Ian-Feb -Hai Adi, Carmen, Lori, Babyc, Jasmin(169)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

aa! madalina! saru'mana!

tocmai ce mi-am adus aminte ca Zumzu a nascut la filantropia si a avut trusa la ea!
fug s-o intreb pe PM!
multumesc. m-ai ajutat super-mult!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 34s
AMR 33 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Carmen si noi avem probleme cu mucegaiul/ umezeala, chiar daca am si izolat peretii exteriori.
Am cumparat de la Praktiker un dezumidficator (gen aer conditonat mobil - asa arata). E chiar ok. Sunt zile cand trece umezeala de 80 si se simte. Mucegaiul oricum reapare. Ca solutie este f buna cea de la Sano. Isi face treaba bine n-am ce zice, dar totul e temporar.
Bafta la cumparaturi!!!

Mada, babyleeks si voi??? V-ati cam aglomerat... incetsor mamici ca nu avem atatea motate!!!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

tunde sa sti ca are legatura mucegaiul cu tusea ...ai grija .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

HELP!!! PITICA MEA NU DOARME!!!
Ieri a papat la 2 ore, in rest a facut nani bine mersi, s-a trezit azi noapte pe la 2 jumate si a tinut-o numai in urlat, am avut si o repriza de sughit prelungita pe care abia am stapanit-o, n-a mai vrut sa doarma deloc pana la 6..i-am dat sa pape, e schimbata, nu are febra...a dormit de la 6 la 8 dimineata si apoi..DELOC!! De azi dimineata o tinem numai asa: vrem tzitzi, papam un pic, ne ia somnul la mami in brate. Daca incerc sa o pun in cos incepe sa urle. Ar sta numai in brate..dar eu sunt franta, si tati la fel, o tot pasam de la unul la altul de azi dim..abia am reusit sa mancam cu schimbul.
Cum sa o convingem sa doarma un pic in cosuletul ei? Asa ati patit si voi? Oare e vorba de acomodare sau de altceva?
Noi eram pregatiti de somn in reprize, dar chiar deloc...
Maine mergem la medic, abia astept sa se faca maine...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Irinuka eu nu ma grabesc...bebe e nelinistit vrea sa scoata nasucu la aer... eu sper sa mai rezist 1 saptamana 2 ....dr se pare ca nu prea e dupa noi

36 + Kevin Claudiu Daniel

AMR : 25 de zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Roxx..ori ii e foame pentru ca nu apuca sa pape suficient si adoarme ori o deranjeaza burtica rau.
asa a facut si al meu azi..de dimineata de la 10 nu a dormit mai mult de 30 min in reprize..se agita, isi indoiae picioarele..mama lor de colici. am noroc ca nu plange mititelu, urla scurt,apoi se agita.
ii dai ceva pt colici ?

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Si eu zic ca la fii-mea s-a declansat astmul de la mucegai...
Ca eu, idioata, am facut asa: la bloc, aveam intr-un colt, mucegai. Eu am hotarit sa izolez (noua manie la romani!). Sotul, inginer constructor, zicea: nu izola, e cea mai mare porcarie, peretele e facut sa respire, aburul casei nu mai poate iesi si se asaza pe perete... si face mucegai. Plus ca daca peretele are deja mucegai in profunzine, cind izolezi pe afara nu faci decit sa-l tii captiv si definitiv in casa... Atunci eu, incapatinata, am izolat si pe dinafara si pe dinauntru si mi-am adus triumfatoare bebelusul acasa. In fine, bebe se infunda, a aparut tusea seaca... in casa nu se facea mucegai... ca era super izolat. Sotul s-a infuriat si intr-o zi cind eram cu fii-mea la munte, a dat jos tot si ce-a gasit? Mucegai in spatele azbestului... plin! Deci era aparent izolat, ca peretele era plin-plin si sporii iia zburau prin casa...
Acum, casa noastra e singura fara izolare cu azbest (acum ascult de sot, fiecare cu domneiul lui, in fond) si nu e pic de mucegai (de 7 ani...). Peretele respira, nu mai tinem in el bactreii, virusi, spori.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ROXX, imi amintesc secventele CE-AI COPILE DE URLI??!!! Nu cred ca are nimic... dezbraca-te, dezbrac-o si stai in fund sprijinita pe perne si pune-o cu burtica pe burta ta... poate se linisteste. Sunt toane, nu va fi mereu asa...

Succes,
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Of Rox... Noi am trecut deja peste un moment de genul.
Am avut 3 saptamani de ziceai ca nici n-am copil. Dormea cat cuprinde, papa bine - o minunatie. Pana au inceput durerile de burtica la noi. Si dupa cum zici si tu - si eu si sotul eram deja terminati. Eu incepusem deja sa cedez si sa plang cand vedeam ca nu-l putem calma cu nimic. Sotul ma certa ca si mai rau agit copilul, dar efectiv nu mai reuseam sa ma abtin.
Am trecut - momentan il mai doare ca se vede cum se inroseste ca racul si tipa dintr-o data ca din gura de sarpe, dar nu asa cum au fost acele cateva zile.
Cam devreme totusi sa aveti si voi probleme deja cu burtica.

Te safatuiesc sa incerci sa incalzesti cosuletul pune vrei s-o pui sa nu fie rece atunci cand o asezi. La mine se trezeste instant. Asa ca-i tin o paturica pe el cat il tin in brate sa scot aerul, iar apoi l asez cu totul pe paturica si-l invelesc putin cu ea.
Mai incalzesc si saculetul cu samburi de cirese (parca-mi amintesc ca ziceai ca tu ai cu sare - buna si aia, incalzeste-l pune-l langa ea).
Si de minune la noi functioneaza foenul. Ii dau drumul - se calmeaza din somn, il incalzesc si pe el putin si adoarme instant.

Te pup si te-asteptam cu vesti ca ai reusit s-o linistesti.

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

Si eu zic ca la fii-mea s-a declansat astmul de la mucegai...
Ca eu, idioata, am facut asa: la bloc, aveam intr-un colt, mucegai. Eu am hotarit sa izolez (noua manie la romani!). Sotul, inginer constructor, zicea: nu izola, e cea mai mare porcarie, peretele e facut sa respire, aburul casei nu mai poate iesi si se asaza pe perete... si face mucegai. Plus ca daca peretele are deja mucegai in profunzine, cind izolezi pe afara nu faci decit sa-l tii captiv si definitiv in casa... Atunci eu, incapatinata, am izolat si pe dinafara si pe dinauntru si mi-am adus triumfatoare bebelusul acasa. In fine, bebe se infunda, a aparut tusea seaca... in casa nu se facea mucegai... ca era super izolat. Sotul s-a infuriat si intr-o zi cind eram cu fii-mea la munte, a dat jos tot si ce-a gasit? Mucegai in spatele azbestului... plin! Deci era aparent izolat, ca peretele era plin-plin si sporii iia zburau prin casa...
Acum, casa noastra e singura fara izolare cu azbest (acum ascult de sot, fiecare cu domneiul lui, in fond) si nu e pic de mucegai (de 7 ani...). Peretele respira, nu mai tinem in el bactreii, virusi, spori.

Gabi

pai nici nu sti cum sa o mai dai ...eu nu am izolatia facuta si am mucegai ...daca e izolat faci , daca nu faci ...pe bune daca mai stiu
am si eu o prietena care are o fetita de 2 luni si la fel s.a luptat cu mucegaiul , s.a mutat in alta camera dar cea mica are prb la respiratie , sincer ma ia groaza sa ma gandesc ca si al meu va avea probleme pt ca eu nu am unde sa ma mut

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

Mergi la inceput