Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile (197)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nyny/nyny.jpg)
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexia28
![]() ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010) prietene DC . |
Da si la noi e mai usor acum. Mai ales de cand o duc pe Mara la gradi . Asa doarme si el linistit somnul de la ora 10. Nici Mara nu mai este asa de geloasa. Il iubeste foarte mult si l-ar dragali mai mult daca ar sta si el. In rest... acelasi scandal cand se baga peste jucariile ei, aceleasi crize de personalitate...
Mamica fericita de
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
Mara si David
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
danyelana spune:
Salutare fetele mele dragi
Incep prin a imi cere scuze ca nu am mai intrat de atatea zile, nici macar de ziua printului ca sa fac cinste asa cum se cuvine.
Va multumesc mult pt urarile adresate lui Arthur pt ziua lui (a fost si de nume ca il cheama si Ioan
) si i le intoarcem si voua, celor ce s-au sarbatorit in ultimele zile.
Vineri am aut petrecere acasa cu rudele apropiate (fratii si surorile sotului cu soti si sotii, sunt 5 la ei, bunicul, verisori) si am fost 17 adulti si 4 copii. Nu va spun ca am avut de munca si inainte si dupa dar a fost frumos. Arthur s-a simtit tare bine si nu a vrut sa mearga la culcare pana nu au plecat musafirii, adica la 12 noaptea. A primit o gramada de cadouri, jucarii, carti, bani, hainute de nu mai stia cu ce sa se joace. Asa e cand au multe...
In rest despre noi, i-a mai iesit un colt, am ajuns la sase dinti si cred ca ii mai da inca unul ca tare mai e marait si ii curg balute. Are o perioada tare naspa cand plange din orice, ba chiar face crize de plans cu pus pe burta si urlat daca nu ii dau ce vrea el. Ne asteapta vremuri grele. Vrea tot timpul numai la mine in brate, parca ar fi o maimuta agatata in copac. Nu pot sa fac nimic de el. Uneori imi vine sa imi iau campii.
Nici la sot nu vrea... M-am simtit si aiurea, cred ca am vreo lipsa de magneziu sau ceva ca mi s-a pus o crampa la piciorul stang in somn acum o saptama si de atunci nu imi mai trece. Uneori abia merg, parca as fi o baba.
De cand a inceput sa mearga nu mai vrea sa stea locului nici o clipa si e tot timpul numai in picioare. Face km zilnic si cu toate astea nu doarme mai mult. Ziua are un somn de o ora si uneori mai face inca unul de o jumatate de ora-o ora dar nu mereu. Si noaptea treziri fara numar si .
Eu sunt in urma rau ca nu am mai citit deloc din urma dar incerc sa recuperez.
Pupici pufilor si mamicilor
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Simply, Ariana si familia va multumim mult de tot pt felicitare si pt urarile voaste.
Sa va aduca si voua anul cel noua numai bucurii si realizari.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Pai cine zice ca e cea originala? ![]() Editez sa zic ca pot exista mai multe produse cu aceleasi beneficii. Nu inseamna ca una e "mai originala" ca alta. Indiferent ce decid fetele, Simply esti foarte draguta ca te-ai oferit. ![]() ![]() _ Mirela si ![]() |
Asta e clar ca simpli e o dragutza ca s-a oferit.
nu pune nimeni asta la indoiala
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Mi-am amintit....
Ele eu doar am preluat titlul capitolului trecut, o banuiesc pe Simply.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Mi-am amintit.... Ele eu doar am preluat titlul capitolului trecut, o banuiesc pe Simply. ![]() _ Mirela si ![]() |
Aha...n-am observat atunci ...dar
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](pupic.gif)
Mamica mandra de odorul ei
Eleysa spune:
Noapte buna si linistita, fetelor!!!
...eu mai mult dupa cortina azi ...cercetez netul in cautarea cadoului ideal pentru mandra mea ...ea oricum o sa se bucure ...dar eu trebuie sa ma stresez putin ca sa (imi) fie mai drag cadoul
Mamica mandra de odorul ei
bubu_bu spune:
buna spre seara fete!
danyela...ma bucur ca ati petrecut frumos pe arthur
gmilady wb la multi ani si voua!
dece.....la sala zici?!fain....si eu am fost la salon si m-am chicit(tuns+vopsit)si tare bine ma simt...dupa 2 ore de relax...prin oras...
mai da va incuscriti aici care mai de care...hmmm....raulica nu a vazut alta fomeie decat pe mama lui si ma iubeste de numa numa...nu-l impart pana la minim 30 de ani
vazut poze pfff frumoase frumoase..cum sa-i nominalizez ca is frumosi toti si au o dragalasenie pe care numai pufuletii nostri o au
vad ca is probleme cu cremele....eu de aici din cur de oras....nu am cum sa imi iau....asa casimpli draguta care ne ajuta...si
dece draguta care vrea sa-mi trimita.....eu cum faceti voi fac si eu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Mi-am amintit.... Ele eu doar am preluat titlul capitolului trecut, o banuiesc pe Simply. ![]() _ Mirela si ![]() |
![](japonez.gif)
aseara cand am modificat titlul capitolului m-am gandit la noi toate(sa nu uitam ca bebei ne iubesc chiar daca nu ne lasa sa "respiram" cateodata) si in special la Plateea care e singura
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Mergi in viata cu o licarire in ochi, cu un zambet pe fata , si cu un scop maret in inima."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Maine seara imi pleaca sora,din pacate nu prea a fost o perioada de relax pt ca pufu a fost foarte agitata,aproape numai la mine vroia,acum vad ca se cere la taica-su din bratele mele(ma simt tradata,ce ti-e si cu femeile astea ),mi-e frica de ce urmeaza,adica cu sora mea vorbeam,nu eram numai cu pufu,acum raman singura(atunci cand sotul e plecat),nu imi place deloc singuratatea.Ioana te inteleg perfect prin ce treci,cand am fost gravida am fost singura primele 6 luni,a fost crunt
Lorex cum rezisti toata ziua de vineri fara Iuria?eu maine merg la cursuri,6 ore voi fi fara ea,nu imi place sentimentul care il am-pustietate(sapt trecuta am fost plecata 4 ore,puteam sa mai stau sa fac shopping,dar ma simteam pustie fara ea,asa ca mi-am facut treaba si am venit cat am putut de repede acasa).Imi place ce ai spus-ca stii ca e in siguranta(trebuie sa invat si eu acest lucru)
Imi pare rau fetele ca am vorbit asa,dar imi vine sa plang si nu am baut nimica
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Mergi in viata cu o licarire in ochi, cu un zambet pe fata , si cu un scop maret in inima."