Ian-Feb -Hai Adi, Carmen, Lori, Babyc, Jasmin(169)
Raspunsuri - Pagina 3

Shines spune:
deci..facut poze cu bebe in scoica..bagat pe cont..
bebe atat de enervat de rasetele noastre..ca ne-a aratat niste semne
periculos oltenashu
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

missmj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines deci..facut poze cu bebe in scoica..bagat pe cont.. bebe atat de enervat de rasetele noastre..ca ne-a aratat niste semne ![]() periculos oltenashu ![]() |
hahahaha , e periculos tare mai Simo...sa vezi tu ce furori o sa faca piticul cand o sa fie mare, are niste priviri !!!

Chiar ma gandeam ce ma fac eu cand va trebui sa plec cu el cu masina,ca scaunele alea auto intelesesem ca sunt de la 9 luni...deci trebuie sa iau scoica d'asta...idei de preturi?
carmen

AMR 2 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

Shines spune:
Carmen..sunt in jur de 3-4 mil..pana la 10-11..depinde
noi l-am luat la set cu carutu
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mayane spune:
citat din mesajul lui BebyCry incerc sa dau edit sa repar dar nu stiu unde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMR 3 ZILE |
La mesajul respectiv, unde scrie la inceput "Trimis la data/ora", urmeaza niste iconite. Daca treci mouse-ul peste ele iti scrie ce face fiecare. A treia de la stanga la dreapta este "ëditeaza raspuns" (il gasesti doar la raspunsurile tale) Dai click acolo, bagi niste pauze intre ][ (intra cam 8 motzate pe rand) si salvezi modificarile.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Bebe

BebyCry spune:
am reusit sa modific prima pagina,acum e ok
Cu ajutorul lui Dumnezeu
38+ Cea mai de pret Comoara
Yannis
AMR 3 ZILE

maimutzica10 spune:
GABIU felicitari!!!! Sa creasca bb maaaare si sa va bucurati impreuna de viata!
SHINES, la multi ani!!! Sa ai parte de multa fericire in mijlocul familiei tale minunate!
Eu azi am umblat aiurea, caut o perdea si-am ajuns inclusiv la Hornbach; normal ca tot nu am gasit sa-mi placa.. Acu m-au apucat toate inlocuirile, schimbarile si alte alea...
Ca tot vorbeai mai devreme de umidificatoare cu aer rece, se vehiculau niste link-uri de pe amazon.co.uk acum ceva vreme, le mai stie cineva?
rox 34+ Marie Lorelei
think pink

roxx26 spune:
Suntem acasa!!!
Sa vedem cum trecem peste noaptea asta acu
Eu am ajuns din maternitate gata obosita...
Cum a intrat in casa pitica a facut un mare kk..sa fi vazut cum ne invarteam amandoi pe langa ea ca doi fraieri sa ii schimbam pampersul! Am papat de vreo 3 ori si acu facem nani, dar nu pt mult timp ca avem deja vreo ora jumate. Ne-au facut baitza inainte de plecare, asa ca azi sarim peste. Episodul asta maine.
Suntem asa fericiti...
Gata, s-a trezit
Poate apuc sa va mai citesc mai tarziu
Multi pupici pt toata lumea!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

missmj spune:
roxx hai ca esti haioasa rau, parca va vad pe amandoi cum misunati pe langa ea cand a facut kk !
Felicitari,ma bucur ca sunteti acasa !
carmen 38+ cu
Andrei
AMR 2 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

maimutzica10 spune:
bafta roxx in noua formatie!!! sigur o sa va descurcati!
(trebuie, doar e un omuletz atat de mic, cum sa nu-i facem fatza?!asa ma linisteste al meu, de-abia astept sa venim si noi de la spital
, ca de altfel toate mamicile cu burtici)
rox 34+ Marie Lorelei
think pink

florintunde spune:
citat din mesajul lui roxx26 Suntem acasa!!! ![]() Sa vedem cum trecem peste noaptea asta acu ![]() Eu am ajuns din maternitate gata obosita... Cum a intrat in casa pitica a facut un mare kk..sa fi vazut cum ne invarteam amandoi pe langa ea ca doi fraieri sa ii schimbam pampersul! Am papat de vreo 3 ori si acu facem nani, dar nu pt mult timp ca avem deja vreo ora jumate. Ne-au facut baitza inainte de plecare, asa ca azi sarim peste. Episodul asta maine. Suntem asa fericiti... Gata, s-a trezit ![]() Poate apuc sa va mai citesc mai tarziu Multi pupici pt toata lumea! _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 |
wow!o sa fie ok...no stres

Tunde

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian