Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile (197)
Raspunsuri - Pagina 7
lucia2000 spune:
Acum sunt in dilema
nu stiu daca mai vreau crema ca varianta de o comandati voi nu stiu daca e ok.
gmilady spune:
Eu v-am pierdut rau anul trecut, am reusit sa va citesc de la 1 ian incoace. Asa ca:
1)Daca se poate, as vrea si eu o crema de-aia pt baietei. Simply e ea foarte foarte draguta , dar doar daca se poate, daca nu-i deja suspect de mare pachetul Daca nu, nu stiu, eu credeam ca nu e nici o graba deocamdata... eu incerc ceva la fiecare baita dar cam degeaba, si nu fortez nimic ca nu-s sigura ca fac bine ce fac...
Plus un sambure de indoiala, o fi suficient de safe, la noi de ce nu s-o gasi? Dar oricum, clar vreau si eu, sa fie
In privinta cremei, nu mai am timp acum , ma mai uit si eu de acasa la prospecte (adica cu google translate) dar oricum cred ca o sa merg pe mana voastra.
2)Poate reusesc si eu sa ajung la intalnire in wkd, desi imi pare rau ca nu-i din aia cu pufi Na, eu stau toata ziua la birou... nu pot sa zic ca-mi mai trebuie cafea si-n weekend :D, dar m-as bucura sa va cunosc.
Si 3)... Mai e vreun puf care sa nu mearga de-a busilea?!? Cred ca noi o sa sarim peste etapa asta, desi nici in picioare n-are mare echilibru (adica doar tinut de manute)... of, dar nu ma ingrijorez, si mai vedem la control zilele astea...
Si la dinti revendicam ultimul loc, ca nici macar semne nu da deocamdata...
N-am avut treburi azi dar ca sa nu stau cu site-ul deschis atata am scris intr-un doc, acum am dat copy-paste. Fug si eu acasa la puiut. O seara frumoasa tuturor!
lucia2000 spune:
fetele va las un link aici.
http://cgi.ebay.de/GRAPHITES-SALBE-50g-2479892-/260687098226?pt=Haus_Garten_Medikamente_von_Apothekern_Medikamente_von_Apothekern&hash=item3cb2297172
lucia2000 spune:
Deci eu vreau crema numai daca este cea originala adica GRAPHITES SALBE, altfel nu o vreau
decenuela spune:
asta mai e
http://cgi.ebay.de/MERCURIALIS-PERENNIS-10-Salbe-70G-WELEDA-/350201895026?pt=Haus_Garten_Medikamente_von_Apothekern_Medikamente_von_Apothekern&hash=item5189a8d872
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina_libra Azi la pranz am incercat si eu sa o pun pe Diana in pat langa mine, cu intuneric in camera si cantece de leagan in surdina. S-a ridicat tacticoasa, amers pana la marginea patului, a coborat, a deschis usa (doar a tras de ea) sia plecat fara sa se uite in urma. Atat de tare m-am distrat, incat nu am mai incercat procedura si am adormit-o tot la TV, in brate. Mai incercam si maine, poate ne iese mai bine. |
...foarte tare!...mititica stie ce vrea!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui xela_07 Am calcat un munte de rufe ... Si ptr ca a fost mama la mine, stateam si ma gandeam cat calcam ca sunt ceea ce sunt datorita ei. Adica m-a crescut si ea cum a putut ca nu avea nici de unele dar ne-a iubit asa de mult. Si nu ma refer ca-mi spunea ca ma iubeste, abia acum mai nou imi spune. Erau alte timpuri atunci, dar ... imi aduc aminte cum statea verile noaptea cand era cald si-mi facea vant cu un carton sa pot sa dorm bine. Of of ... ce responsabilitate mare avem sa crestem frumos copiii astia. Sper sa-mi ajute Dumnezeu sa reusesc si eu macar cat a facut-o ea. Aberez si eu ... |
...am bocit de numa'-numa'..
O mama deosebita, a unei mame deosebite.....
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
miremia spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Deci eu vreau crema numai daca este cea originala adica GRAPHITES SALBE, altfel nu o vreau Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Pai cine zice ca e cea originala?
Editez sa zic ca pot exista mai multe produse cu aceleasi beneficii. Nu inseamna ca una e "mai originala" ca alta.
Indiferent ce decid fetele, Simply esti foarte draguta ca te-ai oferit.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui plateea in alta ordine de idei... terminat examenul.. bantuit prin mall pana mi s-au tocit picioarele... intr-un final a trebuit sa ajung acasa... la o asa goalaaaaa... fara puiul meu... si-s ca naiba... partea amuzanta e ca domnul nu da semne ca ar suferi... e bine mersi, urmeaza programul... vb xelei, pana la urma tot eu sufar mai mult decat el... asta e totusi.. un motiv sa sufar mai putin. ele... cum mai papa frumusica? sorina, am descoperit un iaurt pe care ginerele dumitale il papa ca disperatul... vrei share? mire, ti-am zis ca esti un inger ca ai grija de capitolele noastre??? haircut... eu zic sa nu te antrenezi prea mult ca la cat s.x o sa fie... poti sa il consideri pe ala antrenament numai bun... si impusti 2 iepuri dintr-o data... I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
Ma bucur ca ai scapat de examen (a tzinut bine pumnii stransi nora ta?), si ca Teo e voios! Pupam ginerelul!
OFC ca vrem share la iaurt! (Iris a executat azi in premiera nishte Zuzu 3%, family pack..asta aveam in casa..ce am cumparat alta data pt ea...au fost cahhh).
decenuela spune:
tre sa ma pregatesc cik de sala....prb inca nu e rezolvata...
SIMPLI ESTI O DRAGUTA C-AI FOST SI TE-AI INTERESAT...si nu-ti bate capul pt noi....pana una alta crema se gaseste si pe amazon si pe ebay...si trimit si in ro....deci nu se pune problema ca cine este interesat nu poate intra in posesia ei...
poate e bine sa intrebam un medic...care e substantza activa...a acestor creme...
mai citesc cand vin
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...