Ingineri fosti, viitori...(35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare, tuturor! Iaca si eu, ca intarziatii.. Asadar oPRIMAVARA FRUMOASA TUTUROR si sa vina mandra de ea odata ca eu nu mai suport frigul. M-am saturat de cizme, tone de haine si...pofta de dulciuri si alte alimente bune si perverse (cu silueta, desigur).
Asadar..
Ioana, imi place atitudinea ta!!! Go, girl! In ce club mergi in weekend?
Elena, iti inteleg starea...e chestia aia intre datorie si nevoi, si daca iti asculti un pic nevoile te simti vinovat dar daca iti faci datoria exemplar ajungi sa te simti frustrat...Pana la urma nu schimba cu nimic daca lipsesti de acasa 1 ora sau 3 sau daca te duci la un coafor sau la un magazin de hainute pt bebelusi!!! Oricat am vrea, pana la urma nu avem control asupra tuturor lucrurilor si, in consecinta, anumite eforturi si mustrari de constiinta sunt inutile. Eu am dus multa munca de convingere cu mine insami pe tema asta si am ajuns la concluzia ca, de exemplu, mama nu e mai fericita daca eu imi pun viata pe 'on hold" cum ziceai si tu...nu o ajuta cu nimic ca au sa ajung deprimata si trista si frustrata. In schimb se bucura enorm daca ma vede vesela si optimista. Asa ca am decis pana la urma sa fac excursia la Roma pe care o asteptam de vreun an de zile....si am fost la Roma saptamana trecuta!!!
O sa pun ceva poze pe FB cand am timp. A fost frumos, fara incidente, ne-a cam zapacit vantul in primele zile si ne-a murat ploaia in excursia la Pompei ( un vis implinit pe ultima suta de metri inaintea implinirii varstei de 30 de ani! Nici nu speram la chestia asta!).
Acum ma agit sa organizez un mic party in weekend asa, ca sa marchez pragul. Eu nu prea m-am aniversat in ultimii ...multi ani...dar acum a cerut "publicul" si n-am avut scapare. Sigur...nimic nu merge ca uns si am avut surprize neplacute de la cei care gestioneaza localul unde facusem rezervarea asa ca, pe ultima suta de metri, a trebuit sa ma reorientez. Deh, ale vietii valuri, nu? Ca altfel ne-am plictisi, daca totul ar merge ca pe roate.
Otilia, Gabi, Cristina, Pisi, Nico,salutari si voua! Nu v-am uitat!
Va pupez si revin cu poze pe FB...nu va am pe toate in lista dar ma gasiti la Ioana si ma puteti adauga de acolo..Anca Cristea...ma recunoasteti voi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Anca am vazut ca te-au gasit fetele!
Daca vrei trebuie doar sa ma anunti. Dar poate o facem lata cu Horica de ziua femeii
Azi=baba mea!!!! La mine e soare, cald si bine. Sper asa sa fie si viata mea!
Va pup!

Ioana si Vladimir
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna dimineata!!!!!
Vine, vine ....PRIMAVARA!!!!!
Hai fetele sa ne bucuram de soarele de pe cer!
Eu sunt cu febra...exagerez cu aerobicele, dar imi redau pofta de viata, plus un corp din ce in ce mai armonios.
Mica familie este bine!
Voi?

Ioana si Vladimir
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning, fete dragi!

Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, inca o data ii spun Ancutei si aici LA MULTI ANI! cu multa sanatate si bucurii! Dea Domnul ca noul prefix sa-ti aduca implinirea celor mai frumoase si arzatoare dorinte si mai ceva pe deasupra!

Ioana, felicitari pentru tonus si atitudine! Imi pare extrem de rau ca Vladi trebuie sa treaca printr-o astfel de trauma! Chiar nu merita nici un copil sa pateasca asa ceva, mai ales la varste asa de fragede. O lume intreaga se naruie in fata lor in momente din astea si ei nu stiu ce sa faca si cum sa reactioneze in atari conditii. Important este ca tu ii esti alaturi puiutului tau si ca faci tot posibilul sa mai estompezi din socul suferit. Toata admiratia mea pentru ceea ce faci si pentru modul in care gestionezi aceasta perioada de criza!

Cristinica, tu ce mai faci? La tine cum merg treburile? Tot in Japonica esti? Eu vreau poze muuulte de acolo!

Nico, gata cu raceala? Cum este trupa? Ce-ti face scolerul?... Ca al meu imi mananca ficateii cu lingurita! Gram cu gram ! Abia astept vacanta (oricare, numai vacanta sa fie) sa nu mai am stresul temelor pe cap. ... Nu-i vorba ca-i prost sau ca nu stie ci ca-i de-o cascatenie si-o aiureala fara limite. Pentru el este prea mult sa fie atent la scoala mai mult de o ora, maxim doua si, drept urmare, are caietul plin cu avertismente vis-a-vis de starea lui de permanenta "evadare in alte dimensiuni" - ca el asta se lauda ca pateste cand este prins cu neatentia in sac ! Ma rog, ale vietii bucurii!

Gabi, tu cum te mai descurci cu cura de slabire? N-ai mai zis nimica ... sau daca ai zis, eu am ratat momentul Copiii ce fac?

Otilia, Claudia, mai dati si voi cate un semn, nu va luati dupa mine sa dispareti cu saptamanile (lunile) de pe aici!

As dori sa inchei, dar nu inainte de a va ura LA MULTI ANI! cu ocazia minunatei zile de maine! Sa va dea Dumnezeu tot ceea ce va doriti si mai ceva pe deasupra!

Va pup dulce pe toate, minunatele mele!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Minunata Venetzie_aug.2010
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna!

Am revenit.

Am disparut din mai multe morive - bine intemeiate of course.
Vineri am fost la Durham in visita de lucru iar in weekend ne-am galatorit la Edinburgh. Mi-a placut tare. Super oras. Merita vazut.

Pisi din Japan am venit pe 27. Nu as fi putut sa raman acolo.Prea multa ploconeala si robotenie. Sarut mana pentru urarile pentru mami meu. Cat despre scoala: ofof mai mai ca incepe si a mea la toamna si are tot asa niste versuri in ea de o sa o dea pe spate pe invatatoare...Spre exemplu i-a zis lui tata in dec ca ce atata patronizing la care tata ma intreaba ce e ala... LOL deci get prepared..

Ancuta ma bucur mult ca ai facut miscarea si te-ai dus.

Ioana - distractie placut si profita. Cat despre bebe stunful tau lasa ca ii trece. Mai bine acum decat mai tarziu zic eu.

Pupici la toata lumea si promit ca intr-o ... zi .... pun si pozele. Fetelor aveti vreuna de vanzare timp ca mie nu imi mai ajunge.

By the way de azi ma mut...

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ioana sanatate multa sa ai! Cuma adica domnu' inca nu stie ca va divorta sau nu?

Pisi, inca nu prea ma laud cu dieta mea, de cand cu boala, am luat-o razna din nou cu mancarea. Acum sunt ok, mai tusesc oleaca, dar nu e grav. Merg la inot de 2 ori pe saptamana.
Saptamana trecuta mi-au intarziat rusii, am crezut c-o iau razna de tot, dupa raze la plamani, tratament cu antibiotic, la aproape 44 de ani numai o sarcina mai imi lipsea... noroc ca mi-a venit. Omul a slabit 11 kile:)
Cristinuta, Anca, si toate fetele, aveti grija de voi! O saptamana frumoasa sa aveti!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Buna dimineata!

La multi ani si de la mine. Sa aveti primavara in suflet, sanatete, impliniri si bucurii.

Gabi sanatate. Bea si tu ceai cu lamaine si miere. E vremea asta nebuna peste tot. La targoviste imi spuneau ai mei ca ieri a nins si azi e un soare...

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna ziua fetelor si LA MULTI ANI!!!!! Va doresc sa vina primavara cu mult soare si bunadispozitie peste voi (ceea ce-mi doresc si mie).
Si o melodie pentru voi, mai hard asa dar ....GIRLS HOLD THE POWER!
www.youtube.com/watch?v=y29eTcRFEl8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=y29eTcRFEl8
Ioana, eu am ramas fara messenger la servici, l-au blocat astia...dar mai merge inca chat-ul de pe FB, daca vrei sa vb. Nu stiu daca ajung diseara la Horia, sunt rupta de oboseala dupa weekendul incendiar. Am pus poze pe FB de la party .
Pisi, multumesc inca o data de urari!!!!!!! Iaca si eu cu si tort (n-am mai gasit emoticonul), in intarziere.
Pupici tuturor!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Ancuta sa-mi fac in primul rand mea culpa: am uitat de ziua ta.... La multi ani, sa fii sanatoasa, iubita si sa-ti aduca DD tot ceace iti doresti tu.

Azi sunt mucenicii. Eu faceam mucenici dar acum cu mutarea... nope. Nu am fost acasa de mucenici de 5 ani... Imi lipseste chestia asta.

Fetele daca aveti facebook am pus pozici din Japan.

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Anca nu stiu daca am zis sau nu, dar mai bine de 2 ori decat 0, La multi ani, sa ti se implineasca toate dorintele!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput