Gemanutzele si anul 2011! (reloaded)
Raspunsuri - Pagina 9
LoraG76 spune:
Black, am timp de gatit UNEORI. Am tinut bolfosenia cu mine-n bucatarie. De ciorba n-am mai avut timp, dar am facut in plus salata de vinete, pe care le-am copt la microunde, ca altfel n-aveam cum.
Dispar iar, ca n-am timp mult.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
liliac1 spune:
Black pune mana si mananca ceva, nu te tine de detoxifieri. Si sa te odihnesti, auzi???
Faza cu sora...ce sa zic?? Eu stii ca-s mai afurisita. Nu i-as ierta-o. Cat despre faptul ca sta mama ta cu Dragos, e firesc!!! TREBUIE sa te ajute si pe tine. Sora ta am inteles ca are si soacra pe-aproape. Are un sprijin. Ce ar vrea sa faci tu??
Si cum sa se autoserveasca din ec onomiile mamei tale??? Zau asa??!!!
Si maica-mea are economii dar pe cuvant ca habar n-am nici cat are, nici unde-i are...si cu atat mai mult sa iau de-aiurea. Nu stiu, asta ceva...
Deci, inca o data iti repet: tu ai prea mult bun simt!!! Si ar trebui sa ingrosi putin obrazul si sa-ti vezi propriul interes. Spune si tu ca ea si fa ca tine. In niciun caz sa nu cedezi cand vine vb de Dragos.
Hai te
Si ala de-l hraneste pe ficior'miu e tat-su, cel care aprinde lumanarica cu Andra este socru-miu...iar eu apar intr-o penumbra in ultima poza
In general n-am poze ca numai mie mi se lipeste aparatul de mana.
Mai, ma bag si eu in discutiile cu hainute...
Eu pt fii-mea iau cam 128 si la blugi, si la bluze si rochitele. Iustina e cam tot pe-acolo.
Olim, chipintaci
Te iert data asta. Or sa mai fie ocazii
sa te pun sa faci pachete. Pupici!
Lora..ce idee de papa bun mi-ai dat
Ce mai fac mandrele??
LoraG76 spune:
'Neata!
olim, drum bun catre casa! 
Poftiti la o cafea, ca e fierbinte si bunaaaa!!
Incerc sa mai revin, ca acum tre' sa-i pregatesc micul dejun bolfoseniei.
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
blackgirl0 spune:
Azi:
Desi altii te trag inapoi si incearca sa-ti taie tot avantul, nu te lasi influentat de povestile lor negative. Esti convins ca orice problema poate fi depasita cu un dram de ratiune si de stapanire de sine, de aceea te concentrezi serios asupra problemei
cu care te confrunti si o treci cu brio. O atitudine optimista si logica in fata piedicilor se va dovedi a fi solutia optima, deci nu asculta de ceea ce spun ceilalti, care nu fac altceva decat sa zugraveasca realitatea intr-o nota mult mai panicarda
Prin urmare ascult de horoscop, sunt optimista
! Sunt deja cu hartie si pix si calculez diferite combinatii financiare, poate-o scoatem la capat cumva luna asta fara sa declar faliment!
Liliac, ai inteles bine: a furat (ca altfel nu pot sa-i spun
) "doar" 600 de euro de la mama, care m-a sunat socata duminica dimineata de-am crezut ca o da iar in hipertensiune. Ei bine, duminica seara cand a vut loc confruntarea ceva s-a intamplat caci brusc mama este dispusa sa-i mai dea bani in plus de cei furati surorii mele, eu urgent sa restitui imprumutul (care avea scadenta in luna aprilie anul acesta) si ar fi bine sa "mai usor cu atata Dragos" ca doar nu este unicul nepot. 

Nu am vb deloc cu sora, nu ma mai intereseaza deloc subiectul acesta. Sper ca maine cel mai tarziu sa ii dau banii inapoi si cum am spus: fiecare pe drumul ei, pe trotuare diferite.
Olim, drum bun catre Romania (vroiam sa spun catre casa, insa numai stiu care este casa ta!
) Veniti/vii cu Alex?
Lora, baut cafea!
Am si eu o intrebare: cum coci vinetele la microunde??? Am si eu ceva vinete curatate in congelator, poate nu ar strica sa fac asa ceva pe maine. Azi este tura mea de gatit: orez cu tocanita de ciuperci (zi de post la mine: postul sf. Anton).
Cel mai bun lucru pe ziua de ieri (pe langa faptul ca suntem din nou toate pe aici
): stateam intinsa in pat la teveu, Dragos pe langa mine se juca cu maimutoii lui de plus. Si numai ca il aud cu voce mica-mica: "cu-cuuu" si dintr-o data strigand tare: "baaaaaauuu!". Si a fost prima data cand a spus asa ceva, clar, chit ca de jucat ne tot jucam de-a v-ati ascunselea.
LoraG76 spune:
Black, ce frumos! Pupa-l tare pe Dragos cel dulcel din partea noastra!

Si renunta la gandurile negre, eu cred ca e un copil perfect normal care spune ceva atunci cand are ceva de zis. Dragul de el!!!
Vinetele le spal si le pun intr-un vas neacoperit in cuptorul cu microunde, nu inainte de a le intepa din loc in loc cu furculita si le las intre 20-30 de minute, 2 sau 3 vinete odata, cate incap, numai sa se invarta minunea aia din mijloc, adica sa nu fie f. mari si multe, ca ajung la peretii cuptorului si nu se mai invarte. Cand sunt moi, gata. Simplu, nu? Fara miros mult, fara fum..acuma, na...poate n-au chiar gustul ala de vinete coapte pe foc, dar e ok si asa si mult mai comod pt. cine sta la bloc si n-are timp mult la dispozitie.
Ce urata faza a facut sora ta...
n-am surori, dar imi dau seama cum te simti. Mai ales ca stie s-o mani.p.u.leze in asa fel pe mama ta, doar in favoarea ei. Unii nu-s facuti sa fie oameni...vezi-ti si tu de-ale tale si las-o in plata ei...
Na, ca bolfosenia adormise cand am inceput sa scriu mesajul si acum e cu ochii cat cepele. Dar cred ca a dormit vreo 3 minute...mult, nu?!
liliac1 spune:
'na seara.
Ce fac fetele mele?? Sa nu ziceti ca v-ati ingropat in bucatarie ca nu va cred.
Deci, eu sapt asta nu pun mana pe cratita
Am zis? Am zis!
olim drum bun si sedere placuta acasa la parintii tai. CA si black, nu stiu sa zic daca acasa e aici sau acolo. Intelegi tu ce vrem sa zicem.
lora ce gospodina esti tu, mamis! Multam de ideea cu vinetele la microunde. Nu stiu daca o sa ma incumet sa fac vreodata dar e bine de stiut (pe cine sa intreb
la nevoie)
black
o sa fie bine, ai sa vezi. te vei simti eliberata.
Mie-mi place ca Dragos incepe sa-si dea drumu la vorba. Vezi ca incetul cu incetul o sa te surprinda.
Pe mine m-a mancat in...posterior si mi-am facut testul ala a lui Portage si mi-a iesit ca Radu are varsta limbajului de 2 luni
iar cognitiv e undeva pe la 8 luni
Sa ma ia naiba ca-s tampita de fac chestii de-astea. De-acum incep si eu sa calc pe urmele tale... Iti dai seama ca am intrat putin in priza. Daca nu m-ar "incurca" Andra cu gelozia ei excesiva poate ca as reusi sa facem ceva...dar asa am o piedica si pot sa lucrez cu Radu doar cand este ea plecata. Uof, cea mai grea meserie este cea de mama.
olim spune:
multumesc de urari
eu platesc impozite la cluj, mures,franta,a sa ca alegeti voi![]()
liliac, parinti
tata, socrii nu am![]()
gasca
am emotii
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea si niste gogosi. 'Is de aseara, da' le bag la microunde si p-astea! ![]()
Liliacule...pai si tu???!! Maaama, ce bataie meritati...tu si black. N-am emoticonul care se trage de cap. Adica varsta limbajului la 2 luni? Pai la 2 luni nu stie sa faca decat uaaaaaaaa
. Presupun ca Raducu mai scoate si alte sunete, nu?
Bai, da' chiar ca ma enervati, pe cuvant! Va luati dupa niste teste care nu pot fi general valabile never-ever? Da' ce-s copiii nostri, frate, robotei? Vreti sa fie trasi la xerox? Daca al vecinei/prietenei vorbeste la 1 an tre' sa vorbeasca si al meu? Care-i faza? Voi uitati ca fiecare e unic, ca fiecare vine pe pamant cu un rost, ca nimic nu e intamplator??? Bine, asta nu ins. ca stai cu mainile in san si nu faci nimic daca are o problema copilul, dar nu va mai panicati, ca influentati negativ insasi dezvoltarea copilutului asa, cu stressul si energia negativa pe care le acumulati.
Va trimit un pupic maaare si-o gura de aer proaspat de la Piatra Neamt, incarcata cu optimism!

Relaaaaaax!!!!!
Doina, kokiy, ralu, Mercedes, pe unde umblati?
liliac1 spune:
olim imi pare sincer rau. N-am stiut ![]()
Lora da stiu ca-s buna de batut!! Dar m-am luat si eu dupa turma cu toate ca-mi jurasem ca n-o sa ma stresez pana la 2 ani jumate cu vorbitul.
Si...intr-adevar, Radu nu zice nimic. Doar mama, tata si papa.
Mai, azi am program administrativ..asa ca nu ma trage ata sa ma apuc de asa ceva. Am de spalat un cos ticsit...si asta implica si calcat, evident. Pe langa maldarul de calcat de data trecuta, ca am fost lenesa rau de tot.