Ian-Feb -Hai Adi, Carmen, Lori, Babyc, Jasmin(169)
Raspunsuri - Pagina 6
loutzy spune:
Neatza burtici, mamici si buburuze.
A ajuns si noi ieri acasica si ne place mult. Dormim mai mult si nu o mai chinuim pe mami cu somn de 20 de minute. Suntem un mancacios si un somnoros incat adormim cu tzitzi in gurita de fiecare data.
Nush daca v-a spus Aditza, dar am cam avut de furca cu "furia laptelui" si am simtit sambata ca o iau razna(nimic nu ajuta, nici muls , nici comprese reci), dar multumita unei asistente care mi-a zic ca cel mai bine pt muls e mai bine daca pun apa calda, ca se desfunda mai repede canalele.
Acum sunt mult mai bine, nu mai am senzatia ca ma fierbe, dar inca sunt tari sanii mei ca sunt plini de laptic.
Nu am citit nimic din urma si nici nu stiu cand o voi face, asta daca ma lasa puiul meu.
LA MULTI ANI !!!! fetelor care ati avut ziua de nastere, sa fizti sanatoase si voi si puiutii vostri si sa vi se indeplineasca toate dorintele.

Laura
de
dulce Stefan-Mihai
Irinukaaa spune:
Neata!
Bine ai revenit acasa Laura! Te-asteptam cu multe pozici!!! Ne-ai lipsit! 
Doloress te
mamico!
La multi ani Shubulina! Te-asteptam curand acasa! 
BabyCry - se grabeste puiul tau, a? Cum te mai simti? Ce poze mumoase ai adaugat tu... 
Deea imi pare rau. Condoleante. Incearca sa fi tare. 
Irina ~ mamica norocoasa de
Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului
Lorich spune:
Neata!!!!!!!!!!
Mda, tot 2 in 1!
Mai, aseara am facut dush si a aparut iar nea dop cu sange de data asta. Rasul curcilor...toata lumea in alerta, tati s-a dushuit, aranjat, pus tricou frumos...eu la fel, statea in chiloti si sutien nu stiam daca sa pun pijama sau pulover si pantaloni. Bagajelul, ala mic cate e, era la usa...asteptam macar o contractie dureroasa....care n-o vinit.
Am stat noi pana la 00:30 apoi am mers la nani si am dormit "ca un prunc" (apropo, am citit undeva cine foloseste expresia "am dormit c aun prunc" inseamna ca nu a a vut niciodata copii.![]()
![]()
![]()
Acum stau in mare stand by... o simt cum vineeeeee.....
Roxx ai descris exact si corect prima zi acasa!! Asa si la noi, exact asa cu un mega kk!
Doloress sa vii cu vesti bune!!! S a nu mai ramai acolo (in spital)!!!
De ea condoleante, imi pare nespus de rau! 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
39+
Irinukaaa spune:
Si-acum sa facem putina galerie pentru fetele noastre... 

HAI LORI!

HAI BB ANA-ISABELA!!!

HAI CRINA!

HAI BB LUKAS-CHRISTIAN!!!

Irina ~ mamica norocoasa de
Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului
jasmin26 spune:
Neata si de la noi.....si noi la fel inca 2 in 1

,din dop pica in nestire iar contractiile au aparut din ce in ce mai intense si ma dureroase,cateodata le am si la 10 minute,acum m-am ridicat din pat si vad ca s-au potoloi,nu stiu ce sa fac,sa mg la spital sau sa mai astept....eu tot astept ruperrea apei.
lori,incepi tu prima?mie imi e cam frica

de_easi eu am trecut prin asa ceva,tot tatal,tot ciroza,cuvintele sunt de prisos,nu-ti pot alina durearea din suflet

PT ANA

......sa fi cea mai fericita mamica

Crina
saptam.40 cu
Lukas Christian
In curand o sa fim 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul
aditzaC spune:
neata
dea
condoleante .
laura
bine ai venit acasica
carmen
si eu am prb cu perna , dar la elias nu cred ca ma lasa sa o iau ca nu accepta nimik de acasa .
mai e asa putin ..doamne nu imi vine sa cred ! ma cuprind tot felul de emotii , teama , frica ....sper sa fie bine . Dupa masa aflu ora exacta cand tb sa merg maine la spital .
va pupicesc pe toate ...sunt prin preajma cu una cu alta ![]()
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
40+
mihai
angieangie spune:
neata buburuze
LA MULTI ANI SHUBULINA!!!

multa sanatate si fericire in noua formula

de-ea..nu am cuvinte
condoleante si fii tare pt sufletelul din tine

Angie
+37
bebe jucaus
amr 8 zile
angieangie spune:
Irinukaaa ..l-am vazut pe bebe Patrik..

ce scumpic este
off..abia astept sa ne vedem

Angie
+37
bebe jucaus
amr 8 zile
florintunde spune:
Buna dimi
hai ca s-au adunat pe azi si bune si rele

Incepem cu alea mai bune;
SHUBULINA !LA MULTI ANI SA FII O MAMICA FFF FERICITA SI SA AI COPII SANATOSI
.SA AI PARTE DE VIATA LUUUUUNGA SI FRUMOASA ALATURI DE CEI DRAGI

[flo

SIMOMa bucur ca esti bine..ti-ai primit portia de cadou si dragosteala...aaaa!se vede..
..Multam de mic dejun.
Roxxva descurcati ..no problem...vad Eu asa...ceva de binne
..cica suntem ghicitoare Eu si cu Ziki
Loutzy;Mama!apa rece se pune cand e vb de intarcat bebe de la tzitzi
..masaje cu apa calda si sapun...comprese caldute...si mult supt /..asta te ajuta...welcome home

DEEA;IMI PARE NESPUS DE RAU!CONDOLEANTE!DUMNEZEU SA-L IERTE..ITI UREZ MUULTA PUTERE...GANDESTE-TE LA BEBE.ASA A VRUT DUMNEZEU SA FIE..SI E MARE PUTEREA LUI
MISSsexy;Ai grija de tine!nu faci asa mult efort...si fi optimista!E ff important.
Am fost si noi de dimi ..inainte de a merge la gradi ..la laborator pt exudat faringian si nazal..sa vedem are copilul ceva balauri
.
Am facut ordine..ma dor shalele...vremea asta proasta..la noi e pationoar in tot orasul...
LORICH SI JASMIN..bagati odihna fetelor...cat se mai poate...asta e...vin bebeii mintenas...

Tunde
34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
Mai!
Unde-s vremurile cand nu puteam recupera de citit...pana dadeam drumul la calculator...voi scriati cate un capitol...bantuie vantul printre postari....
HAI MAI MULTI LA TACLALE!...MAI O CAFELUTZA DIMINEATA...MAI O ZII DE NASTERE,MAI UN BEBE NOU NASCUT....VA ASTEPTAM CU DRAG

Mai scoatem si motatele!
RELUSHA! MIHA TP!..ASTEPTAM VESTI DE LA VOI!!!!!!!!