a dat numai aerosli cu ser fiziologic. Ii facem de joi si pana azi nu se vede vreo ameliorare...mai astept ca nu mai vreau sa ajung la antibiotice iar...
Sanatate multa lui Mirci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Felicitari, Lorich!!. Sa dea Domnul sa fiti cu totii sanatoshi si voioshi, sa ai un bebe mancacios si neplangacios :).
Bine ai venit pe lume, Ana Isabel, fratzioara de Robert.
Cat despre ce spune Alina, ca e Ana e o minune, nu aveam niciun dubiu. La ce mamica frumoasa si ce fratzior frumos, nu se putea altfel. Nu il stiu pe tati, dar cred ca sunt cu totzii o familie tare frumoasa.

Luminel, . Am vazut-o pe mica Shakira. O dulceatza. Felicitari pt fecior. Ca maine ajungem si noi cu baiat de 17 ani. Nici nu imi vine sa cred ca Alex are aproape 7.

Alina, sa dea domnuls a vina bebe roz cat mai repede.

Cleo, Mara este o figura, ca de obicei. ce poate sa le treaca princ ap copiilor astora....

Laura, ce te invidiez cu cumparaturile... si pe aici sunt reduceri, dar nu prea am apcuat sa cumpar cine stie ce, ca nu am avut cand sa ma duc in orash. nici nu mai vorbesc sa ma fi dus in Rotterdam sau Haga, acolo unde este oferta mai mare. dar paote mai sperg ceva bani miercuri, cu fiica-mea, asta daca o fi in mood de shopping.

Noi am avut un weekend tare linsitit, asa, pe sufletul meu. Vineri seara am fost in vizita la niste prieteni, numai noi, iar pe copii i-am lasat acasa, dormind, cu un alt prieten.
Sambata ne-am agitat putin cu lectia de inot, cumparaturi, ceva curatenie. iar duminica, cum a dat o raza de soare, tati a ieshit cu copiii cu bicicletele (adica tati si alex cu bicicletele, iar odo la tati pe bicla) si s-au plimbat vreo 2-3 ore, timp in care eu am citit ceva pt munca. apoi ne-am reunit dupa amiaza si ne-am jucat, am vorbit si ne-am giugiulit toti patru toata ziua. a fost tare linsite.

dar iote ca incepu saptamana, si se anuntza aglomerata. dar supravietium noi pana la urmatorul weekend. si uite asa din weekend in weekend... de ne miram ca trece timpul repede.

pupici a tuto mondo.

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

LORI - draga noastra, felicitari, bun venit micutzei ANA ISABELA Sa aiba viata frumoasa si sa fie sanatoasa (cum mai, micamicamica la 3700? Al meu avea cu un kil mai putin )

Ylari - uf, saatate multa, si noi mergem la doctor saptamana asta sa vedem daca are polipi sau ceva - din pacate piticania va raci sigur, a inceput deja iar cu mucisori si azi dimineata cu tuse. Aici e cald si umed si au inceput scolile, prin metrou toata lumea tuseste si stranuta iar la scoala azi erau putin copii, si aia tusitzi si muciosi Sper sa reziste al meu pana joi, pana cand avem consultatia, dar ma indoiesc... A fost si el sanatos o saptamana Dar creste el mare Astia aici toti imi jura ca de la anul e strong de strong, cica gata, pe la 3 ani jumate kaput imunizare M-as mira...

Chiar ieri vorbeam cu niste prieteni despre niste belgieni ce au un baietel de un an - si tipa era cam oripilata ca e dezbracat mai mereu piticul ala, scos fara caciula si in picioare goale cand erau cam 0 grade - i-am zis ca astia sunt rezistenti de la mama natura, asa e soiul lor Noi suntem mai romani si sensibiloshi

Va pup, incepe sedintzul de luni dimineata

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

FELICITARI, LORI !!! Recuperare usoara,laptik , fara colici, nopti line si frumoase! Abia astept sa impartasesti cu noi minunea LOZ ! Sa aveti o viata minunata impreuna, sa va bucurati de noua minune din viata voastra iar tie ANA iti doresc sanatate, o viata plina de noroc, veselie si dragoste multaaaaa!
BINE AI VENIT PE LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Lumi - cu intarziere LA MULTI ANI baiatului tau! Multa sanatate si ce sa mai ... ai baiat mare!

Lilly - sanatate multa, pacatoasa tare sinuzita asta, am auzit! De hrean am auzit ca ar fi un remediu f bun numai insa sa pui un strat gros de crema de galbenele ca arde rau.
Multumesc pt urarile de sanatate

Doloress multumesc! Deci dupa 23, da?

Adidana cu intarziere si pt tine LA MULTI ANI . Multa sanatate si fericire!

Nu mai stiu ce si cui mai vroiam sa-i zic ceva dar trebuie sa ca e o zi nasoala rau la noi.Imi joaca deja crieri in cap, nici nu mai gandesc rational de acu . Nu era deajuns penumonia asta afurisita ca imi e teama ca ajungem iar la otita. S-a trezit de dimineata de la 5 si plange intruna , zice ca o doare urechea, e maraita si nimic nu-i convine . Ma duc cu ea la medic. Uof

O zi buna sa aveti!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

lorich felicitari!!! Recuperare usoara, lapte mult si-o fetita sanatoasa si vesela, ca frumoasa stiu ca e.
Asteptam poze

msbb multa sanatate Andrei.

Lilly 19+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

YLARI - bine ai revenit pe la noi, abia astept sa vad rochita, si a ta si a printesei mici. Pe cand e fericitul eveniment? Nepotica mea a fost operata, totul a decurs OK, dar acum in toamna iar a facut otita!

LUMINEL - e mortala Shakira ta, si ce plete lungi si frumoase i-au crescut!

DANA - de la ce varsta ati inceput voi inotul cu Alex?

MSBB - of, ce rau imi pare de pneumonie si otita! Noi la fel, anul trecut, dupa pneumonie, otita. Si anul asta au fost cazuri la gradi si al meu a scapat viu si nevatamat. Eu una cred ca de la siropelele de imunitate ce i le-am tot pompat, dar nu se stie niciodata. LUMINEL zicea ca dupa pneumonie devii mult mai rezistent.

Vad ca tot se aduna bolnaviorii, MIRCEA, ROBERT, MARA de Piggy... of, ca si la noi suntem in plin sezon. Si tinem copilul in casa permenant (in afara de gradi) ca tot ne e frica sa-l scoatem. Si mi-e mila de el saracul, numai in casa, in casa... Dar nu vrem sa riscam nimic cel putin pana mai trece valul asta, e nebunie la noi, epidemie de gastro si de gripa, spitalele ocupate full, la 300% sin capacitate, lumea sta si cate 20 de ore la urgente... Are mucisori si tuseste, insa nimic altceva, Slava Domnului, noi numai la febra ne agitam.

CLEO - si al meu e cu cafeaua, isi baga degetele in cafeaua mea decofeinizata cu lapte si suge de-acolo. Am incercat sa-i dau lapte cu cacao, nu-i place, cafea vrea el. Urla de ma capiaza, trebuie sa ma ascund sa o beau. Ieri l-a durut burtica si i-am zis ca de la cafea, ca nu mai stiam ce sa ma fac cu el. N-a mai vrut. Tot ieri a baut si alcool, mama denaturata ce sunt, era un pahar pe masa a sotului, are el o bautura alba ca apa, cu vodca si suc, foarte diluata, cu 5% alcool, insa totusi... bautura alcoolica. A cerut copilul si eu i-am dat, nici nu m-am uitat ce e acolo, ferm convinsa ca e apa. Si a inceput cica `"Ca pique, ca pique!" adica il pisca de limba. Cand miros, sa cad jos. Am pompat apa si lapte in el toata seara, n-a avut nimic, desi la un moment dat ma intreba de ce se invarte casa? Tare ne-am mai speriat. Sa vezi apoi cum dadeam vina unul pe altul. Si uite asa intamplare cu cetateanul meu turmentat

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 36+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress
DANA - de la ce varsta ati inceput voi inotul cu Alex?

doloress, alex a inceput lectiile de inot la 5 ani jumate. dar asta pt ca am fost noi puturosi si l-am inscris cam cu juma de an mai tarziu pe listele de asteptare. si am asteptat cam un an.
dar aici poti sa inscri copilul cand face 4 ani, si daca sunt locuri (cam rar) incepe imediat.
cu odo am zis ca fix in ziua cand face 4 ani am inscris-o. lui alex ii place asa de mult, si de unde inainte era un fricos de apa, acum este ca un peste. si se vede ca se dezvolta frumos. nu mai spun de mancare sambata, dupa piscina.

mai, imi pare tare rau cu copilashii bolnaviori. eu, ce sa zic, mai mult behai eu decat copiii. slava domnului, sa ii tina tot asa.

bine, mai au ei ceva mucishori a zi, doua, mai tusesc cate o noapte, dar nu iau in seama asta. cat despre tinut in casa... nici nu ma gandesc. in primul rand merg la gradi, ca, na, nu avem ce sa facem. si in al doilea rand, abia astept weekend-urile, sa ieshim in piata, in vizite, la plimbare.
aici a icneput iar epidemia de gripa, cu doua cazuri de copii decedati. dar asta este, zici doamne fereste si emrgi inainte ca nu ai ce face.
inca ma mai gandesc daca sa le fac vaccin anul asta sau nu. anul trecut, adica iarna trecuta, le-am facut in oct-noiembrie. acum de ce le-as mai face? dar mai vad eu.

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Doloress, pe 26 februarie este fixata data. Am impresia ca am pus insa cam tarziu (la ora 17) biserica. Vom vedea. Da, rochia e minunata, va dati seama ca o sa rup feisbucul cu pozele Sunte fricita ca azi am gasit si locatie, ce sa mai, mi-a mers din plin! Maine merg sa dau un mic avans si sa stabilesc meniurile.
Fetelor constat ca eu fac nunta in toata regula pana la urma...
Lumi, daaaaa, am uitat scumpa sa ti-o felicit pe Mini-Shakira scumpa fooooc!!!
MsBB, si voi otita???? Doamne urasc otita...
Simonix si tie si lui Robertzel care si el vrea bb mic! Ce scump a fost , am citit atunci!

Va pup, fug ca ma grabesc.

Piggy mercic mult!!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Lorich, felicitari pentru minunea mica! Sa aveti parte de sanatate si multe bucurii, sunteti o familie foarte frumoasa!

DanaH, asa si la noi cu sporturile, mi-e drag de el de nu mai pot cind il vad venind acasa cerind de mincare, dupa inot sau hockey. Si intr-adevar, se dezvolta asa de frumos! Nu stiu pentru Roxana ce vom face, probabil inot, cum spui, de la 4 ani, poate si patinaj...

Cleo, sa va fie de bine "cafeaua", fetelor!

Ylari, ce frumos, sa pregatesti cununia! Pe cind evenimentul? Pune si pentru noi o poza cu rochita cea frumoasa.... Despre polipi nu stiu sa iti spun nimic, insa sper sa treceti usor peste si sa se rezolve toate problemele.

Desiree, vai ce nebunie cu asistentele alea! Zau, cum se poate asa ceva?

Doloress, m-am distrat de cetateanul tau turmentat! Am patit si noi cu Alex, eram in Cuba si am cerut pentru el de la bar un suc, fara alcool, evident. Doar ca tipul de acolo nu ne-o fi auzit si a pus rom in el... Alex a baut o gura, s-a strimbat si a zis ca nu-i place, mi l-a dat mie. Cind gust si simt alcool, sa mor nu alta. El pe urma ne spunea ca vede pe stilpi trei rinduri de luminite si ca i se pare ca baietii de la masa alaturata au 3 capete. De ris acuma, privind in urma, dar ne-am cam speriat un pic....
Multi pupici si stati cuminti cu matusica pina saptamina viitoare!

Alina-anto, sa dea Dumnezeau sa ti se indeplineasca dorinta cit de curind!

Luminel, La Multi Ani baiatului si multi pupici tie, ca ai trecut prin vremuri grele . Vazut si fetita frumoasa!

Simonix, sper sa fie doar o raceala usoara....

Brrr, la noi azi sunt -24 de grade. Am inghetat in masina, e frig si la birou... Sper ca pe copii nu ii va scoate azi pe afara, desi Alex tot trebuie sa iasa la school bus. L-am instruit sa se imbrace, dar ii intra pe-o ureche si ii iese pe alta... Miine -2, sper sa fie adevarat...

A, vestea la noi e ca am tuns-o ieri pe Roxana. Dupa 2 ani si 7 luni, are si ea in sfirsit o freza,. Am mers pregatita de scandal si circ (asa a fost cu Alex la primele tunsori). Mi-a facut surpriza ca a stat cuminte si a cooperat cu tanti aia, n-a avut nici o problema... Acuma e cu parul pina la umeri si e dulce foc....

Pupici la toata lumea! Cine preia stafeta de la Lorich?

Mergi la inceput