Ghiocei de Martie-Aprilie***292***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Andiaroro, Anstasia nu se sarbatoreste de Pasti? Intreb si io asa, ca poate ti-o scot sfanta...
(nota de subsol: anstasis = inviere, deci asa ar trebui...)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Hai ca m-o palit un ras de l-am shocat pe socrello. Nu mai stiu daca era la faza lu' Mababei cu s**a, la povestea numelui Alexandre sau la altceva, da' s-o dus dincolo.

Asha. Acum sa va zic din nou de fixurile lui fiu-meu.

V-am zis ca noi suntem fixisti. Atat de fixist e ca plange cate 2-3 zile dupa ce schimb lenjeria de pat "Iti, iti apoi" (adica sa-i dau inapoi perna lui Cristi, ca asta proaspat infatata nu-i a lui). Ieri noapte, in exil la ai mei ca socrello era cu frisoane pe la noi. Pe la 3 noaptea se trezeste fiu-meu, se uita in jur, isi da seama ca e la ai mei si-mi zice: "mama, dos, buni!" (adica mama, da-te jos din pat, sa vina buni). Si n-a vrut sa ii fac eu laptele, numai buni, n-a vrut sa dorm io cu el, numai buni. Ca el nu m-a mai vezut in peisajul ala (adica la ai mei) noaptea de 2-3 luni, deci clar, "mama pate" (mama la o parte).

Nush daca sa ma supar ca am fost detronata (cat a fost maica-mea acasa nu m-a bagat in seama) sau sa ma bucur ca a mai gasit si altii pe care sa i se puna pata.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

MONN, asa e si Vladimir. Cat sta la mama uite de mine. Cum intra la ei in casa zice: "unde e?" (intreaba de pisica) si se duce glontz in dormitor sa o caute sub pat. Iar eu ramana cu gura cascata si plec cu coada intre picioare. Sun dupa 5 minute sa intreb cum e (in speranta ca si-a dat seama ca lipsesc) si el la fel...trai pe vatrai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Haha, MONNVAS, asta e din categoria "ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca"! Pai nu constatasei tu ieri-alaltaieri, ca ce pacat ca in ziua de azi, familia extinsa nu mai participa activ la crestere copil? Uite ca "Iti" are relatia lui cu buni, fara sa mai fii tu intermediar! Bravo lui! De fapt, bravo voua!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

De Vladimir nu ma mai mir!

Mergi la inceput

ANAAN, dar cu ce te tratezi tu, de nu functioneaza?

Mergi la inceput

Mda, Bianca, fir-ar sa fie de viata, numai bunicile astea nepensionare is bune. Alea pensionare nu-s.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Mda, Bianca, fir-ar sa fie de viata, numai bunicile astea nepensionare is bune. Alea pensionare nu-s.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Si eu imi dau pumni in c0a1e ini fiecare zi din cauza asta.
Pana la urma s-or aranja lucrurile si pentru noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Hello!

Mai am o restanta in afara de postul de acum si gata!!!!

Ce-mi doresc pe 2011
1. Sanatate pentru toti cei cunoscuti si apropiati mie, in primul rand galustei mult iubite.
2. Sa reusesc naibii sa ajung la o greutate macar acceptabila.
3. Sa calatoresc mai mult
4. Sa avem ceva (nu mult mai multi) banuti
5. Sa fim mai intelepti – eu si sotul – si sa nu ne mai certam din prostii

Cum mi-am cunoscut sotul
Eram in sesiunea de dupa examenele de iarna, in 2006. Ne-am cunoscut in Gara de Nord, pe la 6 dimineata. Eu cu o gasca, el alta gasca (mult mai mare). Noi eram 4 din cei 5 ametiti de prieteni pe viata (cica). Eu cu pretena si cu alti doi amici pe care ii stiam din copilarie. El cu colegi de facultate, multi, zgomotosi si ulterior ametiti mai tot timpul…
Eu l-am vazut, dar nu l-am placut din prima. El m-a vazut, cica m-a placut din prima, dar s-a dat la pretena mea… cica ca sa ajunga la mine… Dupa 4 zile petrecute in Predeal, ne-am intors in Bucuresti almost together. Au urmat 10 ani “minunati”, cred ca povestea e ceva cam ca la Novus, numa’ ca eu eram ala cu nasu’ pe sus. M-a cerut in casatorie al doilea an, cu inel, in genunchi, cu tot tacamul. Eu i-am luat inelul si i-am zis ca doar nu m-a calcat trenul sa ma marit la 23 de ani! Ca am multe de facut inainte. Ei bine, si dupa aia n-a mai vrut el. Pe la 30 de ani cand am vrut eu. Ne-am despartit de cateva ori, ne-am impacat. Si, intr-un final glorios, in 2006 ne-am casatorit (acum vroiam amandoi). In 2008 l-am conceput pe Calin, in Turcia. Unde al meu sot a plecat hotarat ca va avea un copil acolo. Drept pentru care s-a si intamplat.
Ne certam, ne sicanam, dar ne iubim. Si chiar dupa atatia ani nu a disparut chestia aia care ma face inca sa simt fluturi in stomac (ceva de genul) cand lipseste prea mult.

BB2
Ne pregatim. Dar trebuie intai sa slabesc eu mai serios. Ca asa nu se poate.

Pe ce m-as reprofila (Kea)
Pai inainte de a ma baga in presa visam sa fiu:
1 primul portar/usier de hotel femeie din Romania
2 creator de bijuterii
3 decorator de vitrine

Daca ma plictisesc de meseria asta (dar inca nu m-am plictisit) cred ca in afara de varianta cu usierul (ca deh nu mai sunt nici tanara, nici sexy) pot sa fac celelalte doua oricand.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

In drum spre rufele spre care imi tot fac curaj, m-am oprit la bucatarie si mi-am luat ceva furaje, ca nu se stie cand mai apuc! Asa ca in timp ce bag in mine, sa va zic si voua, sa va radeti, una-alta de pe-aici. Noi ne-am umplut de jargoane, dar topul cuvintelor funny este:
1) duda (Biancai)= indoiala, nelamurire
2) deporte, deportivo = sport, sportiv
3) mañana = maine, dimineata => maine dimineata = mañana por la mañana

Restul mi-a fugit din minte...Va mai zic cand imi amintesc.

Mergi la inceput