Ian-Feb -Hai Adi, Carmen, Lori, Babyc, Jasmin(169)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Carmen...solutiile alea anti-mucegai sunt destul de iritante..mai ales daca dai in camera copilului...si se mentine mirosul in perete destul de mult timp. eu zic sa cauti alta solutie.
lasa putina distanta intre perete si mobila..sa nu fie prea lipita, sa circule aerul cum trebuie.
daca nu merge nici asa..puteti izola peretele respectiv, pe interior sau pe exterior..depinde cum e casa.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Hai ca plecam mai tarziu la cumparaturi ,cica trebuie sa fim la mama pe la 5, si avem timp.
Simo,am lasat spatiu cum ai zis, si am lasat geamul deschis.Casa e izolata pe exterior.Oricum, voi aerisi in fiecare zi macar 20 min, o sa luam azi si dezumidificator d'ala,si cica n-ar mai trebui sa apara.Vom vedea.
Adryi, o sa lasam geamul deschis cat stau eu in spital cum ai zis si tu,are grija sotul pana venim noi.

carmen
38+ cu Andrei
AMR 2 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Carmne hai nu-ti face tu sange rau pt asta acum!!! Lasa-l in pace pe bebe, ca e mic cat un motanel, isi face el un loc undeva prin casa.
Cu mucegaiul-ideal e SAVO un spray, sa dai si s anu freci, dispare tot, dar da, SA NU DAI TU si sa lasi geamul deschis toata ziua, cateva zile daca e
ca e iritant

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Lorichule cum iti ziceam si la M&M, la 4,30 m-am trezit tot cu gandul la fifi, si vad ca se lasa asteptata. Ceva munci, urcat scari, coborat, poate vine si contractia salvatoare?

Jasmin hai ca nu mai e mult, contractiile dese sunt semn clar! Hai bb LUKAS!

Carmen nu mai fi suparata, rezolvati voi cumva...

Loutzy bine ati venit acasa! Compresele calde si dusurile calde sunt cele mai bune pentru desfundat canalele. Si masat incetisor.

Curaj fetelor pentru maine, Carmen, Adita, BebyuCRY

Eu, ca de obicei, n-am somn, am dormit 5 ore O sa fiu zombie azi la spital. Imi fac antrenamentul pentru lunile urmatoare.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 35+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

carmen si eu ma lupt cu aceeasi problema , in vara am renovat camera ....izolat tot , mobila noua tot ...si ce crezi la fel m.am trezit cu mucegai in oct , am dat la o parte sterge da.i cu ceresit antimucegai , ia dezumidificator ....app se aduna o groaza de apa in el deci umiditate exista si aerisesc de doua trei ori pe zi ....... am mutat alfel mobila ca sa las coltul sa se aeriseasca etc ..... de cateva zile m.am trezit in acelasi loc cu mucegai cu toate ca locul este liber , ieri am curatat iar .......si in alt colt al camerei am facut , in noiembrie , am curatat si acolo dar ca pana acum nu a mai aparut .
Ni se infiltreaza apa in perete si ramane ud ....de asta fac , va tb sa dam tot podul jos sa il facem cum tb si sa izolam casa ca altfel nu vom scapa de el . Imi pare rau pt pitic , bine ca in prima luna merg la mama si apoi o incepe sa se mai incalzeasca ...asta e nu am alta solutie din pacate.
din pacate odata aparut numai dispare definitiv , sa il ia naiba .
ps dezumidificator am tot ceresit ...... poate aveti mai multa bafta si nu va mai aparea la voi

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna, ce fac fetele?
Da, va inteleg perfect legat de problema mucegaiului. Si eu ma confrunt cu ea de cand am pus termopane. Noricul meu e ca nu este afectata decat o zona mica, pe care o tin sub control cu Savo, aerisesc zilnic camera cat de mult pot si asta e!

Am si eu o intrebare la voi: ati pus in bagajul de spital si sutien de alaptat?? Oare o sa avem nevoie de el in spital sau mai bine zis le vom putea suporta?
Eu nu mi-am cumparat pana acum, desi am vazut la un mom dat , dar nu mai stiu unde exact unde (Real sa Auchan). Daca ma poate ajuta cineva cu o idee, ca nici nu-mi vine sa dau o gramada de bani pe ele, pt ca nu stiu cat le voi folosi!! ( am gasit pe net la peste 1 mil bucata).

Pupici la voi, si astept pareri!

FVL heterozigot, 37 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

dangabriela..eu mi-am luat 3 sutiene pt alaptat de la real..la 20 ron bucata..sunt si la alte magazine la raioanele de lenjerie intima..trebuie doar sa te uiti

Angie +37

bebe jucaus

amr 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Cred ca e ceva in "atmosfera". Al meu are "gat de lup" de la Craciun. A fost la medic si i-a zis ca are o nevralgie urata... Am stat si ne-am gandit si ne-am horatat sa punem niste placi de polistiren intre pat si perete. Dar ieri mirosea in camera a perete ud... cand am dat placile la o parte, parca avusesem inundatie. Acum ne gandim cum sa mutam mobila prin casa. Ce e ciudat e ca pana acum n-am avut problema asta. Singura schimbare din camera sunt ghivecele de flori... Am mutat ghivecele mari in sufragerie si am dus niste ghivece mici in dormitor...
Acum am bagat in priza un radiator, sper sa se mai usuce peretele.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

33+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui de_ea

Buna fetelor...
Felicitari shubulina si gabiu.sa fiti sanatoate si voi si bebelusii,sa va bucurati de ei si sa va aduca numai bucurii.
La multi ani Shines,multa sanatate,fericire si tot ce iti doresti sa devina realitate.
Eu nu sunt prea bine,astazi a murit tata asa ca zilele astea nu cred k mai reusesc sa intru.
Nasteri usoare tuturor celor care urmeaza zilele acestea si bebelusi sanatosi.

Andreea 35+ cu Medeea

Condoleante. Dumnezeu sa+l odihneasca in pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

si noi am gasit igrasie intr-un colt, tot la bebelus in camera (adica si la noi) si tot asa, am intrat in panica, am spalat peretele, si am pus un radiator sa se usuce.

in alta ordine de idei, spune-ti va rog si mie, unde e cea mai ieftina trusa de epidurala BRAUN?
ca vad preturi care fluctueaza de la 170 la 360
oare ma uit eu gresit?

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 34s
AMR 33 de zile
felix

Mergi la inceput