Ian-Feb -Hai Adi, Carmen, Lori, Babyc, Jasmin(169)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Buna seara fetele.....stiu ca intram cam rar,dar nu prea mai avem timp de internet .De citit va citesc pe sarite ,recunosc ca am fost tare ocupata zilele astea cu camera lui bebe,cu spalat si calcat hainute,facut mancare si curatenie.......sunt rupta de oboseala,daca nu are cine ma ajuta....
Noi tot in varianta 2in 1 suntem,bebe a inceput sa ia in greutate,are cam 2500 gr(atat avea vineri),urmatoarea monitorizare o avem miercuri.Raportez 2 zile de diaree si picioare super umflate,iar doctorita mea e in concediu .Cam atat.
Felicitari fetelor care au nascut zilele acestea,sa va dea DD multa sanatate voua si bebeilor vostrii .

ALINA 36+ cu ALESSIA

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

de_ea, condoleante Pacat ca nu a apucat sa-si vada nepoata. Sa ai grija de tine!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

33+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Irinuka am vazut pozici, mai ce familie frumoasa si fericita! A crescut Patrickul, nici nu-mi vine sa cred ca are deja o lunita si mai bine.

Maine ma duc la monitorizarea pentru diabet, la spital. Facem si eco, sa vedem cat a mai crescut bebe. Acuma sper sa nu ma opreasca iar acolo, ca de doua ori am fost acolo si de doua ori m-au oprit la spital... Acuma presupun ca si daca e colul deschis de tot, probabil o sa ma trimita tot acasa. Numai problemute cu bb sa nu fie.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 35+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna dimineata!

Poftiti la micul-dejun..
apoi la tare si aromata

Deea..suntem alaturi de tine draga mea..sincere condoleanta..ai grija de tine te rog

sa aveti o zi frumoasa!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Lori..prezent ??
io am o presimtire cu tine
pup fata

si acu motate pentru viitoare mamici dragi!

hai LORICH!!!!!
hai Jasmin!!!!
hai Mihapt!!!!
hai Aditza!!!!
hai Carmen!!!!

Haideti cu bebei sanatosi si mumosi!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MAMI SHUBULINA!!!

Mergi la inceput

gata..mi-am facut damblaua..acu ma duc la cafea
Tunde..vezi? sunt mai vesela azi nedormita, cu paru valvoi, in izmene si chiauna..da vesela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna dimineata!

LA MULTI ANI SHUBULINA!!!
sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

Simo, multam de cafea si mic dejun! si o zi frumoasa dupa ziua ta, sa ai!

De_ea, condoleante. Imi pare rau ca tatal tau nu a vazut-o pe gazutza, dar tu sa ai grija de voi doua si sa fii puternica si pentru ea!

Nu a nascut nimeni din toata galeria? Hmm, ciudat. Nu prea cred. Dar .. sa vedem. Scoate Mama Omida indata ghiocu sa va zica ce si cum, dar intai sa-si bea cafeaua

revin imediat.
va doresc din suflet o zi frumoasa! (eu sunt acasa cu fetita pana pe 7 februarie. cand ii trece varicela, intra in vacanta si, mititica, se cam plicti cu mine)

pupicei fetelor!

p.s.Doloress, tinem pumnii sa nu ramai iar la ei astazi!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 34s
AMR 34 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna dimineata!

Deea, imi pare tare rau...presimteam eu ceva, ceva inca de cand ai spus ca era inconstient, dar nu ma asteptam sa se duca atat de repede...Stiu ca nu sunt cuvinte care sa te aline, dar iti pot spune ca pentru el e mai bine, nu se mai chinuie...gandeste-te asa si vei vedea ca ajuta...pe mine m-a ajutat desi tata s-a chinuit mult mai mult...Condoleante si multa putere! Ai sotul alaturi, sprijina-te pe el!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 33s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

LA MULTI ANI, ANA!! SANATATE, REFACERE RAPIDA SI BEBE PAPACIOS!!!

Si motate ptr fetele de astazi

HAI, LORICH!!!
HAI, JASMIN!!!
HAI, MIHATP!!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 33s+

Mergi la inceput