Gemanutzele si anul 2011! (reloaded)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

17 ianuarie 2011

Daca planul la care ai muncit atat nu mai are sanse sa continue, nu te crampona de el, ca si cum ar fi singura solutie. Vor aparea si altele de unde nici nu te astepti, deoarece orice final de drum este imediat urmat de perspective noi care merita atinse. Pune punct aici unei activitati care nu mai are nimic de oferit si apuca-te de altceva care te poate satisface si mai mult. Cand ti se inchide o usa, se deschide altundeva o fereastra, deci fii atent la ocaziile bune care se ivesc.

----------------

17 ianuarie 2011

In prima parte a zilei aveti o stare confuza la serviciu si la o intalnire cu prietenii. Va sfatuim sa nu incepeti mai multe treburi deodata.
Fiti mai prudent cand vorbiti, pentru ca s-ar putea sa nu va puteti respecta promisiunile!
Evitati cearta cu o femeie!
Dupa-amiaza va simtiti mult mai bine in mijlocul familiei.
-------------------------

Luni, 17 ianuarie 2011

Este un moment bun sa te gandesti serios la relatia de cuplu si sa iei o decizie. Daca te gandesti la casatorie, ai toate sansele ca acest lucru sa se realizeze. Viitorul relatiei tale depinde de modul in care actionezi fata de partenerul de cuplu. In afara casei, este indicat sa vorbesti cat mai putin, pentru ca poti spune lucruri regretabile. Tacerea este cea mai buna arma impotriva situatiilor neplacute.

-------------------------

17 Ianuarie 2011

Gustul pentru aventura te-ar putea determina sa īti asumi unele riscuri care ti-ar putea crea neplaceri. Īn gospodarie va fi multa agitatie; te vei confrunta cu o multime de obstacole si va fi nevoie de un efort deosebit pentru a te putea descurca. Ar fi indicat sa eviti discutiile īn contradictoriu cu cei din jur, deoarece nu vei reusi decāt sa tensionezi atmosfera.

--------------------------

--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ralu Andra arata exact asa cum este Dar are deja 7 ani deci si-a lasat in urma fetisoara de bebelus si si-a tras atitudine de domnisoara. Deh, am crescut! Deja avem pretentii, mofturi, preferinte. Are personalitate, nu gluma! De aici vine si maturitatea ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Liliacule, ce scumpete de fetita si dulcel de baietel ai tu acolooo!!! Mi-e drag Raducu, dar dupa Andra ma topesc! Serios, e o scumpa si are o fetisoara tare expresiva! S-o pupi tare-tare din partea mea!
Si la clatite, inainteeeeeeeee!!!
Ralu, daca te mai prind pe la serviciu in timpul liber....!!! Data viitoare promit ca te iau si pe tine, dar cand or fi infloriti copacii (cabanuta e in mijlocul unei livezi imense).

Tre' sa fug, ca fie-mea incearca sa se ridice de pe pat si e la margine...

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mama ce activitate aveti fetelor!Mi-a luat ceva sa citesc.V-am vazut pozele! sunteti frumosi si frumoase!
Fetelor ce o fi cu controalele ...asta este nu avem incotro.Sa fie sanatosi amandoi, asta e cel mai important.Ma bucur ca se simte bine Ioana si a inceput sa manace binisor si de toate.Abia astept sa fiu bunica!!! mi-e drag tare de tot!
Merg sa mai citesc o pagina caci una a mai rams necitita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

lora, cum sa iti arat hainele ca is multe, nu stiu daca vrei sa ramai cu toate
pantaloni scurti de 12 luni 3 perechi, st 5.99
fustita 12 lni 5.99
rochita verde 12 mese 3.99
btricou mov 2.59
pantalon roz captuit 74 cm cu 6.99 cu 30 reducere
pantaloni de 74 cm captusiti, blugi 8/99 cu 3o
rochita mov cu maneca lunga 86 cm, 6.99 cu 3o
rochita mov cu roz cu maneca lunga 80 cm, la 4.99 cu 3o reducere
aste pt bebe

Mergi la inceput

pt iustina
rochita de 14 ani la 6.99 cu 80
rochita de 14 mov cu maneca lunga, 19.99 la 80
12.99 redusa la 50 rochita neagra hanna montana
9.99 redusa la 80 rochita roz de vara
7.88 legins roz 2 perechi cu 80 reducere
am luat body la pitica 5 bucati la 7 euro
sa imi zici ce ramane si ce duc inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Olim, pai nu's ce sa zic...in principiu, le vreau pe toate, doar ca nu-s lamurita cu marimea la Iustina, ca are 6 ani, iar marimea din Romania ii iau 128, adica pt. 7-8 ani. Zici ca-s de 14...acum, tu stii daca-i sunt ori nu bune. Bine, ca daca nu-i vin anul asta, ci la anul, sunt ok. Ea e f. slaba, daca nu-s mari, ok.
Ma duc sa fac de mancare, va pup!
Si va invit dupa-amiaza la conopida gratinata la cuptor, snitele si ciorba de cartofi cu legume.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

lora, eu nu stiu la 6 ani, mie mi-ai zis 124 de cm daca nu ma insel, si marimea astea corespunde la 12 ani aici, de aia m-am uitai la 14 ani, ca asa au zis tantile din kiabi,acuma eu nu stiu ce sa zic.
eu la 3 ani a lui alex, cumpar de 6 ani, ca el are 110 cm, deci depinde de inaltime in primul rand.
[http://www.kiabi.com/fille-adolescent/robes/robe-jersey-hannah-montana/124/P214261] doar ca e fara volanase asta ar fii mai scumpa un pic 6.5 euro
celelalte 2 is la 2 euro fiecare.
prin posta nu am putut sa fac comanda ca dura 7 zile sa ajunga, si nu eram sigura ca ajunge pana miercuri.

vape toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Liliac, vazut poze printre pacienti (mda, sunt inca la munca). Pe scurt: Andra este 10000000% fata lu' mama, seamana copie fidela cu tine! Are un par roscat superb, eu nu am mai vazut asa ceva naturel! Raducu este un dulce foc, iar poza asta este de milioane! Ai un sot (sper ca-i sotul ) bun, bun de pus pe rana! Mi-au mai placut: 1,2 si si 3 . N-am vazut niciun cap de mamica, dar nu-i nimic! Stiu cum arati!

De mancat nu am mancat nimic azi! Sunt la detoxifiere si dezbalonare. Ma doare capul ingrozitor, dar este si normal la cate ore am dormit asta noapte (4). Ah, si musai sa-i dau pana maine banii surorii mele, caci din lipsa de finante "s-a autoservit" din economiile mamei. Nu ma intrebati de unde fac rost, insa ii dau banii si arivederci! Buna-buna va fi maximul de relatie cu ea.

Azi:

Daca planul la care ai muncit atat nu mai are sanse sa continue, nu te crampona de el, ca si cum ar fi singura solutie. Vor aparea si altele de unde nici nu te astepti, deoarece orice final de drum este imediat urmat de perspective noi care merita atinse. Pune punct aici unei activitati care nu mai are nimic de oferit si apuca-te de altceva care te poate satisface si mai mult. Cand ti se inchide o usa, se deschide altundeva o fereastra, deci fii atent la ocaziile bune care se ivesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Lora, mi-ai facut o pofta mare cu conopida gratinata la cuptor si cu ciorba de legume! Tu vb serios ca ai timp si de gatit? Noroc ca sta sotul azi cu copilul (mama si-a luat cateva zile de odihna ca si consecinta a reprosurilor surorii ca prea sta numai cu Dragos si nu si copiii ei) si sper sa apuce sa gateasca el o mancare ceva.

Mergi la inceput