Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile (197)
Raspunsuri - Pagina 6
ale1212xa spune:
buna seara
am reusit in sfarsit sa ajung si eu pe la calc...sambata a fost o nebunie, toata ziua am fost in miscare, petrecerea superba dar noaptea a fost groaznica...cred ca m-a ajuns oboseala, am vomitat, ma durea capu, oasele, tot, tot...m-am culcat la 10 seara si m-am trezit la 8 dimineatza...
duminica iar a fost o zi grea, Dragos s-a iritat la fundulet si cum a facut kk de vreo 4 ore a fost groaznic sa il schimb, ziceai ca il tai saracutul...nici nu se potolea bine ca iar trebuia schimbat..in fine azi a fost mai bine, doar oleaca iritat...
gata, mi-am spus oful
revenind, vreau si eu o crema de putulica, cine contorizeaza?
ps.: am pus si eu ceva poze de sambata...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela LEGAT DE CREMA...FETELE CARE ATI STUDIAT MAI BINE PRBOBLEMA HELP DAU 2 LINK-URI la nemti si la englezi sunt denumiri diferite...dar la farmacie i-a zis lui simpli ca ar fi aceiasi chestie. va rog sa va uitati.. http://www.apovia.de/produkte/sortiment/Sonderkategorien/Themenshop/NEU_bei_Apovia/3918261-detail.html;jsessionid=56A4655022E054484C240045C3DAF76C.web2?utm_term=2479892&utm_medium=cpc&utm_source=idealo&utm_campaign=Idealo si asta din uk http://www.chemistdirect.co.uk/nelsons-graphites-cream_1_5314.html daca da si sunteti de acord va rog dati \pm la mine...ca poate imi scapa vreun mesaj... ratusca 4, tomaca 2, bubu1, ioana fota 1, mire 1, xela 1..parca... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
dece panala urma noi de care cumparam?
eu la lincul din anglia inteleg ca e pt dermatita, nicicum fimoza
gmilady spune:
Hiiiiiiiii!
La multi ani si bine v-am regasit in 2011 , sa fie un an frumos plin de bucurii si impliniri, alturi de pufi, de familie si de cei dragi! Pentru mine 2010 a fost primul an in care am fost mamica si cel mai frumos de pana acum , asa ca nu pot decat sa multumesc din tot sufletul pentru asta!
gmilady spune:
La multi ani baieteilor si fetitelor care tocmai au implinit un an!! Gemanutele, Kiti, Vlad de Irrinaa, Dragos de DandanaG, Diana de Rox_y, Jiji, David de Nyny, Alexandru de Roco,
Alexander de MP, Arthur de Danyelana, Dragos-Andrei de Ale1212xa, Maia Teodora de Sagetutza, toti ceilalti puiuti aniversati zilele astea, scuzati-ma ca n-am mai intrat sa fac urarile cand trebuie, spun acum cu mult drag La Multi Ani, sa cresteti mari, frumosi si destepti, sa fiti fericiti, sa aveti parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta si sa va bucurati parintii si bunicii cat mai mult!
alexia28 spune:
Simplim-am uitat pe ingrediente de la produs
http://www.chemistdirect.co.uk/nelsons-graphites-cream_1_5314.html si nu sunt aceleasi adica nu e produs homeopat. Se poate sa aiba acelasi efect dar e mai ok sa fie cat mai natural
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Fetele cu crema, sa va zic constatarile mele... Crema pe care o stie tomaca este produsa de DHU, exista si o crema cu denumire similara de la Weleda si mai este si crema pe care a gasit-o Simply in UK. Daca stie cineva germana sa citeasca prospectul pe net sa vada daca este o compozitie similara ar fi ok, este normal sa nu arate ambalajul la fel....doar sunt producatori diferiti. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
da de la WELEDA E Mercurialis perennis...EU SUNT ACU PE GOOGALEALA...caut prospect..sa vad...dar se pare ca e vb de aceiasi compozitie...am dat peste un subiect pe desprecopii.com..si se pare ca e destul de eficienta crema....numai ca la nemti e 50 g la englezi 30 g...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
plateea spune:
deci... am vazut poze...
cristi de xela are niste ochi de strengar... sufla in fluier? trebuie sa ai urechile varza...
isa e bestialaaaaaa in cada cu migile! pare pusa pe sotii non-stop!
mi-a placut cum face alexandra de ioana fota bagajul in locul lui tati... sa fie sigura ca n-a uitat omul nimic...
dragos nu mai zic ce mandru e cu panglicile ros-albastru in par... iar tortul ala... ma trimite la cofetarie...
larisel, cred ca am mai zis ca ai niste fete cucuiete mandre si jucause... taaare mi-i drag sa le vad si vanez albumul sa u ratez nici o noutate...
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
gmilady spune:
Noi (bebix) mai are 2 zile si intra si el la aniversati, de fapt asta s-a cam dus... maine si gata Mi-am luat zi libera sa sarbatorim impreuna... Desi de mot am scapat deja in decembrie, cand i-am prins pe nasi in tara.
De pe tava a ales asa, in ordine:
- minge tenis (asta si pentru ca are o manie pe moment cu mingiile si bilele, dar na, sport si sportivitate nu strica nici mai incolo)
- o mica toba egipteana
- pensula pictat si ochelari dintr-o lovitura
Apoi a mai vrut:
- ferrari rosu
- mouse
- carte (+ verigheta care era pe ea)
- cub rubik (logica am vrut noi sa zica)
N-a ales altele gen bani , termometru, lupa, carte vizita, iconita, pix, din ce-mi amintesc...
Mie imi suna a artist non-conformist, de, ca tatal lui Poate ne mai auzim peste ani si ani (vreo 39, asa, cand sunt toti pufii intarcati ), si facem un sondaj... ce s-a potrivit
A, si noi am mai avut primita cadou si o cutiuta de argint cu niste pietre pe care scria cate ceva, un wish box, si din astea a ales asa, in ordine:
- Happy life
- Long life
- Healthy life
- Prosperous life – asta ultima bineinteles, ca erau doar 4
Dar daca el o sa fie fericit, pai asta-i cel mai important, m-am linistit, poate sa se faca si artist :)
gmilady spune:
De rev am fost in Austria, in Baden, unde sunt piscine cu apa termala gen aia la care a fost Bea in Ungaria... prietenii cu care am fost chiar au fugit din Austria pentru o zi si in Ungaria undeva, ca auzisera ca-i mai mare locul si mai multa distractie... le-a placut f mult... posibil chiar acolo unde a fost Bea, n-am retinut numele ca noi am stat linistiti cu bebix unde eram (n-avea rost sa mergem atata cu masina in alta parte)...
Sunt fericita ca a fost totul tare bine, ne-am intors fara mari peripetii si foarte sanatosi, mi-era asa de frica dupa experienta de asta vara din Bulgaria... In ziua plecarii eu tot puneam raul inainte, asta micu' plangea de zor in masina, m-a apucat si pe mine plansul, sotul a intors sa ne intoarcem acasa si sa stam in Bucuresti daca noi nu vrem nicaieri... Am tras pe dreapta si ne-am linistit toti, l-am adormit pe bebix (nu poate sa adoarma singur in scaun, pe de o parte ca avem masina sport si scaunul nu incape in pozitia de somn, pe de alta parte fara tzitzi...) si ne-am facut curaj totusi... si bine am facut!! Doar ca a trecut timpul mult prea repede... de ex. n-am mai avut timp sa-i aratam si lui bebix Viena, desi am stat la doar 30 de km...
gmilady spune:
Bun venit si de la noi Nyny, Sorina si Alina_libra!!!
Tomaca, impresionanta pana la lacrimi povestea ta. Sa-ti traiasca Tudor, copil atat de dorit si daruit de DD