Ghiocei de Martie-Aprilie***292***
Raspunsuri - Pagina 11
andiaroro spune:
Acum hai sa va zic tot
Prima oara m-a "izbit+" Anastasia cand a venit o vecina sa se consulte cu tata ca-i nascuse nora de Paste si nu stiau ce nume sa puna copilului.A primit 2 sugestii: Anastasia (ai dreptate Monnvas) si Luminita (varianta neaosa). Atunci am aflat eu de originea greaca a numelui, dar spre dezamagirea mea, parintii de atunci au ales Luminita.
Anastasia are si ea Sfanta ei pe undeva prin octombrie. Pe asta am aflat-o la un botez, unde un preot pus pe fapte mari a anuntat parintii(fara drept de apel)ca in ziua respectiva sunt Sf Avraam si Sf. Anastasia, asa ca el va adauga la botez si aceste nume pe langa numele parintilor. Din fericire, prietena noastra chiar vrusese sa puna numele asta fetitei, dar picase la negocieri, asa ca n-a deranjat-o prea tare. Pe noi ne-a scutit de o cautare in calendar si ne-a confirmat ca e chiar numele potrivit (vezi conditia no 2).
Gina2008 spune:
ILINCA sar'na. Am vazut, multumesc. Crezi ca as fi putut rata avand in vedere ca-ti sorb fieshce cuvant. Cu memoria stau prost. Nu ma mai tine...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
andiaroro spune:
Gina- ca esti pe aproape...Teletubbis-ul ala n-a ajuns nici pana acum. Comandat de prin nov(cand am vorbit noi). Sper sa ajunga pana la ziua ei.
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cativ13 eu n-am indraznit sa te aduc martor dar acum, spune tu, am fost o doamna sau nu? |
Da-da! Doamna eleganta!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
cativ13 spune:
indeplinit juma` de plan si anume dusul si gherutele. s-a trezit copila si partea cu invatatul se amana
Gina2008 spune:
ANDIARORO imi pare rau. Eu nu i-am mai cumparat-o dar vad ca altcineva a luat Teletubbies-ul ala verde pentru Vladimir... Cum e Bianca, chiar e fain? Il amuza pe Vladimir?
Si apropos, ne vedem de Paste, a Paris? La o cafea biansur... Ca cica voi fi de pe sambata pana marti la cumnatii mei sa facem Pastele impreuna...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
inapreda spune:
Denisa, sursele mele iti impartasesc opinia. Ficateaua sustine altceva cu precizarea ca n-a mai intilnit "asa un caz" si ca a 4-a doza de Prevenar se face PINA la 1 an si 6 luni In plus, imi da de inteles ca eu NU VREAU sa vaccinez copilul si caut motive ca sa si reusesc, in conditiile in care i-am facut toate vaccinurile obligatorii si optionale de pina acum. Paranteza: e drept ca am eu un "cui" in ceea ce priveste majoritatea vaccinurilor dar, in final, am considerat ca intr-o lume vaccinata e muuult mai OK sa nu ne aflam noi contra curentului. Inchis paranteza.
Merci ca m-ai luminat.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Anaan, nu-mi pica bine vestea cum ca iar ai picat in butoi; pai se poate? Hai, iesi de acolo ca-ti caut cite teme de discutie vrei si te servesc si cu inghetata pe care intentionez s-o fac cind se trezeste Seful Suprem.
Am vazut si eu pe Vladimir Celghidussihalitordepita Bianca, cum e Teletubi-ul ala? Il distreaza pe stapin?
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
mababei spune:
Salutare!
Recitii mesajul meu cu incuiatu' si-mi sta pe creier ca-i nepermis de vioi pentru situatia data. Va asigur ca n-a fost nici pe departe un motiv de veselie! Tremuratul meu organizat nu era nicidecum de la frigul din balcon, caci am calorifer iar temperatura e aproape ca-n casa. Am simtit nevoia sa precizez, pentru linistea forului meu interior.
Oricum, ma bucur ca vioiciunea mea a fost inteleasa in context, iar maniera de prezentare decodificata usor. Si-i declar alese simtaminte Anaanei! Si Simplyanei, Andiarorei, Biancai, Adeeei si lui Monnvas. Sper ca le-am articulat corect, ca azi is cam fragila 'telectual.
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gina2008 ANDIARORO imi pare rau. Eu nu i-am mai cumparat-o dar vad ca altcineva a luat Teletubbies-ul ala verde pentru Vladimir... Cum e Bianca, chiar e fain? Il amuza pe Vladimir? Si apropos, ne vedem de Paste, a Paris? La o cafea biansur... Ca cica voi fi de pe sambata pana marti la cumnatii mei sa facem Pastele impreuna... Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
Noi am primit chestia aia. Sicera sa fiu ma amuza pe mine mai tare decat pe Vladimir. Cand tace e ok, ii da sa manance, ii da apa (adica Vladimir lui Dipsy, ca asta e numele lui).
Cand canta nu e foarte incantat. Ma pune sa il opresc. Se misca stanga dreapta.Misca doar mainile si atat. Canta melodia din generic de la Teletubbies si la sfarsit striga tare Diiipsyyyyy.