Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile (197)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

simply...
m-ai atins...
citesc de ieri titlul capitolului si ma tot intreb: "si pe mine? chiar daca nu sunt langa el, chiar daca nu pare afectat? oare cum o sa reactioneze cand merg acasa?"
bravez, cat ceva de facut mereu, ma concentrez la invatat, dar sufar ca naiba. si totusi de acasa am semnale ca el e bine mersi. oare m-a uitat asa repede?
sa plang ca nu sunt langa el, sau pt ca nu pare sa sufere?
cand e mai mare, iti spune, e ... interaciv.
acum, ce sa cred?

long story short... simply... nu uit gestul si cuvintele tale...

acum m-a sunat sotul ca a adormit. i-am spus in gand rugaciunea desi mereu o spun cu mana pe el. plang si ma gandesc la el. stiu ca nu-s prima mama care petrece nitel timp fara bb, dar... mai ales seara, ma prabusesc toata...
dar, e si maine o zi!

bblusi cuminti sa aveti la noapte si sa nu uitati sa ii sarutati usor, pe manutele lor dulci.

PS: am poze pe calc, dar nu pot sa ma uit la ele...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

M-am intors mai devreme de la dr. Numai balarii mi-a zis ...
Fetele care mai alaptati (in afara de ele care a spus mai devreme) v-a venit CM?
Imi spunea ca ar trebui sa vina pe la 4 luni si ca daca nu vine tb investigat, sa faci analize dar ca el imi spune sa stau linistita si cand termin cu alaptatul sa vedem atunci. Si de ce sa il alaptaze atat? Inca vreo 2-3 luni si gata. Ma rog ... dupa cum spuneam balarii .
Ca de ce stau 2 ani acasa, ca o sa am probleme la "centrala" ca e prea mult, ca bla bla bla .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

simply...
m-ai atins...
citesc de ieri titlul capitolului si ma tot intreb: "si pe mine? chiar daca nu sunt langa el, chiar daca nu pare afectat? oare cum o sa reactioneze cand merg acasa?"
bravez, cat ceva de facut mereu, ma concentrez la invatat, dar sufar ca naiba. si totusi de acasa am semnale ca el e bine mersi. oare m-a uitat asa repede?
sa plang ca nu sunt langa el, sau pt ca nu pare sa sufere?
cand e mai mare, iti spune, e ... interaciv.
acum, ce sa cred?

long story short... simply... nu uit gestul si cuvintele tale...

acum m-a sunat sotul ca a adormit. i-am spus in gand rugaciunea desi mereu o spun cu mana pe el. plang si ma gandesc la el. stiu ca nu-s prima mama care petrece nitel timp fara bb, dar... mai ales seara, ma prabusesc toata...
dar, e si maine o zi!

bblusi cuminti sa aveti la noapte si sa nu uitati sa ii sarutati usor, pe manutele lor dulci.

PS: am poze pe calc, dar nu pot sa ma uit la ele...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

plateea - eu am stat fara A cand avea in jur de un an 3 saptamani cel mai mult. I-am povestit ce si cum, i-am desenat cand ma intorc, am plecat si nu m-am uitat inapoi. Am vorbit mereu la telefon, ma rog .. eu si ea ma asculta. Cand am venit mi-a zambit asa de frumos, a fost unul din zambetele care nu le voi uita niciodata. Recunosc, imi era teama de ce reactie va avea.
Pe mine pozele m-au tinut in viata. Problema era a mea. Ea se simtea f bine, erau in jurul ei oamenii care o iubeau si aveau grija de ea foarte bine. Partea buna e ca am slabit atunci vreo 5 kg.
E adevarat ca mama e doar una.

Concluzia: problema e la tine, fa orice consideri de cuviinta sa nu te mai gandesti asa mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Plateea,nimic din ce as putea spune nu te poate consola,eu una ma bucur ca bbto reactioneaza bine,pt ca daca el nu era ok,sederea ta era mult mai grea,pt ca instinctiv te gandeai la binele lui,e greu sa stii ca bble plange si ca numai tu il poti ajuta,iar tu esti departe si nu poti face nimic.

Ai grija de tine

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Mergi in viata cu o licarire in ochi, cu un zambet pe fata , si cu un scop maret in inima."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Fetele care mai alaptati (in afara de ele care a spus mai devreme) v-a venit CM?
Imi spunea ca ar trebui sa vina pe la 4 luni si ca daca nu vine tb investigat, sa faci analize dar ca el imi spune sa stau linistita si cand termin cu alaptatul sa vedem atunci. Si de ce sa il alaptaze atat? Inca vreo 2-3 luni si gata. Ma rog ... dupa cum spuneam balarii .
Ca de ce stau 2 ani acasa, ca o sa am probleme la "centrala" ca e prea mult, ca bla bla bla .

xela, io zic sa relax, nici mie nu mi-a venit cm, iar la tura trecuta mi-a venit cand Isa avea un an jumate si nu mi-a zis nimeni ca ar fi probleme in sensul asta (am mai alaptat-o pe urma vreo patru luni). Cu intorsul la servici si cu intarcatul zic eu ca sunt treburi foarte personale, nu are nimeni cum sa-ti spuna ce e cel mai bine pentru tine/voi. Eu pe Irina intentionez s-o las sa se intarce singura, vad semne in directia asta, nu e asa atasata de san cum a fost sor-sa si in plus, mananca mult mai bine decat ea. Ieri n-a cerut deloc sa suga de la 10:30 la 18, ceea ce mi se pare enorm in conditiile in care am stat permanent cu ea (ce-i drept, am iesit afara si a adormit in carut, nu la san ca de obicei). Sa va fie de bine intalneala!

Edit ca de mult vreau sa spun asta: daca stau si socotesc, in ultimii patru ani am avut cm 4 luni (consecutive, ce-i drept). Si aoleu ce bine e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Nici mie nu mi-a venit CM,cand am fost la control nu mi-a spus ca ar fi ceva rau ca nu a aparut(dar tinand cont ca medicii de aici dau paracetamol pt orice.....)

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Mergi in viata cu o licarire in ochi, cu un zambet pe fata , si cu un scop maret in inima."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Plateea m-ai facut sa , se vede ca ti-e foarte greu. Cum poti sa te gandesti ca te-a uitat? Pe tine te iubeste cel mai mult pe lumea asta, vrea sa-ti arate ca ai baietel mare si ca poti sa-ti dai examenele linistita...el te asteapta cuminte.

Xela chiar ca balarii. Eu am CM de pe la 6 luni ale delfitei. Normal ca am auzit si eu ce ciudat, alaptezi si ai CM, n-ar fi trebuit Si asta cu alaptatul...chiar nu inteleg de ce se baga altii?

Simply cred ca o sa-ti vina greu singurica dar uite, vorbesti cu noi de cate ori simti nevoia si o sa treci mai usor peste perioada de reacomodare.

Lady m-am bucurat sa te citesc, ce frumos v-ati petrecut!

Bubu sa-ti fie de bine!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

gmilady - ce ma bucur ca ne mai povestesti de voi . E super ca v-ati simtit asa bine. Distractie placuta peste 2 zile!

sorina - ptr iaurt. La noi iaurtul, pufuletii si boabele de orez expandat au fost intodeauna acceptate fara probleme si oricand.
Am uitat sa te felicit ptr rezultatele Dianei la admiterea la liceu. Felicitari! Cum ai reusit sa ai o fata asa constiincioasa?

dece - daca te intinereste cu 10 ani cremele alea merita toti banii .

simpli - o sa te obisnuiesti cu noua situatie ca nu ai incotro. Noi o sa te ajutam sa-ti fie mai usoara tranzitia, "vorbeste" cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:

xela, io zic sa relax, nici mie nu mi-a venit cm, iar la tura trecuta mi-a venit cand Isa avea un an jumate si nu mi-a zis nimeni ca ar fi probleme in sensul asta (am mai alaptat-o pe urma vreo patru luni). Cu intorsul la servici si cu intarcatul zic eu ca sunt treburi foarte personale, nu are nimeni cum sa-ti spuna ce e cel mai bine pentru tine/voi. Eu pe Irina intentionez s-o las sa se intarce singura, vad semne in directia asta, nu e asa atasata de san cum a fost sor-sa si in plus, mananca mult mai bine decat ea. Ieri n-a cerut deloc sa suga de la 10:30 la 18, ceea ce mi se pare enorm in conditiile in care am stat permanent cu ea (ce-i drept, am iesit afara si a adormit in carut, nu la san ca de obicei). Sa va fie de bine intalneala!

Edit ca de mult vreau sa spun asta: daca stau si socotesc, in ultimii patru ani am avut cm 4 luni (consecutive, ce-i drept). Si aoleu ce bine e...

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Merci mult Nik0le. Dupa cum spuneam ... balarii, stiu ca vorbeste prea mult si aiurea uneori.
Una peste alta l-am asculatat dar a recunoscut si el ca se vede ca stiu foarte bine ceea ce vreau, asa ca ... vax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

pe aici si eu, va alerg! am 2 capitoe si ceva de alergat dar m-m oprit la un mesaj care m-a impresionat, am recitit cateva pasaje din el si nu pot trece peste...sper sa vad clar in fatza ochilor a citesc urmatoarele capitole

TOMACA de la mine
am descoperit multe puncte comune. Nu srcina in sine ci trairile pe care le-am avut 9si tu si eu)...o sa scriu si eu povestea lui Yannis si poate o sa ti se para si tie cunoscut ce o sa spun.
merci! asa m-am hotarat si eu sa scriu!

F tare m-a miscat povestea voastra!

Sa-ti traiasca minunea!

de Yannis

Mergi la inceput