Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile (197)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
ioana_fota spune:
Buna ziua si de la noi..
Sorina de cafeluta.
Plateea....
Am vb cu DandanaG un pic ea are crema graphiotes salbe si e f multumita acuma...nu stiu nici eu mai ales ca nu iau pt mine.Dupa ce hotarati ceva scrieti si aici pls?Fug ca am un maraici.
O zi buna tuturor.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
plateea spune:
Citat: |
Nu mi-as fi imaginat ca intre fi-miu si decalotare o sa stea vreodata nemtii! ![]() Ratusca mami de Imparat (2010) |
asta e cea mai tare replica ever...
ratusca... invidiez imparatul cu asa o mami!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
MP, hai ajuta fetele astea ca de acum mi-e ca se ajunge la revolutie cu crema...
bubu... habar nu am de la ce varsta se duc copiii la oftalmo, dar banui ca oricand se suspecteaza o problema... indiferent de varsta!
![](bis.gif)
![](bis.gif)
povestea unei pastai...numita bbTo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ale1212xa/ale1212xa.jpg)
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
cum facusi? zi repede detalii, punct cu punct sa transmit prin morse la socrosenie sa presteze in consecinta... ![]() ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
pai batui 2 oo, am inmuiat feliile de paine si le-am pus la prajit. Cand le-am scos pe farfurie am presarat rapid un pic de zahar, ele fiind fierbinti intra zaharul si se topeste(nu chiar de tot, cat sa ii dea gust dulce). Si gata:D
-----------------------------------------
![](bebic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ale1212xa/ale1212xa.jpg)
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
![]() ![]() ![]() Adica..."friganele"???? Woww! Felicitari!!! Cred ca o sa incerc si eu, pe iris! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
habar nu am cum le zice...probabil ca frigarele...eu mancam de rupeam cand eram mica..tin minte ca ne facea mami duminica
![](olala.gif)
-----------------------------------------
![](bebic.gif)
plateea spune:
citat din mesajul lui tomaca Nu se pun si cele doar din sensul lui? Caci cu sens si pentru noi doar 3-4. Dar noi suntem mai batrani si mai grei de cap. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() www.adoptaunurs.ro |
dupa cum ziceam... cartea spune multe, dar si dr cu care invat la spital, povestesc despre nepotii lor ca nu "prezinta" nici jumatate din "simptomele" din carte...
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
ieri am cam lipsit din peisaj..............
buna ziua!!!!!!!!!!!!la amiaza..........
am fost un pic intr-un butoi, dar pufuletele meu drag a reusit sa am scoata din el
deci ieri a fost sotul al lucru.pt prima dtaa dupa juma de an.............si am cam intrat in butoi.................din pacate................am plans mult, poate e si depresia primei zile de nastere.nus tiu pe semaa cui sa o pun, sau m-am dilit eu..dar.......................ideea e ca imi revin
am mai fc ceva frumi zic eu ieri.............in album vedeti si voi despre ce e vb
am devnit mai experimentata..........:)
merg sa ii dau sa pape
apoi tre sa recuperez cap asta........
aaaa ieri am fost la plimbare pe jos...........ioiiiiiiiiiiiiiii
s-a oprit la toti cainiii, la toate buruienile, la fiecare parau.....offfffffffffffffff
m-a rupt de spate...........
fetele care maia dorm copii in brate.........
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
plateea spune:
citat din mesajul lui ale1212xa pai batui 2 oo, am inmuiat feliile de paine si le-am pus la prajit. Cand le-am scos pe farfurie am presarat rapid un pic de zahar, ele fiind fierbinti intra zaharul si se topeste(nu chiar de tot, cat sa ii dea gust dulce). Si gata:D ----------------------------------------- ![]() |
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
roger that!
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
lucia ai facut vreodata crema de sampanie????
ai idee cum iese?oare e buna????
oare tre sa iau una fara alcool????????
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
rox_y spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ale1212xa
habar nu am cum le zice...probabil ca frigarele...eu mancam de rupeam cand eram mica..tin minte ca ne facea mami duminica ![]() ----------------------------------------- ![]() |
noi pe aici le spunem "paine in ou"...nu prea sunt sanatoase de dat la copii asa mici
Mami de
![](copilas.gif)
povestea nasterii micutei Diana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Alexutzzza...mereu o placere sa te citeasca omul! Felicitari pentru primii pasi ai lui Yannis! Toata sapt asta cat a facut Iris greva.."solidelor" m-am gandit la ceea ce ti-a spus matusa ta, pediatra, atunci cand a facut si Yannis asa: ca e ok si o sapt numai cu lapte... ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
e ok, e ok stai linistita, mai ales ca voi parca ati trecut deja la laptele de continuare nu? asta se pare ca e f nutritiv ptr bebe. ieri i-am dat si eu lui Yannis la culcare laptele nou (peste 1 an) si mi-a dormit 12 ore neintrerupt, fara trezirea de la 7 ptr lapte, deci are laptele ce-i trebuie
![](pupic.gif)
Pofta mare la solide!
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)