Ghiocei de Martie-Aprilie***292***
Raspunsuri - Pagina 12
mababei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Anaan, nu-mi pica bine vestea cum ca iar ai picat in butoi; pai se poate? |
Pai chiar asa, se poate? Nu stii ce patesc amatoarele de scufundari in butoi! Chatonel nu-i p-aci, dar n-am uitat cand ai vrut sa te sacrifici sa ies eu din butoi asa ca pot sa-ti intorc favoarea oricand!
si sper sa se aseze toate la locul lor cat mai repede!
cativ13 spune:
Cine stie unde gasesc cursele de maxi existente de la Arad la Deva? m-am ratacit printre atatea siteuri...si tot nu m-am lamurit
andiaroro spune:
"omul care nu e malad, trebuie sa se ocupe de omul care nu e malad"-asa zice Alex.
Anaan- tin-te bine ca acu navalim toate peste tine in butoi si declara astia cod portocaliu.
Gina- Vinee,"gurmanda"! (de cafea vorbesc)
Te astept!
Gina2008 spune:
ANAAN hai sa te scot eu din butoi. Sa incep prin a spune ca nu am mai intalnit demult o persoana care sa imi mearga asa la suflet. Are doamna asta asa o tinuta! Si o voce blanda si emana asa o caldura sufleteasca, cred ca la 100 de km o simti! Chiar sper sa stam mai mult de vorba la urmatoarea intalnire, poate poate ma mai indulcesc si eu putin. Iar sotul din dotare - cu care chiar nu am apucat sa schimb doua vorbe macar - e jumatatea ta. Uite de asta m-as muta eu din Bucurestiul asta, macar pentru a vietui printre oameni calmi, placuti si care apreciaza viata secunda cu secunda. Dei-dei e un dulce. Ar fi bun de reclame, asa o fatuca perfecta are!
NOVUUSS... cum puteai crede ca te-am uitat sau ca nu as spune ceva despre tine. Voi impreuna, cu Ada si cu Pisi formati o familie armonioasa si frumoasa. Iar tu ai o silueta de am cazut pe jos! Cum naiba ai tinut un copil in corpul ala perfect, nici nu se vede. Imi place mult ca esti naturala si la vorba, si la port. Abia astept sa ne revedem. Ada e o printesa. E frumoasa ca maica-sa si cand o sa fie mare Pisi va avea mult de furca. Eu oricum daca am drum pe la voi o sa te sun...
PISIK-uta. Din pacate nu am apucat sa vorbesc nici cu ea. Si a venit si sambata. Mi s-a parut ca era putin obosita, spre deosebire de domnul Pisik care atunci cand a intrat a explodat atmosfera (si nu ma refer ca s-a speriat Ada de caciula lui). Ci s-a vazut ca lumea il astepta si ii astepta, ca s-au bucurat mult ca i-au revazut. Pisik e asa o tipa care emana multa sensibilitate. Si se vede ca are suflet de artist. Ana mica e o scumpa. Pe ea o mai vazusem live, intr-o duminica, in Herastrau, cand era cu bunica (cred). Ca parintii nu i-am reperat prin zona.
Si last, but not least... MONNVAS. Mi-a placut mult ca a venit la mine, asa zglobie cum o stiti, si s-a prezentat (ceea ce eu nu am facut, ca mie mi se parea ca ma cunoaste toata lumea. SCUZE DE PROASTA CRESTERE). De parca eu nu o cunosteam. Dar, asa cum am zis, buna crestere si o mare naturalete. Si multa rabdare cu Injineru' care e argint viu. Si are un par fetelor, Monica! Chiar nu ii faci nimic, nimic? Sotul parea putin obosit. Nici nu am apucat sa vorbim macar putin.
ANA, am mai zis ca iti trimit un mare buchet de ?
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Monnvas spune:
citat din mesajul lui Gina2008 Si are un par fetelor, Monica! Chiar nu ii faci nimic, nimic? Sotul parea putin obosit. Nici nu am apucat sa vorbim macar putin. |
Ba da, n-am zis ca il tratez cu indiferenta? Ieri am ajuns la facultate nepieptanata. Asta e nimic?
Amandoi eram cam stresati ca injineru' daduse la rate. Da merem indata la homeopat, sper sa rezolvim oarece.
Sincer, am venit sa ma prezint fiindca nu eram sigura daca esti tu Te-am recunoscut dupa flacau.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Gina2008 spune:
Da, uitasem sa va avertizez ca ursul carpatin a suferit o mutatie genetica... si s-a transformat in... mine! Da' promit sa lucrez la asta si sa fiu mai bela cand ne-om intalni data viitoare.
Gina2008 spune:
ANDIARORO asa ramane atunci. Abia astept sa stam la masutele alea bestiale ale lor, pardon voastre. Si sa savuram cafea (eu una proasta n-am baut in Paris) si muuultaaa vorba.
novus spune:
Hello !!!
Tufetelor sunteti totale cu povestile voastre !!
Mababei injinera priceputa care n-a stat cu sula-n coaste si a actionat
Andiaroro, intru si eu in clubul A !!mi-a placut povestea numelor
Gina, ma gandeam eu ca n-am trecut neobservata, da' na !! cand zici ca ai drum prin Deva ?ca tare mi-ar placea sa stam la o cafea si nu numai
Cativ, acum bag un research si iti dau info mintenas, sa inteleg ca ne vedem ?? cand ??
Anaan, sper ca ti-e dor de baie doar de te-ai bagat la butoi si nu pierzi vremea mult peacolo , da ?!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Am uitat sa va zic ce face Ada, il suna pe mosu : alo mosu, adu badu inaoi ! i-am zis ca el a luat bradul
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui novus Am uitat sa va zic ce face Ada, il suna pe mosu : alo mosu, adu badu inaoi ! i-am zis ca el a luat bradul www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Cand o s-ajung si eu vremurile alea? Poate la Craciunul viitor se va exprima si Phiphi asa pe larg!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever