Ian-Feb -Hai Adi, Carmen, Lori, Babyc, Jasmin(169)
Raspunsuri - Pagina 4

florintunde spune:
somnic pufos bebelusilor....lasati mamicile sa faca nani sa va dea laptic muuult dimineata
Tunde 34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

missmj spune:
Ma bag si eu la somn, profit si eu de ultimele 2 nopti linistite care le mai am.
Bag un rand de motate si la somn !Hai Relusha
Hai Jasmin
Hai Lorich
Hai Mihatp
carmen 38+ cu
Andrei
AMR 2 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

roxx26 spune:
Hai ca a adormit singura la loc prin urmare am timp sa va raspund...deci incep mesajul, nu se stie cand il termin:
MADALINA, no am avut asa: un body cu manecuta lunga, o salopeta cu totul (sau cum se numeste, adica si cu picioare si cu maneci), caciulita, un costumas gros cu gluga si chestii d-alea de se intorc peste manutze pe post de manusi (cred ca intelegi despre ce e vb, sunt alambicata, stiu) si dup-aia bagat intr-un port bebe gros. De la maternitate mi-au zis ca e bine asa, mai aveam in plus inca o caciula mai groasa, sosetele si manusele subtiri, dar pe-astea nu ni le-au mai pus, au zis ca sunt destule!
MAYANE, si eu jucam farmville acum cateva luni, cred ca e ferma mea in paragina Dar pe FB mai intru uneori, tati a facut un colaj cu poze din primele zile de viata ale piticei si le-a postat pe acolo, deci bebelina noastra e pe FB (ca aia din reclama de la vodafone)
CARMEN, si mie imi place textul, e clar si elegant ma bucur ca te-ai facut (mai) frumoasa! hai ca, vb lu Shubu, numai maine nu-i poimaine!
(la replica asta tu te bucuri, nu te panichezi, daaaa?..hai, iti dau voie sa ai si 1-2 emotii, dar doar atat!)
Si un rand de motate si de la mine:
HAI LORICH!!!
HAI JASMIN!!
HAI RELUSHA!!
HAI MIHATP!!!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mayane spune:
Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie pe 15 august si 8 septembrie Ati vazut cate Marii avem?
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala" 33+
Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

de_ea spune:
Buna fetelor...
Felicitari shubulina si gabiu.sa fiti sanatoate si voi si bebelusii,sa va bucurati de ei si sa va aduca numai bucurii.
La multi ani Shines,multa sanatate,fericire si tot ce iti doresti sa devina realitate.
Eu nu sunt prea bine,astazi a murit tata asa ca zilele astea nu cred k mai reusesc sa intru.
Nasteri usoare tuturor celor care urmeaza zilele acestea si bebelusi sanatosi.
Andreea 35+ cu
Medeea

BebyCry spune:
vai asa m-au luat niste contracti,sper sa mai stea buburuza pana miercuri ca avem cezariana programata sau oare vrea sa aleaga el momentul cand sa vinaCu ajutorul lui Dumnezeu
38+ Cea mai de pret Comoara
Yannis
AMR 3 ZILE

bebelu86 spune:
Deea condoleate. imi pare extrem de rau k nu a rezistat. suntem alaturi de tine, sa-ti dea Dumnezeu putere a treci cat mai usor peste aceste momente dificile cu
Natalia Maria (30.12.2010)

Doloress spune:
DE_EA - imi pare rau, condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Sa iti dea Dumnezeu putere multa, sa treci peste toate!
RROX - esti tare simpatica, asa si eu in prima zi, l-am pus pe pat si cand l-am vazut asa mic, in patul ala imens m-a apucat o frica... m-am uitat la al meu si l-am intrebat Si-acuma ce facem? Pentru mine a fost un soc ca mi l-a dat acasa, ca imi ziceau mereu ca mi-l dau la sfaristul lui iunie si la un momenta dat, intr-o sambata de 19 mai (la trei saptamani de la nastere), dimineata pe nepusa masa (desi eram acolo zi de zi, cu o zi inainte nu-mi zisesera nimic...) ma suna ca in dupa-amiaza aia sa vin sa-l iau de tot. Cu o zi inainte el inca era legat la aparate, mai facea brahicardie (i se incetinea ritmul inimii) si eu muream de frica, daca i se incetineste inima si-acasa? Normal ca primele zile n-am dormit deloc, il pazeam sa vad daca respira cum trebuie.
BebyCRY - asa si finuta mea, avea programata cezariana a doua zi, seara i s-a rupt apa. Speram ca la tine sa mai stea strengarul inca 2 nopti.

Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

maimutzica10 spune:
de_ea, condoleante ....
sa ai grija de tine si de bebitza, sa nu te neglijezi zilele astea!!!
rox 34+ Marie Lorelei
think pink

maimutzica10 spune:
bebe_cry, stai muminte, mama... poate sta si bb la fel de muminte
daca nu, anunta-ne sa scoatem motate!
rox 34+ Marie Lorelei
think pink