Ingineri fosti, viitori...(35)
Raspunsuri - Pagina 18
nma spune:
Salutare fete dragi
Eu am net cu portia, citesc putin si pe cand sa scriu ma lasa cu ochiii in soare .
Noi nu ne mai linistim. Saptamanile trecute am cochetat cu ideea de relocare. Ne batea tare gandul sa ne mutam la Cluj. Cred ca suntem dusi cu pluta tare daca acum cand casa e gata ne luam iar valizele . Am cautat scoala, gradinita, job-uri, .... dar e greu. Imi place prea mult la casa. In Cluj am sta la bloc o perioada. Pana la urma mai stam aici macar un an.
Copiii sunt in vacanta, asteapta sa meargem la bunici.
Pe langa casa tot ma facem cate ceva in limita bugetului. M-am apucat si de gradinarit . Am doua straturi de ceapa, unul de usturoi, unul de castraveti si multa verdeata. Sunt paralela cu agricultura dar invat .
glimmer bine ai venit .
Anca sanatate multa mamei .
Elena cum mai esti? Cred ca se apropie marea intalnire cu printesa .
Claudia drum bun si vacanta placuta ! Astept poze cu voi.
Cristina esti asa de activa, eu parca ma misc in reluare. Astept caldra. Zilele astea am stat cu suba pe mine in birou .
Gabi de cand ne-am mutat parca numai de odihna activa am parte . O ora de balaceala asi fi vrut si eu dar pe aici nu prea ai unde. Vineri am fost cu pustimea la Olanesti (am avut o lucrare acolo) si domnisoara mea a vrut sa isi ia costumul si sa faca baie in rau . Saraca tine minete momentele din vara.
Pisi, Oti
Pup dulce toata gasca
tuinea spune:
Oho lume noua, lume noua. Ma Nico tare dor mi-a fost de tine. Ma bucr ca esti bine asa in general. dar ce va venira mama sa va mutati iar? Nu va place acolo unde stati? Eu zic sa te gandesti ca deh casuta ca cea facuta de tine la timpurile de acum tare greu se mai face. Cat despre activa de mine: pai n-am altceva de facut si nici incotro. Ca eu ordon-eu execut. Te pup si pe tine si pe piticii tai.
Claudia drum bun si lasa sa vezi tu ca isi fac loc toate in masina. cat despre copilasi eu am facut 3000km cu Roxy in masina asa ca stiu cum este: are we there? are we there? LOL Paste fericit si tie si familiei iar surioarei casa de piatra.
Gabi pai mama tu ai spalat de Florii? Si eu vreau la piscina cu Roxy... De cand a plecat ea nici nu am fost ca parca ma doare sa nu-i aud rasul ala de balaceala....
In fine sa va zic si de mine: mai bine azi. Am fost la sala, azi este o vreme superba si acum la munca cu mine. Nici nu stiu de ce sa ma apuc...
Va pupic pe toate.
glimmer spune:
Seara buna tuturor!
M-am adunat si eu de pe niste drumuri.
Multumesc tuturor pentru urarile de bun venit si pentru faptul ca acum apar si eu in listuta.
Cred ca trebuie sa fac un efort, adica sa gasesc timp, sa citesc ceva mai din urma ca sa va cunosc un pic. Voi pareti ca va cunoasteti de la inceputurile omenirii.
Gabi_K spune:
Cristina, noi nu suntem crestini (suntem evrei), vecini sub mine n-am, deci cred ca n-am deranjat pe nimeni La omu'meu in casa n-am voie munci din astea de sarbatori, dar la mama in casa orice ajutor e binevenit, chiar si de sarbatori:)
Claudia, Nico- ce bine ca ati mai dat si voi un semn de viata!
Glimmer, da, chiar ne cunoastem de un car de ani:)
De Katik mai stiti ceva?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
Otiliav spune:
Am vazut la Subiecte active in titlu la mai-iunie ca a nascut Xerxe.
Felicitari mami! sa fie sanatoasa, cuminte si sa va aduca multa bucurie in casa!
Ca tot am bagat un ochi la odisee. Am vazut ca si raresionut e colega cu Elena, trebuie sa nasca in curand.
Claudia, drum bun si vacanta frumoasa!
Si noi mergem in Ro la nunta in familie. Plus botez e musai.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Gabi_K spune:
Xerxe felicitari sa ai un bebe sanatos si mancacios!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
tuinea spune:
'Neata!
Elena felicitari. Sa fie sanatoasa bebita si voi pe langa ea.
Gabi ma scuzi dar nu am stiut mama. Si mama mea spala duminica pe vremea lui Ceausesc ca saraca lucra toata saptamana deci nu sunt eu asa din familie ultra religiasa. Am iesit eu mai cu doau moate dar daca trebuie sa fac ceva mereu zic ca ma iarta Dumnezeu. ma scuzi nu?
Oti bine ai revenit mama. Ce mai faceti voi? Ajungi si pe taramuri dambovitene? Poate ne vedem.
Gimmer o sa prinzi care este miscarea pe aici repede. Ca noi in general ne cam plangem de aceleasi lucruri. Dintre toate fetele eu cred ca sunt cea mai fara scaun la cap restul grupului este nice: mame devotate (de asta sunt aici), femei nu gluma numai eu oaia neagra LOL.
In fine eu azi sunt inca in zona doar un pic intarziata ca a trebuit sa alerg dupa niste liquid nitrogen de asta am intarziat cu postul.
Maine este ultima zi de lucru so friday Ro here I come.
Va pupacesc.
iepumic spune:
Elena, FELICITARI!!!! si sanatate multa tie si puiului tau!
Ce bucurie sa mai vad si eu o veste buna...aproape ca ma hotarasem sa nu mai scriu, pentru ca mi se pare ca vin numai cu vesti proaste si deprim pe toata lumea.
Eu nu pot sa va spun ce stare am...in primul rand este o stare de nervi aproape incontrolabila, usor spre isterie. Asta in conditiile in care eu sunt de obicei o persoana destul de controlata si de calma. Pur si simplu cred ca ma lasa nervii, nu mai suport nimic, nu mai am rabdare de nimic si nu mai gasesc nici un minut de liniste absoluta...din ala in care sa-ti duduie gandurile in cap de liniste ce este. In al doilea rand e o stare de tristete pe care o resimt inclusiv fizic. Mama nu este bine, este tot mai rau. Are dureri ingrozitoare de mijloc/ coloana care nu trec cu nimic si, in ciuda medicamentelor foarte puternice, se intensifica pe zi ce trece. Aproape nu mai poate merge. Medici nu prea o ajuta, parca mai rau o chinuie. Au trimis-o la o analiza care a fost foarte chinuitoare pentru ea ca acum, cand a iesit rezultatul, sa ii spuna ca nu e concludenta si ca trebuie sa faca una inca si mai nasoala. Culmea ca motivul invocat pt "neconcludenta" este unul care exista si inainte sa faca analiza, deci puteau foarte bine sa o trimita direct la a doua. Si bolnav, si cu banii luati, si chinuit. Nu stiu ce ma roade mai tare: faptul ca realizez ca nisipul din clepsidra s-a imputinat si nu o mai pot intoarce sau ca ea se chinuie in halul asta...sau sentimentul de vina ca nu pot petrece mai mult timp cu ea, ca nu o pot ajuta cu mare lucru...
Ne facusem planuri de mers la Valeni de Pasti dar nu vom mai merge pt ca mama nu e deplasabila. Nu stiu daca mai mare a fost dezamagirea ca efectiv nu mergem sau tristetea de a fi martora la dezamagirea ei.
Nico, sa stii ca nici in Cluj nu umbla cainii cu covrigi in coada...Si chiar ar fi pacat dupa toata munca si investitiile in casa sa va mutati in alta parte..sigur, casa nu pleaca de acolo dar totusi, scopul principal nu era ca juniorii sa aiba unde sa se joace, in aer liber??
Glimmer, da, ne cunoastem de cand lumea, cum zicea si Gabi. :) dar nu e nevoie neaparat sa citesti din urma...prinzi tu din mers.
Otilia, dar TU ce faci?
raresionut nu a mai trecut demult pe la noi.
Va pup...am un car de treaba..
tuinea spune:
Ancuta intareste-te si pentru tine si pentru dumneaei si daca tu crezi asa in inimioara ta ca nu mai este nimic de facut vorba englezului: just let it go....Bine, eu vorbesc care cred ca as lupta pana ar inchide ochii dar daca dor toate analizele astea...Oh domane te imbratisez...
nma spune:
Elena felicitari fata draga . Sper sa recupereze repede printesa. O sa fie totul bine .
Care a fost reactia lui Razvan cand s-au intalnit?
Anca sper din tot sufletul ca mami tau sa fie mai bine.
Legat de mutarea noastra .... am cantarit mult lucrurile. In orasul asta nu ai prea multe variante. Nu stiu cat vom mai avea de lucru . Pana la urma s-au marit putin salariile dar ... nu stiu cum va fi anul viitor. Multe firme s-au inchis, nimic parca nu mai merge. Eu sunt o persoana optimista dar sincer nu cred ca se vor indrepta lucrurile prea curand. Clujul e un oras mare, sunt mai multe posibilitati. In plus inca mai avem prieteni acolo.
O alta bila neagra la orasul asta ar fi serviciile medicale. Pt orice problema trebuie sa mergi in alt oras . In ultimul timp am fost multe probleme medicale si la noi dar pana la urma am trecut cu bine peste.
Casa e o mare realizare pentru noi, suntem tare incantati de cum au iesit toate. Ar fi tare greu sa renuntam la ea. Acum cu vacanta strumfii stau doar afara. Le place tare mult la casa.
De Ioana mai stiti ceva? Sper ca e mult mai bine.
Asi scrie mai mult dar trebuie sa fug pe santier. Va pup