Ian-Feb -Hai Adi, Carmen, Lori, Babyc, Jasmin(169)
Raspunsuri - Pagina 11
dangabriela spune:
LA MULTI ANI, ANA 

Sa fii iubita si fericita alaturi de puiutul tau si cei dragi tie Sper ca azi vei ajunge acasa, ce alt cadou mai minunat ai putea primi de ziua ta!?
De-ea, sincere condoleante, cuvintele sunt de prisos, dar tu fii puternica, gandestete-te la puiutul din burtica si fii sigura ca tatal tau va vegheaza de acolo de sus!
Roxx, bine-ai venit acasa cu printesica!

Se simte cat esti de fericita si implinita! abia asteptam si noi momentele astea unice!

Multumesc fetelor pt raspunsuri 

, o sa merg sambata la cumparaturi!
Ma duc sa vad poze noi, ca abia le asteptam!
FVL heterozigot, 37 de saptamani
Andrei
catal_ina10 spune:
Hai Lorich! Hai Jasmin! Hai Mihatp!

De_ea, condoleante. Moment foarte greu pentru tine, dar trebuie sa fii tare pentru bebele din burtica
.
Doloress, bafta azi la spital! Multumesc
pentru felicitari, ai contribuit si tu, cu sfaturile tale, la tinerea diabetului meu in frau. Iti sunt foarte recunoascatoare
!
Fetelor, care sunteti ajutate la curatenie de o femeie, va rog frumos de un PM cu tariful. Eu sunt plina de nervi
in urma unei experiente de genul asta. Mi-a luat o gramada de bani si nici nu a facut curat ca lumea
.
38+ cu
Sara Maria
adryiii spune:
Dangabriela eu mi-am cumparat 2 sutiene de alptat de la uniconf cu 24 lei/buc. Vreau sa-mi duc in spital pt am auzit de la mamici care deja au nascut ca le-a fost folositor. Plus ca tampoanele pt sani trebuie sa se sprijine de ceva, si nu cred ca e prea comod sa folosim in momentele alea un sutien normal. Fara sutie cred ca ne patam pijamaua.
Deci da, eu am in bagajul de spital sutien de alaptat.
38 cu
Elena Alexandra
mihatp spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Miha, mai vrea Ilinca sa stea, mai leneveste putin |
te
. da, se pare ca ii e bine. si ca nu vrea sa-l rateze pe doctor. oricum, si Luca a mai stat 6 zile peste termen. noroc ca acm nu m-am lasat de munca. data trecuta tare greu au trecut cele 6 zile.ma bucur tare ca sunteti bine si armoniosi acasa. astept sa vad si eu cum va fi. n-am reusit sa-ti vad Irisuca in afara primelor poze, ca parola de aici nu o am. arat-o si la randunici.
Mamica de berbecut-Luca si
40s+1 cu capricorn Ilinca9 aprilie 2008
florintunde spune:
BebyCry;SCUZA-MA!te-am uitat sa te trec pe listuta de miercuri...asadar avem 7 concurente![]()
- BABYCRY!(CONCURENTA NR 7 LA NASC PT TINE!)

BAFTA!
ADITZA;
Acuma chiar mi-am adus aminte de tine...dar azi cum m-am uitat la sapt am vaz 40..si era clar ca e natural...acu stiu povestea...Doamne ajuta sa treci cu bine si repede..sa-ti iei puiutul sanatos in brate
Mucegai

E la moda..sau ce naiba?pana anu asta n-am av nicaieri..atata tot am izolat de nebuni..interioare..exterioare ca am ramas ca pestii in acvariu..70 de geamuri si mucegai peste tot...si vine si bebeutza

daca nu bag umidificatorul ne sufocam...daca iau dezumidificator..ce va fi?
DEja tot ma gandesc si tusea seaca a lui Mario..ar putea avea ceva in comun cu asta..poate fi o tusa alergica...daca inchidem geamurile incepe..daca le tin deschis noaptea doarme mai bine
...imi fac griji pt aia mica
cum sta treaba cu chilotii de unica folosinta..le-ati folosit Mamici?merita luat sau nu?
Tunde
34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
babyleeks spune:
Am intrat si eu fuguta pe forum sa zic prezent la catalog![]()
La multi ani Shubyy!!!!!
Felicitari fetelor care au mai nascut
si bun venit bebeilor
Am fost ieri la monitorizare si mi a zis sa mi fac frumos bagajelu ca bebe e infipt cu caputu in col si da semne de ieseala baiatu
Din fericire nu mai am teniunea mare si la proba cu borcanelu am iesit bine
...asa ca mai merg abea joi la control...![]()
aaaaa si bebe ma "calca pe nervi " la propriu...un nerv de la picior si cum il atinge cum raman intepenita
...e f nasol dar asta sa fie problema acum...bn ca am scapat de restu suspiciunilor...pupici siiiiii

HAI BEBYCRY!!!!!
HAI BEBE YANIS!!! 

36 +
Kevin Claudiu Daniel
AMR : 25 de zile pana la marea intalnire 

Irinukaaa spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui angieangie daca e pt mine mesajul..pe 19 merg la echo..si sper ca pe 20 avem cezariana ![]()
Angie +37![]() bebe jucaus amr 8 zile ![]() |
Da normal ca pentru tine era, dar faceam mai multe lucruri atunci si am sceis gresit.

Deci dupa cum banuiam mai putiiiinnnnn!!!

Irina ~ mamica norocoasa de
Patrick Cristian {07.12.2010} www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului
ziki spune:
feteleeee! help 
ziceti-mi si mie cum e cu epidurala, va rog! acum am priceput ca trusa contine doar cateterul, nu si solutia anestezica.
stiti cumva daca toate spitalele au, sau trebuie s-o cumpar si pe aia?
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 34s
AMR 33 de zile
felix
madalina_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ziki feteleeee! help ![]() ziceti-mi si mie cum e cu epidurala, va rog! acum am priceput ca trusa contine doar cateterul, nu si solutia anestezica. stiti cumva daca toate spitalele au, sau trebuie s-o cumpar si pe aia? copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai sanziana de flavia si cu felix -> 34sAMR 33 de zile felix |
Mai bine o intrebi pe dr ce iti trebuie, ca sa nu dai banii degeaba. Sincer, dintre fetele care au nascut la Filantropia nu am auzit pe niciuna sa isi fi luat anestezia. Acu' nu stiu daca or fi ei mai dotati ca altii ... Eu nu am intrebat dr, dar ma gandesc ca in caz de trebuia sa o cumpar mi-ar fi spus, ca doar nu m-o opera pe viu.
37+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica