Fluturasi de martie-aprilie 2011 (117)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici si La Multi Ani!!!!
Gata, am ajuns si noi aseara ”acasa” in Italia si nu am sa mai absentez...promit. Am fffffffff mult de recuperat, ”doar” 13 capitole .
Sper ca voi sunteti bine, sanatoase, la fel si fluturasii din burticile voastre care sunt tot mai mari si se pregatesc de marea intampinare.
Noi suntem foarte bine, bebe este mare nazdravan si jucaus...iar sarbatorile au fost de vis. Am cumparat cateva hainute tare dulci, biberoane,suzete etc. Sambata mergem sa luam patutul ...Astazi sotul a inceput munca si o sa ma tot plictisesc motiv pt care incep sa citesc din urma acele capitole si o sa dureze ca nu citesc niciodata pe diagonala.
Am uitat sa va sp ca bebe aseara in avion am zis ca vrea sa iasa din burtica la cat de agitat era...deja nu mai avem voie cu avionul...ca doar avem si noi aproape 29 sapt!!

Va pup si mai revin in pauzele de la citit...o dimineata minunata va doresc[flo!!!

Ally , Eduard 28 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

S-a tampit forumul ca eu nu am scris numai cu rosu, dar il las asa , daca asa a aparut.

MOnas, Viss, Miki

Lalely ma bucur ca ai mai intrat si in primul rand , pentru ca ai gasit medicamentul, Si eu am fost tare stresata in perioada aceea si am avut mare noroc ca a plecat fix in acea perioada cumnata mea in Franta, ca altfel nu stiu ce ma faceam.

Ally chiar ne-ai uitat de tot sau esti suparata?

tuturor.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32+ Rares Andrei

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Tocmai ce intrebam de tine. Sa pui poze si cu tine si cu ce ati mai achizitionat pentru bebe. Ai intrat in luna a 7 a

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32+ Rares Andrei

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Cum sa va uit mai Andreea...am anuntat ca vine sotul pe 22 decembrie si ca nu stiuu daca voi mai intra pe forum ca am tot fost plecati iar aseara ne-am intors.
Gata...nu am sa mai lipsesc
Te super pup si sper sa iti mai revii cu spatele....si pt Rares Andrei un mare !!

Ally , Eduard 28 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata!

mandreeac, imi pare rau ca te doare si pe tine spatele. La mine durerile iar s-au intensificat , am inceput sa visez ca nasc . Am visat ca m-a programat la cezariana dupa-amiaza si tipam la dr ca nu e binel, ca tb dimineata, ca nu mai pot sta cu dureri de spate pana dupa-amiaza . Daca descoperi vre-o metoda sa treaca, sa-mi spui si mie

Ally, ma bucur ca etsi ok si ca ati ajuns cu bine in Italia.

Dorinut, bafta maine la eco

azi vreau sa trag o fuga in Z, ca am masina, si in rest....nimic...

pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cuCatalina Ioana

AMR 5 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

madutza,mandreeac imipare rau ca aveti dureri de spate. imi imaginez ca este tare rau le le ai mai tot timpul ca si eu mai am cateodata, noroc ca ma lasa.

stefana patutul din poza care ai pus-o pare unul bun, ca este din lemn masiv, are si sertare si al tau. dar parca are grilajele prea multe pe toate partile. pretul este super. este cu tot cu saltea la pretul ala?

fetelor o sa fac poze la patut saptamana asta cand oimi aduce mama si perdeaua sa fac poze asa la toate

ally ce ma bucur ca ne-ai scris, deci vei fi prezenta in fiecare zi de acum , da? ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata33+

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele si de la noiiiiiiii

azi noapte am dormit mai bine
abia am servit micul dejun
si ma pun sa mai strang putin prin casa
in asteptarea lui tanti care tre sa vina sa stea cu fata
sa fug pana la Z
sa ma relaxez putin
ahahahahha

yasmi toate numele de PETRA, PETRUTA, PETRONELA deriva de la PETRU ... e practic femininul acestui nume ... eu special l-am ales pentru ca am tinut postul sfintilor toata luna iunie si apoi am reusit sa raman graviduta ....

ally bine ai reaparuttttttttttt

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 28+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna dimineata, fete dragi,
As vrea sa va intreb daca voi aveti dureri ale oaselor (nici nu stiu exact cums e numesc) pelviene dar in partea de jos, intre picioare spre fund. eu cand trebuie sa ma ridic...parca imi vine sa merg cracanata. prea mult in picioare nu rezist, dar din fericire nu este nevoie, insa ma gandesc inca 3 luni de acum inainte...unde ajung?
In rest Bocanila ai mei bocanesc intr-una..de mor de drag cand ii simt .maine mergem la eco, abia astept.
Voi ce faceti?
pe toate

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata!!!

eu tot la micul dejun.....inceput la ora 8 sper sa il termin pana la pranz

ally,

monas, da eu am mai avut astfel de dureri, dar nu tot timpul. la ambele sarcini..
acum stau s ma gandesc, oare e normal sa nu ma doara/deranjeze nmic???

mada, andreea, imi pare rau ca va doare spatele.

simo....unde umbli de dimi??

merg sa im termin halvaua..... si sper sa ma opresc pana la pranz

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan33+

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heiii unde sunteti fetelor?????

daca nu am cu cine ma retrag si eu....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan33+

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput