Ian-Feb -Hai Adi, Carmen, Lori, Babyc, Jasmin(169)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Hello fetele!
LA MULTI ANI SHUBULINA!!! Multa fericire alaturi de familie si prieteni!
LA MULTI ANI tati de CARMEN!!! Sa va bucurati de nepotel!!!

37+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Buna , ce fac burticile?
Noi intram foarte rar din lipsa de timp,de citit am citit pe sarite in ultimul timp.
Felicitari fetelor care au nascut zilele astea.
La multi ani shines si shubulina!
Si acum despre noi,am fost ieri la control colul este lung si inchis ,bubulina nu da semne ca ar vrea sa iasa.Vestea proasta este ca placenta este imbatranita deci luni mergem din nou la eco si probabil vom stabili ziua cea mare.
Dr. zice ca nu ma poate lasa sa trec de 39 sapt.iar eu n-as vrea sa ajung la cezariana,poate se hotaraste totusi sa vina singurica inainte de 39 sapt.

37+ cu
Karina-Maria

Mergi la inceput

DE_EA sincere condoleante. Cuvintele sunt de prisos, dar tu trebuie sa te concentrezi pe minunea din burtica, sa nu fie afectata de tristetea ta.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

Buna, ce fac fetele?
Da, va inteleg perfect legat de problema mucegaiului. Si eu ma confrunt cu ea de cand am pus termopane. Noricul meu e ca nu este afectata decat o zona mica, pe care o tin sub control cu Savo, aerisesc zilnic camera cat de mult pot si asta e!

Am si eu o intrebare la voi: ati pus in bagajul de spital si sutien de alaptat?? Oare o sa avem nevoie de el in spital sau mai bine zis le vom putea suporta?
Eu nu mi-am cumparat pana acum, desi am vazut la un mom dat , dar nu mai stiu unde exact unde (Real sa Auchan). Daca ma poate ajuta cineva cu o idee, ca nici nu-mi vine sa dau o gramada de bani pe ele, pt ca nu stiu cat le voi folosi!! ( am gasit pe net la peste 1 mil bucata).

Pupici la voi, si astept pareri!

FVL heterozigot, 37 de saptamani Andrei

eu mi.am cumparat de la mine de la piata cu 20 lei bucata .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

Mergi la inceput

GABI, eu mi-am pus in bagaj sutien pt alaptat. Cred ca e folositor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

Buna, ce fac fetele?
Da, va inteleg perfect legat de problema mucegaiului. Si eu ma confrunt cu ea de cand am pus termopane. Noricul meu e ca nu este afectata decat o zona mica, pe care o tin sub control cu Savo, aerisesc zilnic camera cat de mult pot si asta e!

Am si eu o intrebare la voi: ati pus in bagajul de spital si sutien de alaptat?? Oare o sa avem nevoie de el in spital sau mai bine zis le vom putea suporta?
Eu nu mi-am cumparat pana acum, desi am vazut la un mom dat , dar nu mai stiu unde exact unde (Real sa Auchan). Daca ma poate ajuta cineva cu o idee, ca nici nu-mi vine sa dau o gramada de bani pe ele, pt ca nu stiu cat le voi folosi!! ( am gasit pe net la peste 1 mil bucata).

Pupici la voi, si astept pareri!

FVL heterozigot, 37 de saptamani Andrei

Eu am luat din Auchan cu 17 sau 18 lei nu mai stiu exact,nici nu stiu sigur daca imi vor trebui dar le voi lua totusi cu mine la spital.

37+ cu
Karina-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

La multi ani Ana! Sanatate si viata frumoasa lui bebe

Mergi la inceput

Fetelor, cred ca am intrat si eu in clubul fetelor care isi lasa dopul pe unde apuca. Dimineata cand m-am dus la baie am avut o secretie mai abundenta si vascoasa, alb-transparent iar pe hartia igienica a ramas o bucatica (cam de 1 cm) gelatinoasa (scuze pt detalii). Dupa ce m-am spalat nu a mai aparut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Poate am ars mancarea fugaaaa

hai ca am ars io mancarea, praf am facut o cratita ma pusesem pe gatit, dar cu asa un debut...
ma duc sa cetesc ce ati mai scris

rox 35+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Dangabriela da eu zic ca e necesar un sutien pt alaptat, in primul rand pt igiena ta si a lui bb. Eu am avut si am avut si comprese pt san
dupa ce alatam ma spalam si imi puneam ca si acum compresele pt san sa fie curat.....mai ales in spital.

Eu mi-am luat din Mothercare cu 174 lei sunt la set de doua.

Noi mai rar pe aici din lipsa totala de timp, ne trezim din ora in ora f rar cand doarme 3 ore. Imi e f greu mai ales ca mama a racit, e cobza si de 3 zile stau numa eu cu ea si sunt chiauna .

Duminica insa am fugit la un film la mall cu tati si Diana, chiar mi-a prins bine, insa acum din nou izolat la domiciliul .

Pup fetele care au nascut si imi cer scuze ca nu apuc sa fiu pe faza, le doresc numa bine , sanatate la bebelusi si sa fie cuminti.

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 6 anisori

Mergi la inceput