Ian-Feb -Hai Adi, Carmen, Lori, Babyc, Jasmin(169)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Aditza, pai centurile de beton si stilpii trebuie obligatoriu izolati...ca betonul nu tine.. si se face mucegai pe la colturi apoi. Dar umplutura de caramida trebuie neizolata, sa respire zidul, caramida nu face mucegai (asa zice sotul). Deci verifica (intreaba pe cei care ti-au cindut/construit) daca au izolat centurile calumea... Daca nu, izolezi doar pe ele si stilpii pe dinafara (nu pe dinauntru, ca altfel mucegaiul ramine in perete, nu se vede de izolatie, dar el zboara prin casa).
E, m-am facut expert...

Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Irinukaaa..te inteleg draga meadar cand vii aduci si un miel,da?ca sunt fomista rau acum pe ultimele zile..o sa aiba bebe o mama grasanadar slabesste ea dupa..siguuur

Angie +37

bebe jucaus

amr 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Irina invata-ma si pe mine treaba cu feonul, contra colicilor.....am tot auzit pe la fete, dar nu stiu tehnica.....si Alexia e in plin sezon de colici....ii dau ba cu Debridat, ba cu Sab Simplex, insa se vede ca gazele isi fac de cap....mai zicea cineva sa calci o poelinca si sa o aplici asa calduta peste hainutele ei....vreau si eu metode anticolici, ca nu vreao sa o vad cum se strange si se face rosie ca racul

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Of Rox... Noi am trecut deja peste un moment de genul.
Am avut 3 saptamani de ziceai ca nici n-am copil. Dormea cat cuprinde, papa bine - o minunatie. Pana au inceput durerile de burtica la noi. Si dupa cum zici si tu - si eu si sotul eram deja terminati. Eu incepusem deja sa cedez si sa plang cand vedeam ca nu-l putem calma cu nimic. Sotul ma certa ca si mai rau agit copilul, dar efectiv nu mai reuseam sa ma abtin.
Am trecut - momentan il mai doare ca se vede cum se inroseste ca racul si tipa dintr-o data ca din gura de sarpe, dar nu asa cum au fost acele cateva zile.
Cam devreme totusi sa aveti si voi probleme deja cu burtica.

Te safatuiesc sa incerci sa incalzesti cosuletul pune vrei s-o pui sa nu fie rece atunci cand o asezi. La mine se trezeste instant. Asa ca-i tin o paturica pe el cat il tin in brate sa scot aerul, iar apoi l asez cu totul pe paturica si-l invelesc putin cu ea.
Mai incalzesc si saculetul cu samburi de cirese (parca-mi amintesc ca ziceai ca tu ai cu sare - buna si aia, incalzeste-l pune-l langa ea).
Si de minune la noi functioneaza foenul. Ii dau drumul - se calmeaza din somn, il incalzesc si pe el putin si adoarme instant.

Te pup si te-asteptam cu vesti ca ai reusit s-o linistesti.

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

MONICA, mamica de printesa ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Doamne, multumim ca ai umplut de bucurie si de veselie sufletele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

Aditza, pai centurile de beton si stilpii trebuie obligatoriu izolati...ca betonul nu tine.. si se face mucegai pe la colturi apoi. Dar umplutura de caramida trebuie neizolata, sa respire zidul, caramida nu face mucegai (asa zice sotul). Deci verifica (intreaba pe cei care ti-au cindut/construit) daca au izolat centurile calumea... Daca nu, izolezi doar pe ele si stilpii pe dinafara (nu pe dinauntru, ca altfel mucegaiul ramine in perete, nu se vede de izolatie, dar el zboara prin casa).
E, m-am facut expert...

Pup,
G

ms pt raspuns ...ee casa e veche din 94 e a socrilor , e din BCA .....si nu s.au mai fc imbunatati la ea asa ca mari pretentii nu am , am inteles ideea , sarna

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

de_ea, sincere condoleante! este un moment foarte dificil cel prin cate treci acum, te inteleg perfect, mai ales ca sunt mai putin de 2 luni de la moartea tatalui meu. dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar pe tine sa te tina tare pentru ceea ce urmeaza si pentru micuta din burtica!

fetelor ce urmeaza sa nasca le urez multa bafta, curaj si sa-si stranga cat mai repede minunile in brate!

shubulina, la multi ani! ce cadou mai frumos puteai primi de ziua ta decat un printisor mic si scumpic!
sa-ti traiasca si sa va bucurati de el! abia astept pozici!

tunde, esti o simpatica! ai o familie frumoasa si tu esti o fire de invidiat, pusa pe glume si plina de viata.

referitor la sutiene de alaptat, eu nu am avut la prima nastere, in schimb am avut vreo 6 bustiere de lycra care mi-au fost extrem de utile. nu ma strangeau, foarte moi si usor de manuit. acum am cumparat si un sutien de alaptat de la baby expo cu vreo 40 de lei...ii voi vedea utilitatea in curand .

mai vroiam sa zic si alte alea, dar am uitat!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 33+marc ioan
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Roxx;dr asa pune diagnosticul in primele zile "ADAPTARE GREOAIE".
Dupa plans trebui sa-ti dai seama de problema...asta e limbajul copilului ...plansul..Daca se screme si tipa ..sunt colici..trage piciorusele la piept...colici/dac se mataie si e nelinistit...il deranjeaza ceva..ai cald,ai rece,ai e dor de contact mama-bebe..etc..
Daca va panicati nu-i bine..ai transmiti starea..asa a f la noi/....mi-am dat seama cand tacea numa la ta-su.
Pozitia cu bebe pe piept(bebe p burtica)DE OBICEI ..il linisteste.
Poate aveti nevoie de cateva zile sa va adaptati/daca ai posibilitatea fa masura laptelui cu cantarul...vezi se satura..trebuie sa aiba un scutecel cu kk si vreo 4-6 cu pisu ..daca mananca suficient.
Anticolici..masaj p burtica in directia ceasornicarului,scutecel cald,plimbat pe brat in pozitia p burtica...
offf..va urez muulta putere si rabdare..

Ca sa-ti inchipui cat urla Mario vroiam la un moment dat de disperare sa chem salvarea...urla pana nu mai avea voce..se facea vanat..

Gabivalceanu;mi-ai bagat fisa cu mucegaiul....cred ca asta-i problema...de fapt am mai scris..am f exces de izolare..si ne sufocam toti p aici..nu mai putem dormii fara geam deschis
Primavara ne apucam de desfacut pereti

Sherbite pupacesc!

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Mai sunt doar cateva ore Nu stiu ce sa mai fac,cred ca toate sunt gata dar tot am impresia ca mai trebe sa fac ceva,parca nu pot sa stau asa sa ma uit la televizor tot am impresia ca mai trebe sa pregatesc cate ceva dar nu stiu ce????????

Cu ajutorul lui Dumnezeu38+ Cea mai de pret ComoaraYannis
AMR 1 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui BebyCry

Mai sunt doar cateva ore Nu stiu ce sa mai fac,cred ca toate sunt gata dar tot am impresia ca mai trebe sa fac ceva,parca nu pot sa stau asa sa ma uit la televizor tot am impresia ca mai trebe sa pregatesc cate ceva dar nu stiu ce????????

AMR 1 ZILE

SINDROMUL CUIBULUI

E ceva normal..o sa fie ok...baga viteza intr-a intaia...pregateste-te sufleteste pentru marea intalnire...restul le mai fac ai tai..daca ai uitat cumva ceva..curaj!puuuup

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui BebyCry

AMR 1 ZILE

sentimentul asta il am si eu ....
am vb si cu dr si in principiu mi.a zis dim la 6 astept tel lui , va dati seama ?? sper sa dorm si sa imi fie bine ca eu daca ma trez mai devreme de 9 mie rau

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Mucegai?? raspund prezent! si eu in camera si stau la garsoniera. Mucegaiul e pe peretele dinauntru, care nu are legatura cu exteriorul. Am izolat vara asta pe dinauntru si pe dinafara, dar mucegaiul era mai mult inainte de izolatie...de aia am si izolat+ ptr ca era f frig in camera stand la nord. Aerisirea zilnica exista dar degeaba...mobila nu e lipita de perete, aerul circula in casa, fiind locuinta mica. Deci...nu fac decat curatenie, sters si gata.

Si galeria ptr protagonistele noastre

HAI, ADITZULE!!!
HAI, CARMEN!!!!
HAI, LORICH!!!!!
HAI, BABYCRY!!!!
HAI, JASMIN!!!!

Ptr mihatp mai las ca vad ca nu prea vrea sa iasa la lumina...Mai este cineva la apel??

vAZUT POZICI SUPERBE CU COPILASI SUPERBI...ABIA STEPT SA TIN SI EU GAZA MEA IN BRATE!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 33s+

Mergi la inceput