Gemanutzele si anul 2011! (reloaded)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Nici macar ca sa vina sa-si ia banii nu-mi raspunde sora la telefon. Ii las la mama si problema ei. Si-asa orice discutie cu mama pe tema surorii se lasa cu amenintari de genul ca numai vine la Dragos. Am cam dat-o azi pe usa afara (pe mama) cand a inceput cu chestiile astea. Sper ca pana maine sa se mai limpezeasca la cap!

Horoscopul zilei de azi:

Legea intervine in treburile tale exact la tanc pentru a echilibra o situatie complicata. Ai avut impresia, cateva zile, ca esti tratat incorect, ca esti dezavantajat fata de altii care nu ar merita mai mult decat tine, dar nu pune la suflet aceste mici inadvertente. Se apropie momentul cand balanta revine la normal si primesti din nou ceea ce ti se cuvine. Nicio minciuna nu rezista prea mult, tot asa cum o neregula nu va rezista la nesfarsit, ca atare fii sigur ca, daca tu esti corect si faci totul ca la carte, si efectele gesturilor tale vor fi apreciate just intr-o zi.

Liliac, eu lui Dragos i-am facut Portage undeva spre 1 an si 5 luni si imi iesise dezastruos. Raducu are 1 si 3 luni si deja vb cu sens trei cuvinte! Dragos la aproape 2 ani daca are 10! Noi suntem insa pe tratament, mi-e groaza ca din martie face si cate 10 zile pe luna cerebrolysin injectabil 3 luni si sa te tii distractie cu urlete si strigaturi (mai ales ca i le voi face io ) Si eu am o gramada de spalat si de calcat, insa de 2 zile m-a prins un curent la munca si stau cu gatul intepenit. Am inceput sa il invatam si animalele, ii place sa-i aratam diverse imagini in cartile cu povesti.

Olim, ati si sosit? Chiar, in conditiile astea, ai mai putut sa urmezi dieta daneza?

Lora, ai maaaaareeeee dreptate! Asta este! Dragos nu va fi un mare povestitor, ci un om al faptelor (toata ziua se joaca cu uneltele lui de mesterit). Ce mai face cea mica? Imi place de voi ca iesiti cu fetele, nu stati inchisi in casa (ca noi , io tremur si daca Dragos are un muc in plus)

Raluca, este clar! Te-a ingropat seful sub maldare de dosare si de treaba!

Mergi la inceput

Azi:

Primesti niste informatii importante pentru continuarea unor proiecte incepute si esti multumit de ceea ce ti se aduce la cunostinta. E ca o garantie ca vei ajunge acolo unde doresti, ca trebuie doar un efort de vointa si de concentrare pentru a culege deja roadele scontate, deoarece esti deja pe drumul cel bun. Pui mare accent pe comunicare, pe un dialog intens pe marginea subiectelor aflate in discutie, pentru ca esti constient ca, pentru a ajunge la succes, trebuie sa stii sa-ti exprimi gandurile si intentiile. Spune clar ce gandesti daca vrei sa fii inteles corect.

Mi-e un de zile mari si zau ca am dormit ieri inca 2 ore peste zi plus cele 7 ore regulamentare! Nu-s semmne de !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Hai ca azi nu va mai bat, ma abtin.
Va servesc cu o cafea buna-buna!
N-am mult timp de scris, asa ca va doresc o zi frumoasa si dispar! Pupici la toti copilasii!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Va salut si eu spre miez de noapte.

Am adormit pe la 8 si abia mai inainte m-am trezit. Si am trecut sa vad ce mai faceti.
Eu nu prea am vesti bune. Din contra, la mama se repeta situatia. Sambata va fi iar o zi ingrozitoare M-am saturat.
In rest, nu-s noutati.

Delia, teancul ala de dosare si atributii care ma ingropau, nu e asa de mare pana la urma. Pentru ca pe unele chestii trebuie sa le rezolv doar o data pe saptamana, pe altele doar daca mi se cere expres. Deci nu zilnic, cum banuiam si cum era vorba initial. Momentan, m-am mai linistit in privinta asta. Pana la noi ordine, evident.

Cred ca ma duc la somn in continuare, sa vad ce prostii mai visez in noaptea asta. Ca asa am obiceiul de la o vreme si al naibii ca mai toate se adeveresc.

Sa fiti cuminti!

--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele

Mergi la inceput

'Neata!
Poftiti la cafea!
Ralu, o mare imbratisare pentru tine si multa sanatate mamei tale!
Noi suntem bine, Iustina cu gradinita si activitatile de zi cu zi, Adelina cu mancatul si agitatul... nu sta o clipa locului. La Iustina sunt cazuri de scarlatina si i-am luat ieri exudat...azi asteptam cu emotie rezultatul, sper sa nu fi luat si ea crocobauri. Dar, na, dac-o fi, o fi...nici n-am vrut sa-i dau ospen preventiv.
Azi ies cu fetele din Piatra, de pe forum, la "baut" si abia astept...tati e de serviciu si ramane cu amandoua. In rest, totul e cum stiti.
Va pup si o zi cat mai buna va doresc!

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Azi:

Discuti despre o viata in doi mai sigura, mai bine consolidata, de parca ati fi depasit faza indragostirii si ati devenit mai maturi si mai seriosi. Ceea ce promiti se indeplineste, tot asa cum ai incredere deplina in angajamentele partenerului. Relatia voastra e combinatia optima de sentiment si ratiune, care va va asigura un viitor durabil in doi. Nu ai de ce sa te indoiesti de omul de langa tine, e partenerul potrivit pentru tine.

Ieri nu am mai intrat pe aici. De rau ce imi era (am stat si acasa si la munca cu toaleta in brate) am preferat sa ma intind (si am reusit performanta sa dorm cam 18 ore in total). Acum sunt bine, fresh, semn ca oboseala si stressul din ultimele zile m-au doborat.

Raluca, sunt cu gandul la tine si la mama ta! Mai usor cu munca (ti-o zic eu) ca nu se merita! Eu ma gandesc cu groaza ca vine iar sfarsitul de luna si eu nu am facut nicio raportare, deci iar nopti albe! Sambata viitoare este exclusa orice munca, doar imi sarbatoresc copilul!

Lora, cum fu rezultatul de la exudat? Eu ti-as fi recomandat ospen preventiv, sunt multe cazuri de rezultate fals negative si eu una nu mi-as fi pus baza doar in exudat! Mai ales ca streptococul asta nenorocit lasa urmari pe viata (eu sunt unul dintre exemple cu moldamin injectabil facut ani de zile pt eradicarea lui ) Sper ca ti-a fost de bine iesirea la apa plata cu fetele! Cum s-a descurcat tati cu fetele?

Liliac, sunteti bine?

Liliac, sunteti bine? M-am cam ingrijorat cand ai spus ca te-ai luat dupa "turma" (nu stiam de cine anume vb ), pana cand am vazut ca la dovlecei se vb de testul respectiv! Dragos a inceput sa spuna "che-che" (la chei) si "pa-cap" (la capac).

la restul de gasca! O zi frumoasa!

Mergi la inceput

'Neata la amiaza.
N-am timp prea mult, ca de obicei, am intrat doar sa va zic ca rez. la exudat a iesit negativ, adica n-are nimic. Eu chiar cred ca n-are...nu stiu, as observa daca ar fi ceva in neregula. Nu i-am dat ospen si nici nu-i dau degeaba, eu sunt mai...nu stiu, poate prea inconstienta?! Asa simt eu ca-i bine, na...ma incred in instinct...momentan.
Bravo lui Dragos pt. cuvintelele noi! Ei, vezi, madames, ce baiat ai?!
Nu ma simt nici prea bine azi, am o durere crunta de cap si am si curatenie de facut, deci va pup!
A, la intalneala a fost fain, tati s-a descurcat f. bine.

Edit: sa stiti ca-s asa expeditiva ca ma simt rau, nu de altceva.
Olim, sa-mi dai contul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Hello!M-am uitat la pozici, am citit tot.Eu ma chinuiesc de 4 zile cu o pneumonie atipica.Ma simt destul de rau, fac injectabil.Abia noaptea trecuta am dormit putin caci in rest din cauza tusei uscate nu am inchis in ochi nici zi nici noapte(am si din alea de tuse)Nu stiu de unde am colectat-o ...dar mi-e rau...rau...
Va pop!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Doina, multa sanatate! Cu vremea asta, nici nu ma mir! De asta prefer gerul, macar unii dintre balauri mor! Multa grija de tine, ia si ceva de imunitate si incearca sa te izolezi de graviduta ta!

Lora, chiar asa: cand te simti rau si nu are cum tati sa te ajute nu ai pe cineva de incredere ca ajutor? Stiu ca una dintre bunici este prin Italia, dar parca era vb la un moment dat si de-o bona. Importante sunt fetele, mancarea lor si odihna ta (cat mai ramane). La strans una alta te poate ajuta si Iustina, restul lasa pe cand vei fi tu mai in putere! Io degeaba am smotruit azi, pana acum am strans de 3 ori gramada de jucarii si firimiturile din urma copilului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinabita

Hello!M-am uitat la pozici, am citit tot.Eu ma chinuiesc de 4 zile cu o pneumonie atipica.Ma simt destul de rau, fac injectabil.Abia noaptea trecuta am dormit putin caci in rest din cauza tusei uscate nu am inchis in ochi nici zi nici noapte(am si din alea de tuse)Nu stiu de unde am colectat-o ...dar mi-e rau...rau...
Va pop!!!!!!!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Ooo, multa sanatate.
Si eu m-am luptat cu o nenorocita de-asta. Si nici acum nu mi-a trecut tusea asta nenorocita. Multa sanatate!

black sper ca azi te simti mai bine. Adica ieri zaceai si azi te-ai apucat de smotruit. Bravo tie!! Sa vin sa te bat putin??

Lora ai o gramada de activitati. Bravo!! MA bucur ca rez exudatului e bun.

Eu am o stare de kko ca ninge de asta noapte si nu se mai opreste si-i afara o flescaraie ceva de groaza. Am iesit din casa numai putin, pana la mama si inapoi.
Iar il tin pe flacau in casa, iar o sa raceasca dup-aia

Va pupacesc. Nu-s chiar in cea mai grozava forma ca mi s-au cracanat astrele nepotrivit. Dar o sa-mi revin, fiti sigure.

Mergi la inceput