Fluturasi de martie-aprilie 2011 (117)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

buna dimineata fetelor

mandreeac, madutza, imi pare rau ca va doare spatele si pe mine m-a durut destul de tare sapt trecuta. eu in timpul zilei, cum petrec mult timp la calculator stau pe canapea, si am rezolvat problema punand o perna in spatele meu, cat sa am mereu spatele sprijinit sa nu mai faca nici o curbura...m-a lasat. poate pare o prostie dar daca si voi stati mult asezate merita incercat, pe mine m-a ajutat

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi eu sunt prin zona dar sunt cuprinsa de febra plecarii la plimabre
si am cate ceva de facut prin casa
antonia iar haraie putin pe nas
si ma dispera
offfffffffffffff

mikiiiiiiiiiiii voi cum mai sunteti?

scrish neata si tie

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 28+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

neata cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

scrish,cami

bb_yasmi eu imi pregatesc sa mananc

S-a intamplat minunea mult asteptata33+

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

roxy asteptam cu mare nerabdare pozicile cu patutul si perdeaua

la mine cantarul s-a stabilizat la 61 de kg o sa ma uit si eu acum pe tabelul lui yasmi sa vad cam pe unde sunt in grafic ce-i drept, si bebe a crescut ca deja il simt altfel, iar sanii mei doar ei singuri cred ca au 1 kg...tare sunt curioasa cat din greutatea asta o fii bebe, cat lichidul si cat placenta, mi-ar face bine la moral sa stiu ce si cum....

maine la 9 dim am controlul obisnuit la doctor, sa vedem ce mai imi zice...si a trecut o luna de la morfologia de trim 2, tare as vrea sa mai fac una dar imi e ca ma agit degeaba, ca oricum la 32 de sapt mai fac una...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata.

Si pupici pt toate burticile de pe frecventa.

Lalely, Madutza, pt ce e medicamentul ala de care vb voi? Parca ceva legat de col, nu? Va intreb pt ca eu pana acum nu am facut deloc in sarcina vreo analiza a culturii de col. Doar inainte de a ramane gravida, cand mi-a si iesit mycoplasma, ureaplasma si un streptococ. Le-am tratat atunci pe fiecare cu antibiotic si scapasem de ele. Apoi am ramas gravida. La inceputul lui febr refac si eu analizele. Ma gandesc daca sa fac sau nu si culturile, desi medicul meu nu mi-a zis nimic inca. Pe 25 ma vad cu el si o sa-l intreb, sa vedem ce zice.

Ma apuc de pedichiura, sa vedem ce reusesc sa fac

in sapt 26 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

monas te asteptam cu vestile bune despre bebei

alina06 o sa-ti dea pe la 35 saptamani asa sa repeti culturile. asa stiu ca se da.
eu acum luni cand merg imi ia culturi pentru analize ca mi-a si zis data trecuta.

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

fetelor eu ies la o plimbarica.

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

eu stiam ca aceste culturi de col
sunt necesare mai ales celor care vor sa nasca natural
sau se dau din start sa se faca de toata lumea?

roxy neata

alina06 succesuri la pedichiura

eu imi pun sa mananc deja de pranz
o tot astept pe femeia aia sa vina
da mai am
ca tre sa ii dau celei mici sa manance si ea
si sa incerc sa o culc
sa i-o las adormita

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 28+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Roxy plimbare placuta.

Scrish ce bine era daca puteam sa stau sprijinita. Simt ca ma ustura coloana de durere cand stau sprijinita de ceva, orice ar fi.

Madutza te inteleg perfect ca ai inceput sa visezi, avand in vedere durerile. CIteam aseara intr-o revista ca ar trebui sa alternam comprese reci cu comprese calde si poate ne lasa.Nu prea vad eu cat ne-ar ajuta, dar mai stii, eu una as vrea sa incerc deseara, daca nu mi se face prea lene.

Alina06 este vb de un antibiotic pentru micoplasma, insa la antibiograma el ne-a iesit ca fiind sensibil. Daca tu ai tratat cu altceva , nu e problema. O sa iti dea sa faci culturile, in trim 3 , sapt 35, asa cum a zis si Roxy. Eu acum o sa le repet, ca si in trim 1 le-am facut.

Fetelor, de Happyness stie cineva ceva??? Stiu ca a venit in Romania, ca bebelina era bine, dar nu stiu daca a mai dat vreun semn de atunci.

MOnas iti tin pumnii la eco. Abia astept sa vii sa ne dai vesti.

Dorinuta iti tinem pumnii pentru maine. Sa intri sa ne spui si noua ce si cum.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32+ Rares Andrei

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput