Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile (197)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna ziua si de la noi..
Sorina de cafeluta.
Plateea....
Am vb cu DandanaG un pic ea are crema graphiotes salbe si e f multumita acuma...nu stiu nici eu mai ales ca nu iau pt mine.Dupa ce hotarati ceva scrieti si aici pls?Fug ca am un maraici.O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
Nu mi-as fi imaginat ca intre fi-miu si decalotare o sa stea vreodata nemtii!

Ratusca mami de Imparat (2010)

asta e cea mai tare replica ever...
ratusca... invidiez imparatul cu asa o mami!

MP, hai ajuta fetele astea ca de acum mi-e ca se ajunge la revolutie cu crema...

bubu... habar nu am de la ce varsta se duc copiii la oftalmo, dar banui ca oricand se suspecteaza o problema... indiferent de varsta!

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

am gasit si eu un mic dejun pe care sa il pape Dragos fara maraieli, asta de cand nu mai vrea fructe neam...i-am facut azi paine prajita cu ou si zahar.,.na belea..a ras miezul de la 2 feli

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

cum facusi? zi repede detalii, punct cu punct sa transmit prin morse la socrosenie sa presteze in consecinta...

I will survive...

pai batui 2 oo, am inmuiat feliile de paine si le-am pus la prajit. Cand le-am scos pe farfurie am presarat rapid un pic de zahar, ele fiind fierbinti intra zaharul si se topeste(nu chiar de tot, cat sa ii dea gust dulce). Si gata:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

am gasit si eu un mic dejun pe care sa il pape Dragos fara maraieli, asta de cand nu mai vrea fructe neam...i-am facut azi paine prajita cu ou si zahar.,.na belea..a ras miezul de la 2 feli

Adica..."friganele"???? Woww! Felicitari!!!
Cred ca o sa incerc si eu, pe iris!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

habar nu am cum le zice...probabil ca frigarele...eu mancam de rupeam cand eram mica..tin minte ca ne facea mami duminica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca
Nu se pun si cele doar din sensul lui? Caci cu sens si pentru noi doar 3-4. Dar noi suntem mai batrani si mai grei de cap.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

dupa cum ziceam... cartea spune multe, dar si dr cu care invat la spital, povestesc despre nepotii lor ca nu "prezinta" nici jumatate din "simptomele" din carte...

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ieri am cam lipsit din peisaj..............

buna ziua!!!!!!!!!!!!la amiaza..........

am fost un pic intr-un butoi, dar pufuletele meu drag a reusit sa am scoata din el

deci ieri a fost sotul al lucru.pt prima dtaa dupa juma de an.............si am cam intrat in butoi.................din pacate................am plans mult, poate e si depresia primei zile de nastere.nus tiu pe semaa cui sa o pun, sau m-am dilit eu..dar.......................ideea e ca imi revin

am mai fc ceva frumi zic eu ieri.............in album vedeti si voi despre ce e vb
am devnit mai experimentata..........:)

merg sa ii dau sa pape
apoi tre sa recuperez cap asta........

aaaa ieri am fost la plimbare pe jos...........ioiiiiiiiiiiiiiii
s-a oprit la toti cainiii, la toate buruienile, la fiecare parau.....offfffffffffffffff
m-a rupt de spate...........

fetele care maia dorm copii in brate.........

I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...

Happy New Year!!!

Mergi la inceput

Citat:
pai batui 2 oo, am inmuiat feliile de paine si le-am pus la prajit. Cand le-am scos pe farfurie am presarat rapid un pic de zahar, ele fiind fierbinti intra zaharul si se topeste(nu chiar de tot, cat sa ii dea gust dulce). Si gata:D

roger that!

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

lucia ai facut vreodata crema de sampanie????
ai idee cum iese?oare e buna????
oare tre sa iau una fara alcool????????

I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...

Happy New Year!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Adica..."friganele"???? Woww! Felicitari!!!
Cred ca o sa incerc si eu, pe iris!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

habar nu am cum le zice...probabil ca frigarele...eu mancam de rupeam cand eram mica..tin minte ca ne facea mami duminica

noi pe aici le spunem "paine in ou"...nu prea sunt sanatoase de dat la copii asa mici

Mami de Diana - 31.12.2009 -

povestea nasterii micutei Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Alexutzzza...mereu o placere sa te citeasca omul! Felicitari pentru primii pasi ai lui Yannis! Toata sapt asta cat a facut Iris greva.."solidelor" m-am gandit la ceea ce ti-a spus matusa ta, pediatra, atunci cand a facut si Yannis asa: ca e ok si o sapt numai cu lapte...(sper ca n-am incurcat borcanele).

e ok, e ok stai linistita, mai ales ca voi parca ati trecut deja la laptele de continuare nu? asta se pare ca e f nutritiv ptr bebe. ieri i-am dat si eu lui Yannis la culcare laptele nou (peste 1 an) si mi-a dormit 12 ore neintrerupt, fara trezirea de la 7 ptr lapte, deci are laptele ce-i trebuie
Pofta mare la solide!

de Yannis

Mergi la inceput